Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9.30 özel hastaneden kadın doğumdan randevu aldım hem troid icin hap kullanıyorum onun değerine falanda baktırcam tsh en son 3 yakındı çok teşekkür ederim çok amiinn🙏🏻
Ay hadi sendende güzel haberler bekliyorum hemen haber et bizee sonuç çıkınca bende 11de gidicem doktorun randevusu doluymuş asistan beni ararsın demişti inşallah sonraya randevu vermez ya

Naptın cnm merak ettim
311476E4-B7CA-44EB-AEF3-95F782E64A36.jpeg
Acaba benmi görmüyorum bide sen kontrol etsene 😌😁

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 5D10439E-5F37-443C-8F60-471C689052B3.jpeg
    5D10439E-5F37-443C-8F60-471C689052B3.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 70
  • E02D199A-C06C-49C6-8781-9096B6A20DE8.jpeg
    E02D199A-C06C-49C6-8781-9096B6A20DE8.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• 63EF075C-256A-4157-BEFC-F31BD8F2DABD.jpeg
    63EF075C-256A-4157-BEFC-F31BD8F2DABD.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 43
  • F3B84431-9D8B-4C3E-9D90-1650E50108CD.jpeg
    F3B84431-9D8B-4C3E-9D90-1650E50108CD.jpeg
    126,8 KB · Görüntüleme: 50
Slm arkadaşlar ben genelde bilgi edinmek için uzaktan okuyanlardanım bat 23 Aralık çok şiddetli sol kasık ağrım var akşamları ateş basması sırtta üşüme göğüste şişlik ara sıra anı kalkiska göz kararması 1 senedir bebiş istiyoruz herkesin duası kabul olur umarım kucaklarimiz boş kalmaz
Merhaba benim de 23 aralık bat.. devamlı bir baş dönmesi hali, dün akşam bulantım 1 saatten fazla sürdü, arada bana da ürperti geliyor, eller ayaklar buz, göğüslerde ara ara derinden gelen ağrı oluyor.. ateş hep 36.6 çok ayrıntılı oldu ama belki okuyanlara ışık olur☺️🙏🏻 İki kimyasal geçmişim var çok korkuyorum yine olur diye.. çünkü kimyasallardan sonra hcg nin sıfırlanması demek bir 3 ay bekleyiş demek😔 Allahım hepimizin kucaklarını sağlıkla doldursun🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2742509 Kizlar günaydın reglime 5 gün var 😅 ben görüyorum hayalet bir çizgi ama kurma çizgisi olur die de cok heveslenmek istemiyorum. Sizde bir bakin lütfen 💙🤲
inşallah vardır canım ama hayalet çizgi değil gibi duruyor . Tabi fotoğrafta tam belli olmuyorda olabilir. İnşallah hamile kalırsın

Benimde sol kasık ağrım var genitale vuran göğüslerim fena şiş Ve hamileyim eğer kendinizde farklılık görüyorsanız erken gebelik testi veya normal test yapabilirsiniz inşallah hamilesinizdir🙏🏼
Hayırlı olsun, tebrik ederim🥰🙏🏻 Lekelenme yaşadınız mı acaba? Yeni takibe başladım önceden yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim.. her kadın yaşamıyor ama okudupum kadaryla çoğu hamile arkadaş yaşamış.. benim iki kimyasalda da olmamıştı..

Hayırlı olsun, tebrik ederim🥰🙏🏻 Lekelenme yaşadınız mı acaba? Yeni takibe başladım önceden yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim.. her kadın yaşamıyor ama okudupum kadaryla çoğu hamile arkadaş yaşamış.. benim iki kimyasalda da olmamıştı..
Yanliş bilgilendirmek istemiyorum ama kimyasallar zaten yerleşme olmadan düşüyor dolayısı ile kanama da söz konusu olmaz DİE düşünüyorum

Yanliş bilgilendirmek istemiyorum ama kimyasallar zaten yerleşme olmadan düşüyor dolayısı ile kanama da söz konusu olmaz DİE düşünüyorum
Benim hcg 250 leri bulmuştu.. uzun sürdü düşüğün başlaması, hcg sıfırlanana kadar dış gebelik teşhisi konması da cabası😔 dediğiniz gibi olabilir tabi.. benim de araştırmam yok bu konuda👍

Benim hcg 250 leri bulmuştu.. uzun sürdü düşüğün başlaması, hcg sıfırlanana kadar dış gebelik teşhisi konması da cabası😔 dediğiniz gibi olabilir tabi.. benim de araştırmam yok bu konuda👍
Geçmiş olsun🙏Çok sağlıklı gebelik ve evlatlar nasıp olur inşllah en kısa zamanda hayırlısıyla

X