Erken gebelik mi bu canım ciZgi var inşllah sağlıkla ilerlerKızlar sizce artma varmı mavi olan perşembe günü diğeri bugün son 4 gun kaldi
Evet canimErken gebelik mi bu canım ciZgi var inşllah sağlıkla ilerler
Kaç gün var bat a canımEvet canim
Gerçekten ya kafayı bozdum testler elCanım geçen ay ben bunlardan günde 6-7 tane yaptıgım oldu aynen böyle çıkıyordu kuruma çizgileri de böyle oluyor günümüze kadar beklemek en iyisi psikolojimiz bozuldu :)
Test bol olunca ne kaybederim ki dedim rahatlattı biraz beniCanım gölgelik var gibi sanki inşllah kuruma çizgisi değildir benimde 7gün var cesaret edemıyorum çok erken olduğunu düşünüyorum
Slm hanımlar aralık ayı da hüsran maalesef adetim geldi az önce. Yeni bat 18 ocak.
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Darısı bizim başımızaKızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Tebrik ederimKızlar dayanamadım yaptım . Bi yanım geciktiğim için var diyordu bi yanım olacaksın . Ya şoktaym hala gerçekten . Hemen size haber vermek istedim
Amin inşallah canım benim sağol. Sağlık olsun inşallahSağlık olsun inşllah Ocak ayında hayırlı haber alırsın
Ayy hadi kıpkırmızı olacak inşallah o çizgilerKızlar sizce artma varmı mavi olan perşembe günü diğeri bugün son 4 gun kaldi
Yok dertlenmeyin hiç. Sonuçta risk gebeliğin her haftasında var. Şu anda hamilesiniz ve insallah cok güzel bir süreç gecirirsinizKızımı da 25 ti değerim öğrendiğimde ama ben beklemeyip ilan etmiştim herkese ama o doktor direk hamilesin fakat çok yeni demisti bunun zorla ağzından aldım pztsi gelsen daha iyi diye bir laf etti bende kacki değerim dedim 19 ama çok düşük var yada yok diyemem şüpheli dedi bir garip oldum
Merhaba. Bu sabah yaptığımAyy inşallahsabah ilk idrarla yapin bence ve beni etiketleyip atın çok merak ettim inşallah hayırla güzel haberler verelim burda birbirimize.. bir belirti var mı peki?
Yüksek ihtimal tekrar yumurtama olmuş cnm sımulsu akıntı var cunkuKızlar merhaba. Batıma 9 gün var. Dün sağ kasığımda sızlamalı ara ara giren bi agrı çektim. Sağ tarafıma yatamadım yani. Dünden Beri kendimi Dinlediğim için mi oluyor onu da bilmiyorum ama iş çamaşırımda yumurta akı şeklinde akıntı oluyor şeffaf hafif beyaz gibi çok afadersiniz sümük gibi. Lavaboya oturdum aynı şekilde bi parça aktı hissettim yani. İç çamaşırımda da var 2 gündür filan. Sizce bu neden olabilir test yapmak istemiyorum adet gecikmesini beklemek istiyorum. Bu beyaz akıntı neyi ifade ediyor biliyor musunuz
Maşallah çıkmış 2. ÇizgiMerhaba. Bu sabah yaptığımSizden de vardır inşallah güzel haberler
Hadi ya ne yapmam lazım Peki tekrar bugun değerlendiriyim mi 12 siydi yumurtlamamYüksek ihtimal tekrar yumurtama olmuş cnm sımulsu akıntı var cunku
Sağlıkla ilerlesin inşllah bize de dua et canımMerhaba. Bu sabah yaptığımSizden de vardır inşallah güzel haberler
Ohh ohhh
Maşallah çıkmış 2. Çizgihadi tuttu bu sefer benimki negatif canım yaa olmadı bu ay şimdi adete 5 gün var onu bekliyorum bakalım artık gecmez 5 gün
Merhaba. Bu sabah yaptığımSizden de vardır inşallah güzel haberler