Bekliyorum cnmİnşallah vardır yaTestim kalmadı elimde ama yarın kesin geliyor kargoda gelir gelmez yapıp etiketlerim
Ben 2 tane sipariş vermiştim sabah yaptım negatif çizgi bile çıkmadı test hatalı olunca firmayı aradım hemen 6 tane göndeririz biz size dediler sağolsunlar eğer yarın ilk yaptıgım da böyle çıkarsa emin olmak saatte 1 test yapmam inşallah :)sabırsızlıkla bekliyorum
Yumurtlama gununu ne kadar gecti? Yerlesme kanamasnda genelde olrKizlar adetime 8 gun var ama kahverengi bir akinti geldi .boyle bir durumla karsilasan var mi .yumurtlama gunumu gectim acaba devam ediyor yumurtlama.
27 kasım ama şuan sadece yumurtlama belirtisi+kasıkta sancı belde ağrı varMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Bende regle 6 gün kala bu şekilde öğrendim sanırım test markamızda aynı prodoctor mu yaptığın testin adı? Yani bende yanılmadı 6 gün kala bu şekil çıktı şuanda hamileyim 4 gün kala kan verdim 34 çıktı altlarda görmüşsündür belki tabi korku var kimyasalmı diye seninde inşallah gebeliktirKızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde Eki Görüntüle 2741682 Eki Görüntüle 2741684
Benim de bat bugün predictor var elimde yapmamak için zor tutuyorum kendimiBende regle 6 gün kala bu şekilde öğrendim sanırım test markamızda aynı prodoctor mu yaptığın testin adı? Yani bende yanılmadı 6 gün kala bu şekil çıktı şuanda hamileyim 4 gün kala kan verdim 34 çıktı altlarda görmüşsündür belki tabi korku var kimyasalmı diye seninde inşallah gebeliktir
Belirtileriniz var mı acaba eğer varsa ilk idrarınızla yapabilirsiniz varsa zaten çıkıyor genelde geç döllenme durumu yoksaBenim de bat bugün predictor var elimde yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Merhaba. Ben bu klübde yeniyim de. Bat dediğiniz ne oluyorMeraba kızlar aralık ayına gebelik planlayanlar gelin beraber yasayalım süreci bat tarihleri belirtiler ve eklemek istedikleriniz varsa birbirimize destek oĺalim ❤
Beklenen adet tarihinin kısaltılmış hali bat ...ben de pik ne demek onu merak ediyorumMerhaba. Ben bu klübde yeniyim de. Bat dediğiniz ne oluyor
O da ovulasyon testinde ikinci çizginin en koyu görüldüğü çatlamadan hemen önceki zaman sanırımBeklenen adet tarihinin kısaltılmış hali bat ...ben de pik ne demek onu merak ediyorum
Pik en yüksek hali demek. Benim bat 24aralık.yumurtlama günümde doktora gitmiştim ve o günü değerlendirdik. İlişki sonrası baya kasıkta ısırma gibi ağrılar hissettim. İlk bebeğimde de olmuştu. Şimdi antibiyotik almam lazım ama hangi testi yaptırsam güvenilir olur bilemedimBeklenen adet tarihinin kısaltılmış hali bat ...ben de pik ne demek onu merak ediyorum
Öyle galibaO da ovulasyon testinde ikinci çizginin en koyu görüldüğü çatlamadan hemen önceki zaman sanırım
Arkadaşlar sizce erken gebelik testi yapsam güvenilir mi? Çünkü acil. Dişim abse yapmış ilaç almam lazım. Rastgele almak istemedim.Pik en yüksek hali demek. Benim bat 24aralık.yumurtlama günümde doktora gitmiştim ve o günü değerlendirdik. İlişki sonrası baya kasıkta ısırma gibi ağrılar hissettim. İlk bebeğimde de olmuştu. Şimdi antibiyotik almam lazım ama hangi testi yaptırsam güvenilir olur bilemedim
Ovulasyon testinde yumurtalarının catlayacaginin habercisi canım pik olduğu zaman 24 saat içinde yumurtan çatlıyacak demekBeklenen adet tarihinin kısaltılmış hali bat ...ben de pik ne demek onu merak ediyorum
10 ml nin üzerindeki test sonuçları hamileliği düşündürmekte 25 ml nin üzerindeki değerler kesin olarak pozitif sonuç kabul edilmektedir.Kızlar çok mu düşük beta hcg çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından regle 4 gün kala yapılan beta hcg sonucum evdeki idrar testim günden güne koyuluyor ama yinede daha yüksek bekliyordum
Tmm inşallah atarım bakalım hadi hayırlısıTamam yarin yaptigimi olumlu olumsuz atarım. Belirti 1 2 gündür var ama ona çok takilmamaya çalışıyorum çünkü 1 senedir her belirtiyi yaşadımSu anda klasik belirtiler var. Mide yanması, ayak üşümesi, uyku hali, bel kasık baş ağrısı vs vs. Ama onlara kanmıyorum artık Siz de atın mutlaka haftasonu yapınca
Valla çizgi var gibi ama ben bu cizgilere güvenmiyorum çünkü gecen aylarda beni çok yanılttıKızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde Eki Görüntüle 2741682 Eki Görüntüle 2741684
selam cnm lohusalık dönemi dışında kanda yüksek prolaktin varsa yine FSH, GnRH hormonlarının üretimi baskılanır. Böylece yumurta gelişimi durabilir... Doktora danış bence...Bu prolaktin yüksekliği ne ki acaba büyük bi sorun mu ki bebek için