- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
Çatlama da 12 sinde olduysa en erken 12. Günü yap testi bence 24 du falanKızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28 aralık
Insallah gebeliktir oyle gibi gozukuyo yerlersme kanamasi mi oldu acaba onceki testleri ne zamn yapmistinMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
5 dk da çıktı resmi 10. Dk da çektimEvet hayalet çizgi var bende bu şekilde öğrenmiştim inşallah vardır canım kaç dakikada çıktı bu çizgi çok süre geçti mi üzerinden?
Benim de yumurtlama 12sinde canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra olur reglin eğer eminsen tarihinden. Yani bat 26 benim, senin de öyle olması lazım. Daha 8 gün var çok erken 3-4 gün daha bekle benceKızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28 aralık
İnşallahDün gece bel ağrısından uyuyamadım karnımın içinde ara ara gelen köz gibi yanma oluo 5 gün var die test yapmadım ama bugün alıp yarın yapmayı düşünüyorum akıntım da çok fazla canım sende kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah güzel olucak herşey
4 gün oldu canım yapalıInsallah gebeliktir oyle gibi gozukuyo yerlersme kanamasi mi oldu acaba onceki testleri ne zamn yapmistin
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canımEveeet çizgi var gerçekten daha net gördüm :)))) hadi hayırlısı inşallah biraz zaman geçtikten sonra Kan ver net belli olur
Hadi bakalim insallah vardir4 gün oldu canım yapalı
Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canım
Yani erken gebelik testi yaptım az önce gölge gibi silik çıktıHadi bakalim insallah vardir
herkeste aynı gün yumurtlama olmaz cnm benım erken oldu bu ayBenim de yumurtlama 12sinde canım. Yumurtlamadan 14 gün sonra olur reglin eğer eminsen tarihinden. Yani bat 26 benim, senin de öyle olması lazım. Daha 8 gün var çok erken 3-4 gün daha bekle bence
Atsana resimYani erken gebelik testi yaptım az önce gölge gibi silik çıktı
Atsana resim
Tabii ki herkeste aynı olmaz. Düzenliyse regliniz bi de testle takip ediyorsanız emin olursunuz tarihinden. Ben o yüzden eminim yumurtlama gününden. Ve istisnai durumlar olsa genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur. Genel bi bilgidir o yüzden paylaştım. Siz adet tarihinizden eminseniz sıkıntı yok.Kızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28
herkeste aynı gün yumurtlama olmaz cnm benım erken oldu bu ay
Erken gebelik testime baktın dimiVar canım gözüküyorHurremmsultann
2 gün var ama ben emin olamadım testen ya korkuyorum yoksaVar cnm bence hayırlı olsun kaç gün var
4 gun erken degil mi canim.
Canım benimki de boyleydi dün Kan verdim bakalım ne çıkacakMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım