- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Valla bu sefer göremedimhayaletin de hayaleti cıktı bu sabah. Efektlerle bile belli olmadı fotoda. Herhalde yine kimyasal çok moralim bozuldu
Canım prolaktin göğüs ucuna dokunmayla yiyeceklerle (incir vs) veya stresle de artabilen bir hormon benim 110 çıkmıştı tiroidden dolayı yükselmiş tiroid ilacıyla çok kısa bir sürede normale döndü ama takip ettirmek gerek nedeni araştırılmalı bence. İçini ferah tut seninki zaten referansa yakın doktorunu dinle bence. Geçmiş olsunProlaktin 35 çıktı çok mu yüksek bebeğe engel mi ki sadece bu yüksek çıktı fsh falan referans aralığında çıktı
Yüksek sanırım canım benim prolaktin 10du normal demişti doktorProlaktin 35 çıktı çok mu yüksek bebeğe engel mi ki sadece bu yüksek çıktı fsh falan referans aralığında çıktı
Ahh keşke biraz bu düşünceden uzaklaşabilsem belki iyi gelecek ama elimde değilCanım prolaktin göğüs ucuna dokunmayla yiyeceklerle (incir vs) veya stresle de artabilen bir hormon benim 110 çıkmıştı tiroidden dolayı yükselmiş tiroid ilacıyla çok kısa bir sürede normale döndü ama takip ettirmek gerek nedeni araştırılmalı bence. İçini ferah tut seninki zaten referansa yakın doktorunu dinle bence. Geçmiş olsun
Yumurtlama gununu ne kadar gecti? Yerlesme
Ciddi bir takip yapmadim fakat 9 gun gecti .bugunde leke gelmis.hayirlisi artik.bat 24 aralikYumurtlama gununu ne kadar gecti? Yerlesme kanamasnda genelde olr
Senin diğer sonuçlar nasıl çıkmıştı canım benim diğer sonuçlar da şöyleYüksek sanırım canım benim prolaktin 10du normal demişti doktor
Adetim gecikmisti canım benim o yüzden doktor sadece prolaktine baktı 4 aydır istiyoruz biz daha çok erken dedi bakmadı diğerlerineSenin diğer sonuçlar nasıl çıkmıştı canım benim diğer sonuçlar da şöyle
26 referans aralığında canım 35 cokda yüksek değil bence ufak bi ilacla falan hemen düzene girer korkulacak birsey değildir diye düşünüyorumSenin diğer sonuçlar nasıl çıkmıştı canım benim diğer sonuçlar da şöyle
Evet o marka rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçen ay bende kimyasal yaşadığımı düşünüyorum inşallah bu defa varsa da sağlıklı olurBende regle 6 gün kala bu şekilde öğrendim sanırım test markamızda aynı prodoctor mu yaptığın testin adı? Yani bende yanılmadı 6 gün kala bu şekil çıktı şuanda hamileyim 4 gün kala kan verdim 34 çıktı altlarda görmüşsündür belki tabi korku var kimyasalmı diye seninde inşallah gebeliktir
Prodoctor diye bir marka canım erken gebelik testi üstünde %99.8 kesin sonuç yazıyorValla çizgi var gibi ama ben bu cizgilere güvenmiyorum çünkü gecen aylarda beni çok yanılttıama inşallah sizde vardır bebiş.. hangi marka test bu ? Bende adete 9 gün var ama haftasonu yapacam o zaman 1 hafta kala oluyor bakalım kucaklarimiz boş kalmasın
Canimm umutlandirmak gibi olmasinda gorunuyor yani cizgiSelam kızlar bu formu açmıştım ama bazı sebeplerden dolayı devam ettiremedim tüp bebeğe geçtik ama henüz tahlil asamasindayim birazda moralim bozuk giremedim bu ayın 22 de adet olunca basliycaktik iğnelere falan ama icime bi his düştü bu ay elimde predictor 6 gün önce diye test vardı onu yaptım ilk idrarda değildi ilk 5 dk içinde böyle cıktı Eki Görüntüle 2741884
Inşaallah canim reglin nezamanCanimm umutlandirmak gibi olmasinda gorunuyor yani cizgiyarin sabah ilk idrarinla bir yap bence yada bir kan ver emin olmak adina. Bende pazartesi yaptim ayni testten ve silik cizgim cikmisti simdi normal kaset test yapiyorum hic birsey cikmiyor Reglimden 1 gun oncede yapacagim bakalim. Sende tekrar et canim insallahhhh tedavin oncesi bebisin sana supriz yapmistir
Yaaa maşallah sizeSelam kızlar bu formu açmıştım ama bazı sebeplerden dolayı devam ettiremedim tüp bebeğe geçtik ama henüz tahlil asamasindayim birazda moralim bozuk giremedim bu ayın 22 de adet olunca basliycaktik iğnelere falan ama icime bi his düştü bu ay elimde predictor 6 gün önce diye test vardı onu yaptım ilk idrarda değildi ilk 5 dk içinde böyle cıktı Eki Görüntüle 2741884
Inşaallah vardır geçen ayda kimyasal yaşadım inşaallah rabbimYaaa maşallah sizebayılıyorum böyle hikayelere, tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden kalıyo hayırlı sağlıklı olsun inşallah çok sevindim sizin için
Kimyasalda olsa hamile kalabiliyosun demekki sorununuz yok aslında, hem bazı dedikodular dolaşıyo kimyasaldan sonraki aylarda gebelik çabuk oluyomuşInşaallah vardır geçen ayda kimyasal yaşadım inşaallah rabbim
3kere hamilelik geçirdim canim 3 de düştü kalbi durdu falan daha once de 1 kimyasal 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu bende pıhtılaşma ve x kromozom bozukluğu var esimdede morfoloji düşük o yüzden biraz sıkıntılı oluyo yaşta 35 zaman kaybetmek istemiyoruz canimKimyasalda olsa hamile kalabiliyosun demekki sorununuz yok aslında, hem bazı dedikodular dolaşıyo kimyasaldan sonraki aylarda gebelik çabuk oluyomuşben olsam en kısa zamanda kan testi yaptırırdım