Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yaz sonucunu bekliyorumCanım benimki de boyleydi dün Kan verdim bakalım ne çıkacak
Evet kuzum ona baktım orda gozukuyorErken gebelik testime baktın dimi
Canım benimki de boyleydi dün Kan verdim bakalım ne çıkacak
Çok çok anlamıyorum ama ateşin gayet yülsek yumurtlamadan 14 ü ateşin böyle seyrederse umut vardır inşllahKızlar bu ateş tablosunu yorumlayabilecek olan var mııı
Kızlar benim yumurtlama tahmini 12 sinde oldu suan test yapsam çıkar mı bat 28 aralık
Evet , mesela ben 4. Evredeydım ama 2 ye düştüm tedavi ile , özele gitmeni tavsiye ederım ben 2 yılımı boşa geçırdım otlarla vsKızlar polikistik in azı çoğu oluyor mu bu ay adetim gecikince doktora gittim polikistik var ama az dedi ve ilaç felan yazmadı yumurta takibi yapalım felan demedi ilk defa gittiğim bir doktordu pek rahatlamadı içim ama bazı nedenlerden dolayı doktora gitme fırsatım da olmadı adet olunca gidemedim başka doktora hem duphaston ilaç kullandım öyle adet oldum belki tedavi uygulanmaz bu ay diye de gitmedim bu konuda bilgisi olan var mı bu ay artık hamile kalmak istiyorum iki buçuk yıllık evliyim eşim tedavi oldu ben rahim filmi çektirdim şu an herşey yolunda dedi doktor üç ay daha deneyin dedi eşimin doktoru beklemedeyiz hala bu ay çörek otu bal tarçın kürü bide incir kürü uyguluyorum
Ama benım doktorumun verdüğü günlerle program aynı gidiyor hemen hemenTatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.
Daha 9 gün var dayanamadım yaptım böyle çıktı 10 dk içinde zaten çıkmasını beklemiyordum test bol olunca meraktan yaptımBenimde 12 sinde çok erken canım yapıp moralını bozma
Olsun 2,3 gün idare eder bu test seniinşşlah çift çizgili olanında görürsün sende bende isteyen herekesDaha 9 gün var dayanamadım yaptım böyle çıktı 10 dk içinde zaten çıkmasını beklemiyordum test bol olunca meraktan yaptım
İnşallah cnm senin bat ne zamanOlsun 2,3 gün idare eder bu test seniinşşlah çift çizgili olanında görürsün sende bende isteyen herekes
Ol kadar çok istiyoruz ki Artık kendi kendimize kuruyoruz...negatiften sona bir daha yaptın mı canım testSelam bende geleyim bari :)
Belirtilerim 13/12/20 de başladı
Kasık batmaları , bel agrısı , ates basması derken göğüslerim şişti sonra dedimki hamileyim hemen teste koştum ama sonuç negatif çünkü reglime 8 gün var. 20/12 de regli olmam lazım yanı 2 günüm kaldı . Belirtilerim devam ediyor midem pek iyi degil ve çok uykum var test begatif bukadar belirti yaşamam ya piskolojik yada piskolojik :) başka ihtimal yok
İnşallah cnm senin bat ne zaman
Nasıl yani kuzum bayatlamak ne demek26 benim beklenmeyen adet tarihim hiç belirtim yok sadece pik ve sonraki gün birliktelik oldu umarım spermler baytlamamıştır bide öyle bir faktör de varmış
Anladım benım bu ay ilk kez akıntım devam edıyo tek belirtım o26 benim beklenmeyen adet tarihim hiç belirtim yok sadece pik ve sonraki gün birliktelik oldu umarım spermler baytlamamıştır bide öyle bir faktör de varmış
Yani yumurtlamadan uzunca bir süre ilişki yaşamayınca sperm bayatlıyormuş kalitesizleşiyormuşu.bizde pikten önce enson 8 gün evvel birlikte olduk sonrada pik ve çatlama günü canımmNasıl yani kuzum bayatlamak ne demek