Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gebeliktir oyle gibi gozukuyo yerlersme kanamasi mi oldu acaba onceki testleri ne zamn yapmistin

Kızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28 aralık
Benim de yumurtlama 12sinde canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra olur reglin eğer eminsen tarihinden. Yani bat 26 benim, senin de öyle olması lazım. Daha 8 gün var çok erken 3-4 gün daha bekle bence

İnşallah

Kızlar batlarımız yakınmış benimde 24 ü 2 gündür mide ağrısı ve gazım çok var ve sürekli açlık hissi hafifte akıntım var göğüs ağrısı felaket bide komik olabilir ama 2 gündürde kirpiklerim kıvrık kıvrık karışık Umarım boşa çıkmaz bu ay umutlarımız

Kızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28
Benim de yumurtlama 12sinde canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra olur reglin eğer eminsen tarihinden. Yani bat 26 benim, senin de öyle olması lazım. Daha 8 gün var çok erken 3-4 gün daha bekle bence
herkeste aynı gün yumurtlama olmaz cnm benım erken oldu bu ay

Kızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28

herkeste aynı gün yumurtlama olmaz cnm benım erken oldu bu ay
Tabii ki herkeste aynı olmaz. Düzenliyse regliniz bi de testle takip ediyorsanız emin olursunuz tarihinden. Ben o yüzden eminim yumurtlama gününden. Ve istisnai durumlar olsa genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur. Genel bi bilgidir o yüzden paylaştım. Siz adet tarihinizden eminseniz sıkıntı yok.

4 gun erken degil mi canim.

Canım benimki de boyleydi dün Kan verdim bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…