Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin 35 çıktı çok mu yüksek bebeğe engel mi ki sadece bu yüksek çıktı fsh falan referans aralığında çıktı

Prolaktin 35 çıktı çok mu yüksek bebeğe engel mi ki sadece bu yüksek çıktı fsh falan referans aralığında çıktı
Canım prolaktin göğüs ucuna dokunmayla yiyeceklerle (incir vs) veya stresle de artabilen bir hormon benim 110 çıkmıştı tiroidden dolayı yükselmiş tiroid ilacıyla çok kısa bir sürede normale döndü ama takip ettirmek gerek nedeni araştırılmalı bence. İçini ferah tut seninki zaten referansa yakın doktorunu dinle bence. Geçmiş olsun

Ahh keşke biraz bu düşünceden uzaklaşabilsem belki iyi gelecek ama elimde değil doktor bu ay ilaca başlamayalım önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi gün içinde bile farklı saatlerde farklı çıkabilen bi hormon dedi

Evet o marka rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah geçen ay bende kimyasal yaşadığımı düşünüyorum inşallah bu defa varsa da sağlıklı olur

Prodoctor diye bir marka canım erken gebelik testi üstünde %99.8 kesin sonuç yazıyor

Kızlar merhaba ben 39-40 günlük periyotlarla regl oluyorum. İlk kez ovülasyon takibi yapıyorum.16 Aralık sizce pik olabilir mi yoksa henüz pik olmamış mı ?Takvime göre 26. Gün pik olacak yani daha var gözüküyor

Eklentiler

• BA101D91-74B4-4E01-9CFD-D7A915BFB08F.jpeg
    96,4 KB · Görüntüleme: 51
Selam kızlar bu formu açmıştım ama bazı sebeplerden dolayı devam ettiremedim tüp bebeğe geçtik ama henüz tahlil asamasindayim birazda moralim bozuk giremedim bu ayın 22 de adet olunca basliycaktik iğnelere falan ama icime bi his düştü bu ay elimde predictor 6 gün önce diye test vardı onu yaptım ilk idrarda değildi ilk 5 dk içinde böyle cıktı

Bu arada gebe olanlar inşaallah sağlıkla kucaklarina alırlar isteyenlerede tez zamanda hayırlisiyla verir rabbim

Canimm umutlandirmak gibi olmasinda gorunuyor yani cizgi yarin sabah ilk idrarinla bir yap bence yada bir kan ver emin olmak adina. Bende pazartesi yaptim ayni testten ve silik cizgim cikmisti simdi normal kaset test yapiyorum hic birsey cikmiyor Reglimden 1 gun oncede yapacagim bakalim. Sende tekrar et canim insallahhhh tedavin oncesi bebisin sana supriz yapmistir

Inşaallah canim reglin nezaman

Yaaa maşallah size bayılıyorum böyle hikayelere, tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden kalıyo hayırlı sağlıklı olsun inşallah çok sevindim sizin için

Yaaa maşallah size bayılıyorum böyle hikayelere, tam tedaviye başlayacakken kendiliğinden kalıyo hayırlı sağlıklı olsun inşallah çok sevindim sizin için
Inşaallah vardır geçen ayda kimyasal yaşadım inşaallah rabbim

Inşaallah vardır geçen ayda kimyasal yaşadım inşaallah rabbim
Kimyasalda olsa hamile kalabiliyosun demekki sorununuz yok aslında, hem bazı dedikodular dolaşıyo kimyasaldan sonraki aylarda gebelik çabuk oluyomuş ben olsam en kısa zamanda kan testi yaptırırdım

Kimyasalda olsa hamile kalabiliyosun demekki sorununuz yok aslında, hem bazı dedikodular dolaşıyo kimyasaldan sonraki aylarda gebelik çabuk oluyomuş ben olsam en kısa zamanda kan testi yaptırırdım
3kere hamilelik geçirdim canim 3 de düştü kalbi durdu falan daha once de 1 kimyasal 1 olumsuz tup bebek tedavisi oldu bende pıhtılaşma ve x kromozom bozukluğu var esimdede morfoloji düşük o yüzden biraz sıkıntılı oluyo yaşta 35 zaman kaybetmek istemiyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…