Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere ver

Kızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin❤️🙏🏼
Hayırlı olsun çok sevindim ❤️Bende bugün adet günüm yaptım ama negatif çıktı halkı gece olurum

Çok sevindim canım benimde pazartesi 31,78 cıktı biraz canım sıkıldı yarın tekrar kan vereceğim inşallah yüksek cıkar🤲🏻🥺
Canım inşallah seninde yüksek çıkar hatta daha yüksek çıkar belki benden bi gün önce vermişsin kan bide ikinci testide benden geç vermiş oluypsun moralini bozma bende ağladım günlerce 34çıktı diye hıçkıra hıçkıra hemde sonucu gördüm şok oldum allaha dua et sadece bitanem sakın üzülme❤️❤️❤️

Kızlar merhaba yeniden hepinize . Bat bugün . Ama hala ne gelen var ne giden . Hiç şaşmazdı normalde . Gün içinde olurdum . Bu ay gebelik belirtisi de yaşamadım . Şuan da regl olcak gibi hissedyrm . Belim falan ağrıyor şuanda . İnşallah bi sürpriz olur .

Canım inşallah seninde yüksek çıkar hatta daha yüksek çıkar belki benden bi gün önce vermişsin kan bide ikinci testide benden geç vermiş oluypsun moralini bozma bende ağladım günlerce 34çıktı diye hıçkıra hıçkıra hemde sonucu gördüm şok oldum allaha dua et sadece bitanem sakın üzülme❤️❤️❤️
Allah razı olsun kaç gündür bende öyle dua ediyorum rüyamda bile dua ediyorum stres olmak istemiyorum ama işte korkuyorum Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🏻

Allah razı olsun kaç gündür bende öyle dua ediyorum rüyamda bile dua ediyorum stres olmak istemiyorum ama işte korkuyorum Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🏻
Yarın nerde vereceksin kanı dua edicem senin için inşallah allahım yüksek ve sağlıklı sonuçlar verir🙏🏼

Kızlar merhaba yeniden hepinize . Bat bugün . Ama hala ne gelen var ne giden . Hiç şaşmazdı normalde . Gün içinde olurdum . Bu ay gebelik belirtisi de yaşamadım . Şuan da regl olcak gibi hissedyrm . Belim falan ağrıyor şuanda . İnşallah bi sürpriz olur .
Bende ayniyim dün gece olurdum normalde ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu gece olurum heralde

Kuzum 20 Aralikta benim regl. Ama regl olursam sonraki ay uzerine dusmeyecegim keyfe keder devam edecegim ovulasyon takibide yapmayacagim iyi guzel bir takip ama duzenli birliktelik oldugu icin o testler gorev gibi sartliyor insani bunu fark ettim. Her seyin hayirlisiiii gecte olsa Allah bizlere saglikli evlatlar nasip etsin💜🤗
Yaa. Batlarımız aynıydı. Bende de bir şey yok. Zaten baya sivilcelendim. Dediğin gibi şartlanmak bu hale getiriyor gibi. Ben de bu kararı almıştım bugün. Ovulasyon dahi yapmayacağım. Düzenli ilişkiye devam edip düşünmemeye çalışacağım. İnşallah yeni yıl bize hayırlı haberler getirir 🥰

Benimde dongum haftaya persembe basliyor takvime gore ama gun asiri yine devam edecegim eger olmazsa bende bir dr gorunecegim Allah korusunda hani bir problem varsa gec kalmamak lazim🤦🏼‍♀️ kesinlikle cok dusunme olursa olur olmazsa da bir sonraki aya de bence. Kafadan cikmiyor cunku en azindan kendi kendini biraz teselli et ki regl olsanda sarsilma insallah olmazsin canim umarim hamilesindir🌸
İnşallah yaa. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Yaa. Batlarımız aynıydı. Bende de bir şey yok. Zaten baya sivilcelendim. Dediğin gibi şartlanmak bu hale getiriyor gibi. Ben de bu kararı almıştım bugün. Ovulasyon dahi yapmayacağım. Düzenli ilişkiye devam edip düşünmemeye çalışacağım. İnşallah yeni yıl bize hayırlı haberler getirir 🥰
Evet canimm aynen oyleee testleri birakiyorum ya hatta esimlede konustuk regl bitince bizim burada bir doktor var iyide bir doktor ona gidecegim gebelik dusundugumu soyleyip folik asit kullanimi vitamin vs onlari konusacagim hemde genel bir muayene olmus olur dedik🤗 test falan olacak is degilmis cunku ha pik ha siliklesti falan valla ikinci defa yapamicam bunu🤭 Allah hayirlisini nasip etsin canim

Merhaba bat 28 Aralık son adetim.19 Kasım adet.bittiginden beri ovulasyon yapıyorum.daha koyulaşma göremedim üstünde tarih yazmayan bu akşamki testim.ilk defa bu kadar koyu çıktı pcos var bende. İlk defa yumurtlama.takibi yapıyorum daha yok dimi

IMG_20201217_224642.jpg

Eklentiler

• IMG_20201217_224642.jpg
    IMG_20201217_224642.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 18
Yarın nerde vereceksin kanı dua edicem senin için inşallah allahım yüksek ve sağlıklı sonuçlar verir🙏🏼
9.30 özel hastaneden kadın doğumdan randevu aldım hem troid icin hap kullanıyorum onun değerine falanda baktırcam tsh en son 3 yakındı çok teşekkür ederim çok amiinn🙏🏻

Slm arkadaşlar ben genelde bilgi edinmek için uzaktan okuyanlardanım bat 23 Aralık çok şiddetli sol kasık ağrım var akşamları ateş basması sırtta üşüme göğüste şişlik ara sıra anı kalkiska göz kararması 1 senedir bebiş istiyoruz herkesin duası kabul olur umarım kucaklarimiz boş kalmaz

Slm arkadaşlar ben genelde bilgi edinmek için uzaktan okuyanlardanım bat 23 Aralık çok şiddetli sol kasık ağrım var akşamları ateş basması sırtta üşüme göğüste şişlik ara sıra anı kalkiska göz kararması 1 senedir bebiş istiyoruz herkesin duası kabul olur umarım kucaklarimiz boş kalmaz
Benimde sol kasık ağrım var genitale vuran göğüslerim fena şiş Ve hamileyim eğer kendinizde farklılık görüyorsanız erken gebelik testi veya normal test yapabilirsiniz inşallah hamilesinizdir🙏🏼

X