Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayın🙏 Bende tekrar bı ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var hiç bı şey çıkmadı. Muhtemelen gebelik yok bu ayda. Ocak ayına kaldı umutlar 🙄
Benim ovulasyon iki gündür koyu ama c kadar değil gebelik testi de nagatif ovulasyon 7 Aralık

Belirtileriniz var mı acaba eğer varsa ilk idrarınızla yapabilirsiniz varsa zaten çıkıyor genelde geç döllenme durumu yoksa🙈
Normal kasık ağrısı bel ağrısı flan bir iki kere göz kararmasi oldu bide akını şeklim değişti şuan yapsam mı diye geçiyor içimden çıkmaz mı ya ilk idrar olmasa

Eklentiler

• 16082236960814189914153048170869.jpg
    16082236960814189914153048170869.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 62
Belki yerleşme kanamasıdir hemen ümitsizliğe kapılmayın🙏 Bende tekrar bı ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var hiç bı şey çıkmadı. Muhtemelen gebelik yok bu ayda. Ocak ayına kaldı umutlar 🙄
Yok canim adetim sokulmeye basliyor erken oldum enteresan bir sekilde ama hayirlisi diyorum😊 bence fazla kafaya takip dusunmeyin insan kendini kaptiriyor sonra olmayinca uzuluyor mesela ben artik ovulasyon testi yapmayacagim zaten duzenli bir birliktelik oluyor gunlerin kacmasi soz konusu olmuyor en azindan o strese girmek istemiyorum😊 ama insallah bebisin seninledir🌸

Yok canim adetim sokulmeye basliyor erken oldum enteresan bir sekilde ama hayirlisi diyorum😊 bence fazla kafaya takip dusunmeyin insan kendini kaptiriyor sonra olmayinca uzuluyor mesela ben artik ovulasyon testi yapmayacagim zaten duzenli bir birliktelik oluyor gunlerin kacmasi soz konusu olmuyor en azindan o strese girmek istemiyorum😊 ama insallah bebisin seninledir🌸
Stres yanda çok düşünme çok etkiliyor demek ki 😔 ben Ocak ayını da denicem olmazsa aşılama denicem artik

Stres yanda çok düşünme çok etkiliyor demek ki 😔 ben Ocak ayını da denicem olmazsa aşılama denicem artik
Benimde dongum haftaya persembe basliyor takvime gore ama gun asiri yine devam edecegim eger olmazsa bende bir dr gorunecegim Allah korusunda hani bir problem varsa gec kalmamak lazim🤦🏼‍♀️ kesinlikle cok dusunme olursa olur olmazsa da bir sonraki aya de bence. Kafadan cikmiyor cunku en azindan kendi kendini biraz teselli et ki regl olsanda sarsilma insallah olmazsin canim umarim hamilesindir🌸

Kızlar 2 gün önce kan tahlilim 34dü çok üzülmüştüm bugün tekrar kan verdim 191 çıktı Allahıma bin şükür allah tüm isteyenlere versin❤️🙏🏼
Çok sevindim canım benimde pazartesi 31,78 cıktı biraz canım sıkıldı yarın tekrar kan vereceğim inşallah yüksek cıkar🤲🏻🥺

X