Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok üzüldüm kan sulandırıcı falan kullanıyomusun peki

Bence erken öğrenmen senin için çok daha iyi hemen test yaptır eğer bebek varsa şimdiden ilaçlara falan başlamalısın

Inşaallah canim reglin nezaman
Kuzum 20 Aralikta benim regl. Ama regl olursam sonraki ay uzerine dusmeyecegim keyfe keder devam edecegim ovulasyon takibide yapmayacagim iyi guzel bir takip ama duzenli birliktelik oldugu icin o testler gorev gibi sartliyor insani bunu fark ettim. Her seyin hayirlisiiii gecte olsa Allah bizlere saglikli evlatlar nasip etsin

Kızlar normalde 20 Aralik regl tarihimdi fakat az once pembe renkte akinti geldi belimde cok agiriyor sanirim reglim 3 gun one geldi Simdiden hamilelik haberi alan alacak olan arkadaslari tebrik ederim.. Allah herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah

Naptın cnm merak ettim

Bende test yaptım 4 gün var negatif
4 gun erken degil mi canim.

Belki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayın Bende tekrar bı ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var hiç bı şey çıkmadı. Muhtemelen gebelik yok bu ayda. Ocak ayına kaldı umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…