Çatlama olmamış gibi görünüyor canımKizlar ustteki dun aksam saat 21, alttaki de bu aksam saat 21 de ki ovu. Testi. Yumurta catlamis mi? Sabah da yapmadim ki fikir yurutebileym
Benimde yumurtlama gecen salı çarşamba oldu yani 8 i gibi acaba bende test yapsam mı daha belli olmaz diye düşündüm ama sizde sanki hafif çizgi var gibi. Testin markası neKızlar zilyon tane silik gebelik testi başlığı olunca başka başlık açmayayım dedimAyin 7 sinde pikti 8 i silikti ovulasyon testinde. Bu durumda çatlama 8i oluyor değil mi? O zaman ovulasyondan 8 gün sonra akşam vakti yaptım. 1 kimyasal var yakında.Onda da ilk boyle olmuştu. Insallah bu sefer vardır
Test laboquick normal test. Genelde 9. gün gibi yerleşme oluyor ondan sonra testte çıkıyor yazıyor. Bir de ben testi toplu almıştım kendimi tutmasam her wc de yapıcam testBenimde yumurtlama gecen salı çarşamba oldu yani 8 i gibi acaba bende test yapsam mı daha belli olmaz diye düşündüm ama sizde sanki hafif çizgi var gibi. Testin markası ne
Bende yarin alayım test bari ama haftasonu beklemeye çalışacağım umarım sabredebilirimTest laboquick normal test. Genelde 9. gün gibi yerleşme oluyor ondan sonra testte çıkıyor yazıyor. Bir de ben testi toplu almıştım kendimi tutmasam her wc de yapıcam testSizin de bol varsa yapın ama cikmayabiliyormus canınız sıkılmasın. Ben de kimyasal mi değil mi emin olamıyorum ondan sevinemedim
Evde olunca test bekleyemiyorum sadece bugün bile 3 tane yaptımBende yarin alayım test bari ama haftasonu beklemeye çalışacağım umarım sabredebilirim
Ayy inşallahEvde olunca test bekleyemiyorum sadece bugün bile 3 tane yaptımSiz bekleyebilirseniz daha net sonuç olur. Umarım vardır bebişler
Tamam yarin yaptigimi olumlu olumsuz atarım. Belirti 1 2 gündür var ama ona çok takilmamaya çalışıyorum çünkü 1 senedir her belirtiyi yaşadımAyy inşallahsabah ilk idrarla yapin bence ve beni etiketleyip atın çok merak ettim inşallah hayırla güzel haberler verelim burda birbirimize.. bir belirti var mı peki?
Gordum cizgiyi insallah vardirKızlar zilyon tane silik gebelik testi başlığı olunca başka başlık açmayayım dedimAyin 7 sinde pikti 8 i silikti ovulasyon testinde. Bu durumda çatlama 8i oluyor değil mi? O zaman ovulasyondan 8 gün sonra akşam vakti yaptım. 1 kimyasal var yakında.Onda da ilk boyle olmuştu. Insallah bu sefer vardır
Aynısını bende yaptım bu ay25 tane gebelik testi sıparısı verdim şimdi eczaneden almaya utanıyorum artık bat 28 bnm bakalım gelince dayanamaz yaparım
Valla var gibi duruyor cnm ama çok erken daha testi tekrarlayıp anlayabilirsin ancak eğer varsa her geçen gün koyulaşma olacaktır çizgide zatenKızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde Eki Görüntüle 2741682 Eki Görüntüle 2741684
Var gibi görünüyor demeniz bile nasıl mutlu ediyor beni bir bilsenizValla var gibi duruyor cnm ama çok erken daha testi tekrarlayıp anlayabilirsin ancak eğer varsa her geçen gün koyulaşma olacaktır çizgide zaten
Siz bi yarın yapın benimde etiketle lütfen merak ederim yine çizgi çıkarsa verirsiniz kanVar gibi görünüyor demeniz bile nasıl mutlu ediyor beni bir bilsenizyarın yeniden yapacağım ama yine 2.çizgiyi görürsem kan versem mi acaba beklemelimiyim
Aslında şimdi bile tekrarlasan olur bakalım yine gölge olacak mıVar gibi görünüyor demeniz bile nasıl mutlu ediyor beni bir bilsenizyarın yeniden yapacağım ama yine 2.çizgiyi görürsem kan versem mi acaba beklemelimiyim
İnşallah vardır yaAslında şimdi bile tekrarlasan olur bakalım yine gölge olacak mı