Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi sabretmişsiniz hemen yapın bizede güzel haberler verin ❤️
Bugünde mi dirensem diyorum . Ya bugün olursam . Geçen ay 1 gün önce yapmıştım negatifi görünce üzülmüştüm . Bu ay yapamıyorum korkudan . Hiç belirtide yaşamadım . Olabilir mi ki . Sanki regl olcam gibi geliyor

Bugünde mi dirensem diyorum . Ya bugün olursam . Geçen ay 1 gün önce yapmıştım negatifi görünce üzülmüştüm . Bu ay yapamıyorum korkudan . Hiç belirtide yaşamadım . Olabilir mi ki . Sanki regl olcam gibi geliyor
Regl belirtileri ile hamilelik Belirtileri hemen hemen aynı sanırım formlarda hep bu şekilde okudum bende tecrübesizim ama geçen ay bende 8 gün geciktim defalarca test yaptım kimisinde çift çizgi çıktı kimisi tek kesin hamileyim dedim günde 5-6 test yaptıgım oldu malesef 8.gün adet oldum en azından için rahat olur canım ama tercih senin kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiki

Kizlar benim iki gece geçti hala olmadım ne leke ne hiç bişey çıkmıyor dün erken gebelik yarım cikmasi bu sabah son kaset testi yaptım çıkmadı 🤦

Hayırlı olsun, tebrik ederim🥰🙏🏻 Lekelenme yaşadınız mı acaba? Yeni takibe başladım önceden yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim.. her kadın yaşamıyor ama okudupum kadaryla çoğu hamile arkadaş yaşamış.. benim iki kimyasalda da olmamıştı..
Bende şuanlık yaşamadım lekelenme canım adet tarihim geçtiği zaman yaşarmıyım bilmiyorum ama yaşamak istemiyorum ya korkarım ben öyle :KK43: teşekkür ederim bu aradaa❤️

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Testte herhangi bir sıkıntı yoksa hamile gözüküyorsun canım beta hcg yeni yükseldiği icin silik çıkıyordur 2-3 gün sonra tekrarla testi veya çok sabırsızlanırsan kan testi ver ama beklemeni öneririm😊

Regl belirtileri ile hamilelik Belirtileri hemen hemen aynı sanırım formlarda hep bu şekilde okudum bende tecrübesizim ama geçen ay bende 8 gün geciktim defalarca test yaptım kimisinde çift çizgi çıktı kimisi tek kesin hamileyim dedim günde 5-6 test yaptıgım oldu malesef 8.gün adet oldum en azından için rahat olur canım ama tercih senin kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiki
İşte biraz ümitlendirende gecikme olması oldu . Hiç şaşmazdı normalde günü . Ya bi süpriz hamilelik var . Yada korunmayı bıraktığımz için vücut şaştı . Çok teşekkür ederim yardımların için. İnan öyle kafam karışık ve kararsızım ki . Test var evde . Yapsam negatifse bütün gün yatıcam üzülüp . O yüzden de yapamıyorum .

Eki Görüntüle 2742509 Kizlar günaydın reglime 5 gün var 😅 ben görüyorum hayalet bir çizgi ama kurma çizgisi olur die de cok heveslenmek istemiyorum. Sizde bir bakin lütfen 💙🤲
Evet hayalet çizgi var bende bu şekilde öğrenmiştim inşallah vardır canım kaç dakikada çıktı bu çizgi çok süre geçti mi üzerinden?❤️🙏🏼

Eki Görüntüle 2742492 Acaba benmi görmüyorum bide sen kontrol etsene 😌😁
Bende bi çizgi gördüm çok hayalet ama resimide çok net çekememiş gibisiniz çok iyi anlıyorum bende çekene kadar canım çıktı biraz deneseniz efektle falan çekmeyi olurmu😂😂❤️❤️ İnşallah vardır bende resimde zor gözüken bir çizgiyle öğrenmiştim ilk adete 6 gün kala

Eklentiler

• 53CBA6E6-884E-47F2-9616-9213D675EA5D.jpeg
    53CBA6E6-884E-47F2-9616-9213D675EA5D.jpeg
    75,5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu ateş tablosunu yorumlayabilecek olan var mııı

Eklentiler

• 57C161BA-B5CD-4C2D-B0B1-ED09D866D1D0.jpeg
    57C161BA-B5CD-4C2D-B0B1-ED09D866D1D0.jpeg
    140,3 KB · Görüntüleme: 64
Bende şuanlık yaşamadım lekelenme canım adet tarihim geçtiği zaman yaşarmıyım bilmiyorum ama yaşamak istemiyorum ya korkarım ben öyle :KK43: teşekkür ederim bu aradaa❤️
Hafif pembe ve kısa süreli oluyor diyorlar. Hiç korkma güzel bir belirti bence, sana iyice tutunduğunu düşün🥰 yeterki hep böyle düzenli artsın değerin🙏🏻

Dün gece bel ağrısından uyuyamadım karnımın içinde ara ara gelen köz gibi yanma oluo 5 gün var die test yapmadım ama bugün alıp yarın yapmayı düşünüyorum akıntım da çok fazla canım sende kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah güzel olucak herşey ♥️

X