Kızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere ver
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ne diyelimDayanamadım yaptım kocaman negatif gördüm kafam rahatladı bu gece olurum artık adet
Sağol canım inşallahGozun aydin caniminsallah saglikli bir gebelik gecirirsin
Canım inşallah seninde yüksek çıkar hatta daha yüksek çıkar belki benden bi gün önce vermişsin kan bide ikinci testide benden geç vermiş oluypsun moralini bozma bende ağladım günlerce 34çıktı diye hıçkıra hıçkıra hemde sonucu gördüm şok oldum allaha dua et sadece bitanem sakın üzülmeÇok sevindim canım benimde pazartesi 31,78 cıktı biraz canım sıkıldı yarın tekrar kan vereceğim inşallah yüksek cıkar
Allah razı olsun kaç gündür bende öyle dua ediyorum rüyamda bile dua ediyorum stres olmak istemiyorum ama işte korkuyorum Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinCanım inşallah seninde yüksek çıkar hatta daha yüksek çıkar belki benden bi gün önce vermişsin kan bide ikinci testide benden geç vermiş oluypsun moralini bozma bende ağladım günlerce 34çıktı diye hıçkıra hıçkıra hemde sonucu gördüm şok oldum allaha dua et sadece bitanem sakın üzülme
Yarın nerde vereceksin kanı dua edicem senin için inşallah allahım yüksek ve sağlıklı sonuçlar verirAllah razı olsun kaç gündür bende öyle dua ediyorum rüyamda bile dua ediyorum stres olmak istemiyorum ama işte korkuyorum Rabbim isteyen herkese en güzel zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin
Bende ayniyim dün gece olurdum normalde ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu gece olurum heraldeKızlar merhaba yeniden hepinize . Bat bugün . Ama hala ne gelen var ne giden . Hiç şaşmazdı normalde . Gün içinde olurdum . Bu ay gebelik belirtisi de yaşamadım . Şuan da regl olcak gibi hissedyrm . Belim falan ağrıyor şuanda . İnşallah bi sürpriz olur .
Yaa. Batlarımız aynıydı. Bende de bir şey yok. Zaten baya sivilcelendim. Dediğin gibi şartlanmak bu hale getiriyor gibi. Ben de bu kararı almıştım bugün. Ovulasyon dahi yapmayacağım. Düzenli ilişkiye devam edip düşünmemeye çalışacağım. İnşallah yeni yıl bize hayırlı haberler getirirKuzum 20 Aralikta benim regl. Ama regl olursam sonraki ay uzerine dusmeyecegim keyfe keder devam edecegim ovulasyon takibide yapmayacagim iyi guzel bir takip ama duzenli birliktelik oldugu icin o testler gorev gibi sartliyor insani bunu fark ettim. Her seyin hayirlisiiii gecte olsa Allah bizlere saglikli evlatlar nasip etsin
İnşallah yaa. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.Benimde dongum haftaya persembe basliyor takvime gore ama gun asiri yine devam edecegim eger olmazsa bende bir dr gorunecegim Allah korusunda hani bir problem varsa gec kalmamak lazimkesinlikle cok dusunme olursa olur olmazsa da bir sonraki aya de bence. Kafadan cikmiyor cunku en azindan kendi kendini biraz teselli et ki regl olsanda sarsilma insallah olmazsin canim umarim hamilesindir
Evet canimm aynen oyleee testleri birakiyorum ya hatta esimlede konustuk regl bitince bizim burada bir doktor var iyide bir doktor ona gidecegim gebelik dusundugumu soyleyip folik asit kullanimi vitamin vs onlari konusacagim hemde genel bir muayene olmus olur dedikYaa. Batlarımız aynıydı. Bende de bir şey yok. Zaten baya sivilcelendim. Dediğin gibi şartlanmak bu hale getiriyor gibi. Ben de bu kararı almıştım bugün. Ovulasyon dahi yapmayacağım. Düzenli ilişkiye devam edip düşünmemeye çalışacağım. İnşallah yeni yıl bize hayırlı haberler getirir
Bu yükselmiş 2 günde mi oldu? Maşallah ikiz olabilirKızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin
İnşallah olmayız canım ama bende olacak gibi hissdyrm . Belim kasığım falan ağrıyorBende ayniyim dün gece olurdum normalde ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu gece olurum heralde
9.30 özel hastaneden kadın doğumdan randevu aldım hem troid icin hap kullanıyorum onun değerine falanda baktırcam tsh en son 3 yakındı çok teşekkür ederim çok amiinnYarın nerde vereceksin kanı dua edicem senin için inşallah allahım yüksek ve sağlıklı sonuçlar verir
Maşallah sübhanallahKızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin
Bendede ağrı oluyordu ama şuan sadece sağ tarafının beline bıçak saplanıyor sankiİnşallah olmayız canım ama bende olacak gibi hissdyrm . Belim kasığım falan ağrıyor
Benimde sol kasık ağrım var genitale vuran göğüslerim fena şiş Ve hamileyim eğer kendinizde farklılık görüyorsanız erken gebelik testi veya normal test yapabilirsiniz inşallah hamilesinizdirSlm arkadaşlar ben genelde bilgi edinmek için uzaktan okuyanlardanım bat 23 Aralık çok şiddetli sol kasık ağrım var akşamları ateş basması sırtta üşüme göğüste şişlik ara sıra anı kalkiska göz kararması 1 senedir bebiş istiyoruz herkesin duası kabul olur umarım kucaklarimiz boş kalmaz
Evet salı günü kan vermiştim 34dü sonra Perşembe verdim 191 çıktı valla bilmiyorum doktorda güzel yükseliş dedi haktan hayırlısıBu yükselmiş 2 günde mi oldu? Maşallah ikiz olabilir