Yani yumurtlamadan uzunca bir süre ilişki yaşamayınca sperm bayatlıyormuş kalitesizleşiyormuşu.bizde pikten önce enson 8 gün evvel birlikte olduk sonrada pik ve çatlama günü canımm
Benim evlenmeden önce adete yakın göğüslerimde dolgunluk ve acı olurdu evlendikten sonra şimdi o belirtide kalmadı yani hiç elle tutulur bir şeyim yok sadece reglime yakım kremsi akıntım olur adet olacağımı anlarımAnladım benım bu ay ilk kez akıntım devam edıyo tek belirtım o
Canim dusuk engellemek icin veriliyor diye biliyorum genel olarak ilk aylar verilir .Bazi durumlarda igneside var .riskli gebeliklerde uzun sure kullandiriyor doktorKızlar doktordan geliyorum Pazartesi tekrar kan vermemi istedi en az 760a çıkması lazım dedi kasık ağrım icin korkulacak bir şey yok ama progestan yazayım dedi tehlike olduğundan değil için rahat etsin diye yazıyorum dedi progestan nedir kullanan varmı?
Hmm anladım canımYani yumurtlamadan uzunca bir süre ilişki yaşamayınca sperm bayatlıyormuş kalitesizleşiyormuşu.bizde pikten önce enson 8 gün evvel birlikte olduk sonrada pik ve çatlama günü canımm
Vücudumuz bazen öyle rol yapıyor ki pes dedirtiyor. Sizi anlayabiliyorum.. umarım tüm belirtiler gerçektirSelam bende geleyim bari :)
Belirtilerim 13/12/20 de başladı
Kasık batmaları , bel agrısı , ates basması derken göğüslerim şişti sonra dedimki hamileyim hemen teste koştum ama sonuç negatif çünkü reglime 8 gün var. 20/12 de regli olmam lazım yanı 2 günüm kaldı . Belirtilerim devam ediyor midem pek iyi degil ve çok uykum var test begatif bukadar belirti yaşamam ya piskolojik yada piskolojik :) başka ihtimal yok
Ya canım vallahi bilemedim ya bir de yarın ilk idrarla yapayımEvet kuzum ona baktım orda gozukuyor
Canım inşallah gebeliktendir. Ama tiroidin yüksekse o da adet düzensizliği yapabiliyor diye biliyorum inşallah bebiş vardır. Test yapsana varsaKizlar normalde 16 sinda regl olmam gerekiyordu olmadim. Tiroit ilaci kullanmaya başladım acaba o mu etki etmiştir. Fsh ve tsh yüksekliği yaşıyorum. Hamilelik testi evde yaptim negatif
Aslinda dün yaptim silik cizgi bile yoktu. O yuzden hamilelik fikri aklimdan çıktı. Ayrica ilaci yeni kullanmaya basladim. Oncesinde de tiroit yuksekti ama hiç gecikme yapmadi. Ilactan olabilir mi acaba. Sancım var bacaklarima vuruyo oldum olacam strese soktu beni ya :) regl belirtilerinin hepsi var akinti bel agrisi göğüs şişmesi sanci ve ateş basmasiCanım inşallah gebeliktendir. Ama tiroidin yüksekse o da adet düzensizliği yapabiliyor diye biliyorum inşallah bebiş vardır. Test yapsana varsa
O ne onu da ilk kez duyuyorum26 benim beklenmeyen adet tarihimhiç belirtim yok sadece pik ve sonraki gün birliktelik oldu umarım spermler baytlamamıştır bide öyle bir faktör de varmış
Malaesefki boyle bir gerçek varO ne onu da ilk kez duyuyorum
Yumurtlamam ayın 6 sında gerçekleşti adetime 5 gün var bütün belirtileri yaşıyorum göz bebeğinin büyümesine kadar test yaptım koca ni negatif gördüm hayal kırıklığı na uğradım resmen
Valla o nasıl belirleniyor bilmiyorum benim eşim sadece 3 yıl önce sperm testleri vermişti herşey yolundaydı ona güvenliğimiz için başka bişeye ihtiyaç duymadıkMalaesefki boyle bir gerçek var