Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet günümde 316 çıkmıştı canım.
Senin adetin geçti mi ki?
Hemşire neye göre öyle söylüyor kafasına göre acaba? 😒
Gecikmemin 3. Günü canım bugün . Kafasına göre söyledi bi bilgi vermedim çünkü. Muhtemelen o hastanedeki kadın doğuma muayene olayım diye öyle dedi. Kötü düşünmek istemiyorum

Gecikmemin 3. Günü canım bugün . Kafasına göre söyledi bi bilgi vermedim çünkü. Muhtemelen o hastanedeki kadın doğuma muayene olayım diye öyle dedi. Kötü düşünmek istemiyorum
Oo hastanede verdiysen kan kesin doktor muayanesi al diye demiştir o zaman vay kunduz vay 😠 sen hiç takılma. İki gün sonra yine tekrarla Allah ın izniyle güzel olacak 🧿🤲🌺

Hayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .
Tamamdır canım😘♥️

Kızlar eşime pozitif olduğunu söyledim duramadı kan verdim . 342 çıkmış sonucum . Şimdi telefonla arayıp öğrendim laboratuvardaki kız 342 sonucunuz biraz düşük kadın doğuma gidin isterseniz dedi .yani ilk testim için 342 normal bence . Doğru değil mi ?
Düşük mi sacmalama bence çok iyi insanlar 20 ile öğreniyor

Kızlar adetime 5 gün var ve sarı akıntım var yaşayanınız varmı enfeksiyondan şüphe etmeye başladım çünkü gebelikte sarı akıntı pek görülmezmiş.

Resmen saçmalamış. Hem gayet iyi bir değer hem de ilk çıkan kan değerinin azı çoğu olmaz, ikinci ölçüm önemli olan. Hiç takılma sen ona.. Hayırlı olsun🙏🏻 Süper haber🥰, darısı başımıza🙏🏻🙏🏻

Hayır canım yapmadım . Geçen ay korunmayı bıraktık biz . Geçen ay yaptım negatif görünce bidaha ki ay yapmycm dedim kendime . Çünkü çok üzülmüştüm . Şimdide gecikmenin 3. Günü yaptım . Hep bekledim regl olurum diye . Ama kuzum belirti beklemeyin . Yada belirti yok diye üzülmeyin . Ben bu ay da kesmiştim umudu .
Hayırlı olsun canım darısı isteyen herkesin başına 🙏🏻 Benimde 7 gün var adetime adet öncesi normalde yaşadığın belirtileri yaşamışmıydın şuan bel ve kaşık ağrım var biraz da sinirliyim adet olucam diye mi acaba ya

Arkadaşlar merhaba, normalde ovulasyon günüm 19 20.günde olurdu. Bu ay ilk defa femara kullandım dün hem adetim hem de ilacım bitti, bugün adetimin 8.günü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Adetim dün bittiği için güvenemedim bir de kaset ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?

Eklentiler

• C99E6282-96E8-496D-8024-5DD668DC4E4C.jpeg
    C99E6282-96E8-496D-8024-5DD668DC4E4C.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 8582FE89-1051-4AE0-9073-370213F1C365.jpeg
    8582FE89-1051-4AE0-9073-370213F1C365.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 28
Arkadaşlar merhaba, normalde ovulasyon günüm 19 20.günde olurdu. Bu ay ilk defa femara kullandım dün hem adetim hem de ilacım bitti, bugün adetimin 8.günü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Adetim dün bittiği için güvenemedim bir de kaset ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Sizce yumurtlama olmuş mudur?
Pik olabilir canım yada yarın daha koyu olabilir 1 haftayı mutlaka değerlendir

Resmen saçmalamış. Hem gayet iyi bir değer hem de ilk çıkan kan değerinin azı çoğu olmaz, ikinci ölçüm önemli olan. Hiç takılma sen ona.. Hayırlı olsun🙏🏻 Süper haber🥰, darısı başımıza🙏🏻🙏🏻
İnşallah canım pazartesi tekrar vereceğim . Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .

Hayırlı olsun canım darısı isteyen herkesin başına 🙏🏻 Benimde 7 gün var adetime adet öncesi normalde yaşadığın belirtileri yaşamışmıydın şuan bel ve kaşık ağrım var biraz da sinirliyim adet olucam diye mi acaba ya
Yani regl olcak gibi hissediyordum . Belim arada ufak ufak ağrıyordu oturup kalkarken . Sağ kaşığımda dolgunluk hissdyrdum şuan hala hissediyorum . Bende bunları regl olcam diye bağlıyordum . 1 hafta kala benimde ufak ufak kasığımda değişik bişey hissediyordum . Ama ağrı değil . Ufak hassasiyet . Ben şunu öğrendim . Kendmi dinlediğim halde net hiçbir belirtim yoktu . Belirtiniz olmazsa da üzülmeyin .umarım bu güzel belirtilerin bebiş haberni verir sana 😘🤗

X