- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
Benim ovulasyon iki gündür koyu ama c kadar değil gebelik testi de nagatif ovulasyon 7 AralıkBelki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayınBende tekrar bı ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var hiç bı şey çıkmadı. Muhtemelen gebelik yok bu ayda. Ocak ayına kaldı umutlar
Cikmayabilir diye dusunuyorum gec dollenme de olabilir.adet olmadan umudunu kesme canim.tabi ki kendimizi cok da kaptirmadan beklemeliyiz .hayirlisi olsun hepimiz icinAma ovulasyon 7 Aralık olsaydı cikmazmiydi
Geç döllenme geç yumurtlama demek değil mi tam bilmiyorumCikmayabilir diye dusunuyorum gec dollenme de olabilir.adet olmadan umudunu kesme canim.tabi ki kendimizi cok da kaptirmadan beklemeliyiz .hayirlisi olsun hepimiz icin
Onu bende bi cozemedimGeç döllenme geç yumurtlama demek değil mi tam bilmiyorum
Onu bende bi cozemedim
Evet yumurtlama gecikirse ya da nadiren ikinci kez yumurtlama olursa geç döllenme olurGeç döllenme geç yumurtlama demek değil mi tam bilmiyorum
Benim zaten çok koyu olmadı ama 2 3 gün akıntım oldu.Benim ovulasyon iki gündür koyu ama c kadar değil gebelik testi de nagatif ovulasyon 7 Aralık
Ben ovulasyon takibi yaptım ama 7 Aralık da pik yaptı ertesi gün koyuydu ama siliklesmeye başladıEvet yumurtlama gecikirse ya da nadiren ikinci kez yumurtlama olursa geç döllenme olur
21 Aralık bende hiç akıntı yokBenim zaten çok koyu olmadı ama 2 3 gün akıntım oldu.
Sizin bat ne zaman
Benimde 22 Aralık benim dün de koyu beyaz sarı arası bı akıntım oldu. Ama adet belirtilerim de var. Gebelik için hiiccc umudum yok. Ocak ayında da olmazsa aşılama denicem artık21 Aralık bende hiç akıntı yok
Normal kasık ağrısı bel ağrısı flan bir iki kere göz kararmasi oldu bide akını şeklim değişti şuan yapsam mı diye geçiyor içimden çıkmaz mı ya ilk idrar olmasaBelirtileriniz var mı acaba eğer varsa ilk idrarınızla yapabilirsiniz varsa zaten çıkıyor genelde geç döllenme durumu yoksa
Benim eşim uzakta çalışıyor martta kaldı bizim kedilerle aynı aya
Dayanamadım yaptım kocaman negatif gördüm kafam rahatladı bu gece olurum artık adetBelirtileriniz var mı acaba eğer varsa ilk idrarınızla yapabilirsiniz varsa zaten çıkıyor genelde geç döllenme durumu yoksa
Yok canim adetim sokulmeye basliyor erken oldum enteresan bir sekilde ama hayirlisi diyorumBelki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayınBende tekrar bı ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var hiç bı şey çıkmadı. Muhtemelen gebelik yok bu ayda. Ocak ayına kaldı umutlar
Stres yanda çok düşünme çok etkiliyor demek kiYok canim adetim sokulmeye basliyor erken oldum enteresan bir sekilde ama hayirlisi diyorumbence fazla kafaya takip dusunmeyin insan kendini kaptiriyor sonra olmayinca uzuluyor mesela ben artik ovulasyon testi yapmayacagim zaten duzenli bir birliktelik oluyor gunlerin kacmasi soz konusu olmuyor en azindan o strese girmek istemiyorum ama insallah bebisin seninledir
Ben de tam bilmiyorum canim fakat ben yumurtanin catlamasi ile ilgili durum degil mi yani 5 saatte de catlar 24 saatte de demisti doktorum o yuzden diyorum ama net bir bilgim yok ovulasyon testi de kullanmadim hicGeç döllenme geç yumurtlama demek değil mi tam bilmiyorum
Benimde dongum haftaya persembe basliyor takvime gore ama gun asiri yine devam edecegim eger olmazsa bende bir dr gorunecegim Allah korusunda hani bir problem varsa gec kalmamak lazimStres yanda çok düşünme çok etkiliyor demek kiben Ocak ayını da denicem olmazsa aşılama denicem artik
Gozun aydin canimKızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin
Çok sevindim canım benimde pazartesi 31,78 cıktı biraz canım sıkıldı yarın tekrar kan vereceğim inşallah yüksek cıkarKızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin