- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 28
Yaaa çok üzüldüm kan sulandırıcı falan kullanıyomusun peki3kere hamilelik geçirdim canim 3 de düştü kalbi durdu falan daha once de 1 kimyasal 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu bende pıhtılaşma ve x kromozom bozukluğu var esimdede morfoloji düşük o yüzden biraz sıkıntılı oluyo yaşta 35 zaman kaybetmek istemiyoruz canim
Bence erken öğrenmen senin için çok daha iyi hemen test yaptır eğer bebek varsa şimdiden ilaçlara falan başlamalısın3kere hamilelik geçirdim canim 3 de düştü kalbi durdu falan daha once de 1 kimyasal 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu bende pıhtılaşma ve x kromozom bozukluğu var esimdede morfoloji düşük o yüzden biraz sıkıntılı oluyo yaşta 35 zaman kaybetmek istemiyoruz canim
Kuzum 20 Aralikta benim regl. Ama regl olursam sonraki ay uzerine dusmeyecegim keyfe keder devam edecegim ovulasyon takibide yapmayacagim iyi guzel bir takip ama duzenli birliktelik oldugu icin o testler gorev gibi sartliyor insani bunu fark ettim. Her seyin hayirlisiiii gecte olsa Allah bizlere saglikli evlatlar nasip etsinInşaallah canim reglin nezaman
Ben yazdım sabah ama etiketlemeyi beceremedimTmm inşallah atarım bakalım hadi hayırlısı
Evet canim kullaniyorumYaaa çok üzüldüm kan sulandırıcı falan kullanıyomusun peki
Bende test yaptım 4 gün var negatifB bitkiselhayat yine trst yaptim cikmadixaten adet oluyorum galiba karin agrim basladi bide biraz akinti geldi kan gibi yapcak bizey yok artik
Evet o iyi bir marka umarım vardır kuzucukProdoctor diye bir marka canım erken gebelik testi üstünde %99.8 kesin sonuç yazıyor
İnşallah koyulaşır bence bir tane daha alıp haftasonu tekrarlaBen yazdım sabah ama etiketlemeyi beceremedimMalesef çok çok silik çıktı sabah
Daha var umidini kesme bence benim adet sancilarim olmasa yinede umutlanirdimBende test yaptım 4 gün var negatif
Bende de var biraz bacaklarım agriyo sabah ateş basıyordu çok fena ama ateşim yoktu kasığımda da ağrı var ara araDaha var umidini kesme bence benim adet sancilarim olmasa yinede umutlanirdim
19 değil mi senin canım tarihin biraz erken gibi regl için.. Biraz bekle bakalım devamı gelcek mi.B bitkiselhayat yine trst yaptim cikmadixaten adet oluyorum galiba karin agrim basladi bide biraz akinti geldi kan gibi yapcak bizey yok artik
20 si canimda yok yaa ben kestim umidi bu ay19 değil mi senin canım tarihin biraz erken gibi regl için.. Biraz bekle bakalım devamı gelcek mi.
Naptın cnm merak ettimBen 2 tane sipariş vermiştim sabah yaptım negatif çizgi bile çıkmadı test hatalı olunca firmayı aradım hemen 6 tane göndeririz biz size dediler sağolsunlar eğer yarın ilk yaptıgım da böyle çıkarsa emin olmak saatte 1 test yapmam inşallah :)
Selam kızlar bu formu açmıştım ama bazı sebeplerden dolayı devam ettiremedim tüp bebeğe geçtik ama henüz tahlil asamasindayim birazda moralim bozuk giremedim bu ayın 22 de adet olunca basliycaktik iğnelere falan ama icime bi his düştü bu ay elimde predictor 6 gün önce diye test vardı onu yaptım ilk idrarda değildi ilk 5
4 gun erken degil mi canim.Bende test yaptım 4 gün var negatif
Belki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayınKızlar normalde 20 Aralik regl tarihimdi fakat az once pembe renkte akinti geldi belimde cok agiriyor sanirim reglim 3 gun one geldiSimdiden hamilelik haberi alan alacak olan arkadaslari tebrik ederim.. Allah herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah
Ama ovulasyon 7 Aralık olsaydı cikmazmiydi4 gun erken degil mi canim.