İki kere yumurtlama olabiliyor cnö sen değerlendir bugunu deHadi ya ne yapmam lazım Peki tekrar bugun değerlendiriyim mi 12 siydi yumurtlamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki kere yumurtlama olabiliyor cnö sen değerlendir bugunu deHadi ya ne yapmam lazım Peki tekrar bugun değerlendiriyim mi 12 siydi yumurtlamam
Bakalım nasip ama hiç bir değişiklik yok vücudumda herhalde bu ayda çörekotu kürü yapacam bide onu demeyelim Şubat tatilinde kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum bakalım bı tetkik yaptircam bütün hormonlar belki bir sağlık sorunu varDaha var hemen ümitsizliğe kapılma canım inşllah hayırlı haberler veririsin
3 4 gunKaç gün var bat a canım
İnşallah canım . Tam emin olamıyorum ya . Çok değişik bişeymiş . Allahım tüm isteyen kadınlara erkeklere istedikleriAyyyyyy çok sevindim canım inşllahhh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bize de dua et
Amin canım inşallah :)Tebrik ederim Sağlıkla devam eder inşallah
Çok teşekkürler 5 gün varken daha ümitsizliğe kapılma sakın. Insallah güzel haberler gelir sana da en kısa zamandaOhh ohhh
Maşallah çıkmış 2. Çizgi hadi tuttu bu sefer benimki negatif canım yaa olmadı bu ay şimdi adete 5 gün var onu bekliyorum bakalım artık gecmez 5 gün
Hayır geçmemişti. Bugün yaptım bunu 3 gün var.Bat günün geçmişmiydi canım
Amin canım . Allahım isteyen herkese nasip etsin .Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Darısı bizim başımıza
Amin canım Allahım isteyen herkese versinAyyyyyy çok sevindim canım inşllahhh sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bize de dua et
Teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim Sağlıkla devam eder inşallah
Belirtilerin nelerdi kuzum birde yumurtlama günün ne zamandiAmin canım Allahım isteyen herkese versin
Doğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .Belirtilerin nelerdi kuzum birde yumurtlama günün ne zamandi
Anladım canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Doğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .
Normalde regl öncesi göğüs hassasiyetiniz olur muydu?Doğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .
Regl öncesi pek olmazdı şimdide olmadı . Sadece yumurtlama dönemi olurdu göğüslerimde hassasiyet ve şişlikNormalde regl öncesi göğüs hassasiyetiniz olur muydu?
Canım sadce yumurtlama günü mü birliktelik olduDoğru düzgün hiç belirti yok gibi bişeydi . Bat 17 aralıktı . Yumurtlama 3 aralıktı . Sadece 1-2 gün bat a 7-8 gün kala ufak bi kaşığımda hassasiyet hissetmiştim ufak bi bel ağrısı . Ama temizlik falan yaptığım için önemsemedim . Yada kendmi dinliyorum dedim . Ama öyle net hiç belirti yoktu . Ben regl olcam sanıyordum bu sabaha kadar hala . Kimse ümidini kaybetmesin bence . Şunu da söyleyim. Göğüslerimde de hassasiyet yok . Sadece ellediğimde hafif bi hassasiyet var o kadar .
Yok canım 3 Aralık yumurtlama günümdü . 30-1-2-3 birliktelik oldu . Hiç kalkmıyordum bacaklarımı duvara dayayıp 20dk falan bekliyordum .Canım sadce yumurtlama günü mü birliktelik oldu
30 kasım 1-2-3 Aralık . Biraz tuhaf yazmışım .Yok canım 3 Aralık yumurtlama günümdü . 30-1-2-3 birliktelik oldu . Hiç kalkmıyordum bacaklarımı duvara dayayıp 20dk falan bekliyordum .
İlişkiden sonra peki spermler geri akıyor muydu canım ?Yok canım 3 Aralık yumurtlama günümdü . 30-1-2-3 birliktelik oldu . Hiç kalkmıyordum bacaklarımı duvara dayayıp 20dk falan bekliyordum .
sana böyle dedim ama dayanamadım az önce tekrar yaptım telefonumun kamerasınında bozulacağı tuttu ama ilk yaptım gölge gibiydi 15 dk sonra daha belirgin olduGerçekten ya kafayı bozdum testler el
Yani kalkmıyordum canım . Ama tabikide biraz geliyor .bacaklarımı duvara uzatıp 20 dk falan duruyordum sonra yatarken peçeteyle silip yatıyordum . Sabah duş alıyordum .İlişkiden sonra peki spermler geri akıyor muydu canım ?
o bendede oluyor canım ilk başta sorunmu var acaba demiştim ama geri gelmesi normalmişİlişkiden sonra peki spermler geri akıyor muydu canım ?