Benimde bir gün 11 Aralık yumurtlama 25 Aralık adet hayırlısı artikBenim bat (beklenmeyen adet)26aralık 12 Aralık yumurtlama hayırlısı olsun hepimiz için
YakınızBenimde bir gün 11 Aralık yumurtlama 25 Aralık adet hayırlısı artik
Amin inşallah benim hiç belirtim yok ama sadece yumurtlamada çok yogun akıntım vardı şu an ne ağrı ne sizi hiç bişey yok sizde bişey var mı ?Aynı günün bat tarihlerimiz bende ikinciyi istiyorum 6 yasinda bir tane cadim War isteyen herkesin olur inşallah
Bende yerleşme kanaması olmuştu sonra gebelik öğrendimKizlar adetime 8 gun var ama kahverengi bir akinti geldi .boyle bir durumla karsilasan var mi .yumurtlama gunumu gectim acaba devam ediyor yumurtlama.
Benim ilk hamileligimde oldu yerlesme kanamasi ama adet gunume yakin 3 gun filan oldu.bu farkli geldi de .tesekkur ederim hayirlisi olsun artik insallah yerlesmedir.Bende yerleşme kanaması olmuştu sonra gebelik öğrendim
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınızHerbalife klasik cayıydı ben kısa süreli ödem atmak icin kullandım sağlıklı olup olmadığına emin değilim gebelik öncesi biraz kilo vermek istiyordum kaç aydır hamile kalamadım bu ay tam hamile kaldım bunu kullanıyordum inşallah bir zararı olmamıştır sadece 14 gün içtim
Benımde 28Benim bat (beklenmeyen adet)26aralık 12 Aralık yumurtlama hayırlısı olsun hepimiz için
Yumurtlamam oldu eminim ama psikolojik galiba kasık ağrım ve bugün akıntım olduYakınızhiç belirtin var mı canım gerçi çok erken ama sabırsızlık var maalesef
Kasik ağrım sizi ve batar tarzda var ama çatlatma iğnesi den galiba uykum geliyor akıntım oldu bugün farklı bir şekilde ama bakalm bekliyorum inşallah olur kızımın psikolojisi bozuldu kardeş diye diyeAmin inşallah benim hiç belirtim yok ama sadece yumurtlamada çok yogun akıntım vardı şu an ne ağrı ne sizi hiç bişey yok sizde bişey var mı ?
Allah hepimizin gönlüne göre versin beklemek zor gerçekten bakalım haftasonu belki dayanamayıp gebelik testi yapabilirim.. eğer yaza kadar olmazsa yazın tüp Bebek düşünüyoruz. İlk kızım kendiliğinden oldu ama 2. Yi tutturamadikKasik ağrım sizi ve batar tarzda var ama çatlatma iğnesi den galiba uykum geliyor akıntım oldu bugün farklı bir şekilde ama bakalm bekliyorum inşallah olur kızımın psikolojisi bozuldu kardeş diye diye
Benimde 25-26 bakalım umarım gelmezBenımde 28
İnsaşallh çift koyu cizgileri akabinde de sağlıklı Babil’leri alırız kucağımızaBenımde 28
Yumurtlamam oldu eminim ama psikolojik galiba kasık ağrım ve bugün akıntım oldu
Kasik ağrım sizi ve batar tarzda var ama çatlatma iğnesi den galiba uykum geliyor akıntım oldu bugün farklı bir şekilde ama bakalm bekliyorum inşallah olur kızımın psikolojisi bozuldu kardeş diye diye
Allah hepimizin gönlüne göre versin beklemek zor gerçekten bakalım haftasonu belki dayanamayıp gebelik testi yapabilirim.. eğer yaza kadar olmazsa yazın tüp Bebek düşünüyoruz. İlk kızım kendiliğinden oldu ama 2. Yi tutturamadik
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim Allah inşallah size de en kısa zamanda nasip etsin, isteyen herkese inşallahBanane banane bende istiyorum bu hamilelik günlüğündennede yakisiyo yazıların altına arkadaşım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah
Benm kızımAllah hepimizin gönlüne göre versin beklemek zor gerçekten bakalım haftasonu belki dayanamayıp gebelik testi yapabilirim.. eğer yaza kadar olmazsa yazın tüp Bebek düşünüyoruz. İlk kızım kendiliğinden oldu ama 2. Yi tutturamadik
İnşallah cnm çok istiyor inşallah olur artık durduramiyorum kardeş konusundaİnşşllah kızının uğuru ile bir kardeş nasıp olur