Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım benım bu ay ilk kez akıntım devam edıyo tek belirtım o
Benim evlenmeden önce adete yakın göğüslerimde dolgunluk ve acı olurdu evlendikten sonra şimdi o belirtide kalmadı yani hiç elle tutulur bir şeyim yok sadece reglime yakım kremsi akıntım olur adet olacağımı anlarım

Kızlar doktordan geliyorum Pazartesi tekrar kan vermemi istedi en az 760a çıkması lazım dedi kasık ağrım icin korkulacak bir şey yok ama progestan yazayım dedi tehlike olduğundan değil için rahat etsin diye yazıyorum dedi progestan nedir kullanan varmı?

Canim dusuk engellemek icin veriliyor diye biliyorum genel olarak ilk aylar verilir .Bazi durumlarda igneside var .riskli gebeliklerde uzun sure kullandiriyor doktor

Vücudumuz bazen öyle rol yapıyor ki pes dedirtiyor. Sizi anlayabiliyorum.. umarım tüm belirtiler gerçektir

Kizlar normalde 16 sinda regl olmam gerekiyordu olmadim. Tiroit ilaci kullanmaya başladım acaba o mu etki etmiştir. Fsh ve tsh yüksekliği yaşıyorum. Hamilelik testi evde yaptim negatif

Kizlar normalde 16 sinda regl olmam gerekiyordu olmadim. Tiroit ilaci kullanmaya başladım acaba o mu etki etmiştir. Fsh ve tsh yüksekliği yaşıyorum. Hamilelik testi evde yaptim negatif
Canım inşallah gebeliktendir. Ama tiroidin yüksekse o da adet düzensizliği yapabiliyor diye biliyorum inşallah bebiş vardır. Test yapsana varsa

Canım inşallah gebeliktendir. Ama tiroidin yüksekse o da adet düzensizliği yapabiliyor diye biliyorum inşallah bebiş vardır. Test yapsana varsa
Aslinda dün yaptim silik cizgi bile yoktu. O yuzden hamilelik fikri aklimdan çıktı. Ayrica ilaci yeni kullanmaya basladim. Oncesinde de tiroit yuksekti ama hiç gecikme yapmadi. Ilactan olabilir mi acaba. Sancım var bacaklarima vuruyo oldum olacam strese soktu beni ya :) regl belirtilerinin hepsi var akinti bel agrisi göğüs şişmesi sanci ve ateş basmasi

Yumurtlamam ayın 6 sında gerçekleşti adetime 5 gün var bütün belirtileri yaşıyorum göz bebeğinin büyümesine kadar test yaptım koca ni negatif gördüm hayal kırıklığı na uğradım resmen

Arkadaşlar benimde yumurtlamam gecen hafta salı günüydü yani bugün üzerinden 11 gün geçmiş oluyor yarın sabah ilk idrarla test yapsam sizce çıkar mı ? Burada bir arkadaş adeti düzenli olanlarda yumurtlamadan 14 gün sonra kanama olur yazmış yani benim adetim haftaya Çarşamba yani adete 5 gün kala sizce çıkar mı ?

Erken canım üzülme daha günün bile gelmemiş inşllah çift çizgi ye görürsün

Kızlar bat 1 gün geçti . Test yapmadım . Sağ kaşığımda ve sol yumurtalığımda hareketlilik var . Hassasiyet hissdyrm . Bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…