Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha 15 günüm var en erken 30 u test yapmayı düşünüyorum daha erken yapmamaya söz verdim kendime. İnşallah adet olmam o tarihe dek. İğneden 14-15 gün sonra adet olunur deniyor merakla bekliyorum

İnşallah vardır duphaston kullanıyordum kimide ondan böyle cikacagini dedi ama bilemedim

Evet , mesela ben 4. Evredeydım ama 2 ye düştüm tedavi ile , özele gitmeni tavsiye ederım ben 2 yılımı boşa geçırdım otlarla vs
İlaçlarla destekleyip gebe kalmanı kolaylaştırıyor yolumuz uzun ama olsun .

Tatlım programa göre takip etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Burda adetin hemen bitiminde yumurtlayanlar bile var program o günlere De düşük ihtimal veriyor. Vücudunu takip edeceksin programı diil.
Ama benım doktorumun verdüğü günlerle program aynı gidiyor hemen hemen

Selam bende geleyim bari :)
Belirtilerim 13/12/20 de başladı
Kasık batmaları , bel agrısı , ates basması derken göğüslerim şişti sonra dedimki hamileyim hemen teste koştum ama sonuç negatif çünkü reglime 8 gün var. 20/12 de regli olmam lazım yanı 2 günüm kaldı . Belirtilerim devam ediyor midem pek iyi degil ve çok uykum var test begatif bukadar belirti yaşamam ya piskolojik yada piskolojik :) başka ihtimal yok

Benimde 12 sinde çok erken canım yapıp moralını bozma
Daha 9 gün var dayanamadım yaptım böyle çıktı 10 dk içinde zaten çıkmasını beklemiyordum test bol olunca meraktan yaptım

Eklentiler

• 4816A81F-C8BD-4CA4-A79F-B83026CFC3C1.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 71
Ol kadar çok istiyoruz ki Artık kendi kendimize kuruyoruz...negatiften sona bir daha yaptın mı canım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…