Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat 27 Kasım umarım gebeyımdır aranıza yenı katıldım ilk defa gebelık denemeye başladık umarım beklemeden bu ay oluverir. Ovulasyon yakını yapıyorum ama yumurykadıgımı daha yakalayamadım

Kızlar zilyon tane silik gebelik testi başlığı olunca başka başlık açmayayım dedim Ayin 7 sinde pikti 8 i silikti ovulasyon testinde. Bu durumda çatlama 8i oluyor değil mi? O zaman ovulasyondan 8 gün sonra akşam vakti yaptım. 1 kimyasal var yakında.Onda da ilk boyle olmuştu. Insallah bu sefer vardır

Eklentiler

• 20201216_232250.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 62
Benimde yumurtlama gecen salı çarşamba oldu yani 8 i gibi acaba bende test yapsam mı daha belli olmaz diye düşündüm ama sizde sanki hafif çizgi var gibi. Testin markası ne

Benimde yumurtlama gecen salı çarşamba oldu yani 8 i gibi acaba bende test yapsam mı daha belli olmaz diye düşündüm ama sizde sanki hafif çizgi var gibi. Testin markası ne
Test laboquick normal test. Genelde 9. gün gibi yerleşme oluyor ondan sonra testte çıkıyor yazıyor. Bir de ben testi toplu almıştım kendimi tutmasam her wc de yapıcam test Sizin de bol varsa yapın ama cikmayabiliyormus canınız sıkılmasın. Ben de kimyasal mi değil mi emin olamıyorum ondan sevinemedim

Bende yarin alayım test bari ama haftasonu beklemeye çalışacağım umarım sabredebilirim

Ayy inşallah sabah ilk idrarla yapin bence ve beni etiketleyip atın çok merak ettim inşallah hayırla güzel haberler verelim burda birbirimize.. bir belirti var mı peki?
Tamam yarin yaptigimi olumlu olumsuz atarım. Belirti 1 2 gündür var ama ona çok takilmamaya çalışıyorum çünkü 1 senedir her belirtiyi yaşadım Su anda klasik belirtiler var. Mide yanması, ayak üşümesi, uyku hali, bel kasık baş ağrısı vs vs. Ama onlara kanmıyorum artık Siz de atın mutlaka haftasonu yapınca

Gordum cizgiyi insallah vardir

25 tane gebelik testi sıparısı verdim şimdi eczaneden almaya utanıyorum artık bat 28 bnm bakalım gelince dayanamaz yaparım

Kızlar lütfen yardım edin ilk 5 dk içinde çıkan çizgiler bu şekilde kuruma çizgisi değil yani ama geçen ayda bu şekilde çıkan birçok testim oldu ve 8 günlük gecikmem oldu kesin hamileyim dedim ama olmadı bu ay da böyle çıkıyor adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım erken yaptım biraz sabırsızlıktan ama bi yerde hatamı yapıyorum bu testlerde

Valla var gibi duruyor cnm ama çok erken daha testi tekrarlayıp anlayabilirsin ancak eğer varsa her geçen gün koyulaşma olacaktır çizgide zaten

Valla var gibi duruyor cnm ama çok erken daha testi tekrarlayıp anlayabilirsin ancak eğer varsa her geçen gün koyulaşma olacaktır çizgide zaten
Var gibi görünüyor demeniz bile nasıl mutlu ediyor beni bir bilseniz yarın yeniden yapacağım ama yine 2.çizgiyi görürsem kan versem mi acaba beklemelimiyim

Var gibi görünüyor demeniz bile nasıl mutlu ediyor beni bir bilseniz yarın yeniden yapacağım ama yine 2.çizgiyi görürsem kan versem mi acaba beklemelimiyim
Siz bi yarın yapın benimde etiketle lütfen merak ederim yine çizgi çıkarsa verirsiniz kan imsallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…