- 13 Ekim 2020
- 417
- 546
Çok sağolunMaşallah sübhanallahsağlıkla ilerlesin canım
Ay hadi sendende güzel haberler bekliyorum hemen haber et bizee sonuç çıkınca bende 11de gidicem doktorun randevusu doluymuş asistan beni ararsın demişti inşallah sonraya randevu vermez ya9.30 özel hastaneden kadın doğumdan randevu aldım hem troid icin hap kullanıyorum onun değerine falanda baktırcam tsh en son 3 yakındı çok teşekkür ederim çok amiinn
Canım dün tekrar yaptım testi hiçbirşey çıkmadı geçen ay da böyle oldu ya testlerde ya bende sorun var hergün tekrarlıcam testi bugün yine yapacağımNaptın cnm merak ettim
Naptın cnm merak ettim
Bat 25 Aralık olacaktıMerhaba bat 25 Kasım . Bir haftadır göğüslerim çok ağrıyor ve sol göğsüm şişti . Folik asit başladım bu ay. 4 aydır istiyoruz umarım bu ay olur
Sanırım hamilesinEki Görüntüle 2742509 Kizlar günaydın reglime 5 gün varben görüyorum hayalet bir çizgi ama kurma çizgisi olur die de cok heveslenmek istemiyorum. Sizde bir bakin lütfen
Merhaba benim de 23 aralık bat.. devamlı bir baş dönmesi hali, dün akşam bulantım 1 saatten fazla sürdü, arada bana da ürperti geliyor, eller ayaklar buz, göğüslerde ara ara derinden gelen ağrı oluyor.. ateş hep 36.6 çok ayrıntılı oldu ama belki okuyanlara ışık olurSlm arkadaşlar ben genelde bilgi edinmek için uzaktan okuyanlardanım bat 23 Aralık çok şiddetli sol kasık ağrım var akşamları ateş basması sırtta üşüme göğüste şişlik ara sıra anı kalkiska göz kararması 1 senedir bebiş istiyoruz herkesin duası kabul olur umarım kucaklarimiz boş kalmaz
Eki Görüntüle 2742509 Kizlar günaydın reglime 5 gün varben görüyorum hayalet bir çizgi ama kurma çizgisi olur die de cok heveslenmek istemiyorum. Sizde bir bakin lütfen
inşallah vardır canım ama hayalet çizgi değil gibi duruyor . Tabi fotoğrafta tam belli olmuyorda olabilir. İnşallah hamile kalırsınMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım
Hayırlı olsun, tebrik ederimBenimde sol kasık ağrım var genitale vuran göğüslerim fena şiş Ve hamileyim eğer kendinizde farklılık görüyorsanız erken gebelik testi veya normal test yapabilirsiniz inşallah hamilesinizdir
Yaaaa ball damlıyorSanırım hamilesininşallah olur allah gönlüne göre versin bariz belli hayalet çizgin . İnşallah yanılmayız
Yanliş bilgilendirmek istemiyorum ama kimyasallar zaten yerleşme olmadan düşüyor dolayısı ile kanama da söz konusu olmaz DİE düşünüyorumHayırlı olsun, tebrik ederimLekelenme yaşadınız mı acaba? Yeni takibe başladım önceden yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim.. her kadın yaşamıyor ama okudupum kadaryla çoğu hamile arkadaş yaşamış.. benim iki kimyasalda da olmamıştı..
Yaaaa ball damlıyorinsllhh guzel haberler alirim. Tüm hepimize yaşatsın insllhh
İyi sabretmişsiniz hemen yapın bizede güzel haberler verinKızlar bat 1 gün geçti . Korkudan test yapamıyorum
Benim hcg 250 leri bulmuştu.. uzun sürdü düşüğün başlaması, hcg sıfırlanana kadar dış gebelik teşhisi konması da cabasıYanliş bilgilendirmek istemiyorum ama kimyasallar zaten yerleşme olmadan düşüyor dolayısı ile kanama da söz konusu olmaz DİE düşünüyorum
Geçmiş olsunBenim hcg 250 leri bulmuştu.. uzun sürdü düşüğün başlaması, hcg sıfırlanana kadar dış gebelik teşhisi konması da cabasıdediğiniz gibi olabilir tabi.. benim de araştırmam yok bu konuda