Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha var hemen ümitsizliğe kapılma canım inşllah hayırlı haberler veririsin🙏
Bakalım nasip ama hiç bir değişiklik yok vücudumda herhalde bu ayda çörekotu kürü yapacam bide onu demeyelim Şubat tatilinde kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bakalım bı tetkik yaptircam bütün hormonlar belki bir sağlık sorunu var 🤷🤷

Ohh ohhh
Maşallah çıkmış 2. Çizgi 🤩🤩🤩🤩🤩 hadi tuttu bu sefer 🙏🙏 benimki negatif canım yaa olmadı bu ay şimdi adete 5 gün var onu bekliyorum bakalım 🤪🤪 artık gecmez 5 gün
Çok teşekkürler 😊 5 gün varken daha ümitsizliğe kapılma sakın. Insallah güzel haberler gelir sana da en kısa zamanda 😍
Bat günün geçmişmiydi canım
Hayır geçmemişti. Bugün yaptım bunu 3 gün var.

Belirtilerin nelerdi kuzum birde yumurtlama günün ne zamandi
Doğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .

Doğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .
Anladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun. 💜💜💜

Normalde regl öncesi göğüs hassasiyetiniz olur muydu?

Canım sadce yumurtlama günü mü birliktelik oldu

X