Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂😂sabırsızlıkla bekliyorum
Ben 2 tane sipariş vermiştim sabah yaptım negatif çizgi bile çıkmadı test hatalı olunca firmayı aradım hemen 6 tane göndeririz biz size dediler sağolsunlar eğer yarın ilk yaptıgım da böyle çıkarsa emin olmak saatte 1 test yapmam inşallah :)

Kızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde Eki Görüntüle 2741682 Eki Görüntüle 2741684
Bende regle 6 gün kala bu şekilde öğrendim sanırım test markamızda aynı prodoctor mu yaptığın testin adı? Yani bende yanılmadı 6 gün kala bu şekil çıktı şuanda hamileyim 4 gün kala kan verdim 34 çıktı altlarda görmüşsündür belki tabi korku var kimyasalmı diye seninde inşallah gebeliktir 🙏🏼

hayaletin de hayaleti cıktı bu sabah. Efektlerle bile belli olmadı fotoda. Herhalde yine kimyasal çok moralim bozuldu😭

Eklentiler

• 20201217_072910.jpg
    20201217_072910.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
Pozitif testler görmek ne güzel 🤗.benim 2 gün kaldı adet gününe. Kaç gündür sarı lekelenme ve idararim da aşırı koku ve sapsarı şeklindeydi. Dün dr.à gittim beta hcg 0.1 idrar testi yoğun enfeksiyon şeklinde çıktı. Dr.3 tane ilaç yazdı ilaçları kullanıp hamile kalsam ne güzel olur.ilk gbeligim de böyleydi ilaç sonrası hamoleydim. Sanırım benim hep enfeksiyon engelliyor. 7 yıl sonra denemeye başladık hayırlısı bakalım tam 9 aydır deniyorum olmuyor ama dr.1 yılı geçmeden tedavi baslatmiyoruz dedi inşallah geç kalmamisimdir 🙁bana Moral ve onerilerinizi bekliyorum 😌

Bende regle 6 gün kala bu şekilde öğrendim sanırım test markamızda aynı prodoctor mu yaptığın testin adı? Yani bende yanılmadı 6 gün kala bu şekil çıktı şuanda hamileyim 4 gün kala kan verdim 34 çıktı altlarda görmüşsündür belki tabi korku var kimyasalmı diye seninde inşallah gebeliktir 🙏🏼
Benim de bat bugün predictor var elimde yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Beklenen adet tarihinin kısaltılmış hali bat ...ben de pik ne demek onu merak ediyorum 😊
Pik en yüksek hali demek. Benim bat 24aralık.yumurtlama günümde doktora gitmiştim ve o günü değerlendirdik. İlişki sonrası baya kasıkta ısırma gibi ağrılar hissettim. İlk bebeğimde de olmuştu. Şimdi antibiyotik almam lazım ama hangi testi yaptırsam güvenilir olur bilemedim

Pik en yüksek hali demek. Benim bat 24aralık.yumurtlama günümde doktora gitmiştim ve o günü değerlendirdik. İlişki sonrası baya kasıkta ısırma gibi ağrılar hissettim. İlk bebeğimde de olmuştu. Şimdi antibiyotik almam lazım ama hangi testi yaptırsam güvenilir olur bilemedim
Arkadaşlar sizce erken gebelik testi yapsam güvenilir mi? Çünkü acil. Dişim abse yapmış ilaç almam lazım. Rastgele almak istemedim.

Kızlar çok mu düşük beta hcg çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından regle 4 gün kala yapılan beta hcg sonucum evdeki idrar testim günden güne koyuluyor ama yinede daha yüksek bekliyordum😢😢😢😢
10 ml nin üzerindeki test sonuçları hamileliği düşündürmekte 25 ml nin üzerindeki değerler kesin olarak pozitif sonuç kabul edilmektedir.

Gebelik Haftası Beta HCG Miktarı
3 5 – 50
4 3 – 426
5 19 – 7340
6 1,080 – 56,500
7 – 8 7,650 – 229,000
13 – 16 13,300 – 254,000
17 – 24 4,060 – 165,400
25 – 40 3640 – 117.000

Tamam yarin yaptigimi olumlu olumsuz atarım. Belirti 1 2 gündür var ama ona çok takilmamaya çalışıyorum çünkü 1 senedir her belirtiyi yaşadım 😊 Su anda klasik belirtiler var. Mide yanması, ayak üşümesi, uyku hali, bel kasık baş ağrısı vs vs. Ama onlara kanmıyorum artık 😁 Siz de atın mutlaka haftasonu yapınca
Tmm inşallah atarım bakalım hadi hayırlısı 🤗🤗

Kızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde Eki Görüntüle 2741682 Eki Görüntüle 2741684
Valla çizgi var gibi ama ben bu cizgilere güvenmiyorum çünkü gecen aylarda beni çok yanılttı 😔😔 ama inşallah sizde vardır bebiş.. hangi marka test bu ? Bende adete 9 gün var ama haftasonu yapacam o zaman 1 hafta kala oluyor bakalım kucaklarimiz boş kalmasın 🤗🤗

X