Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetime 8 gun var ama kahverengi bir akinti geldi .boyle bir durumla karsilasan var mi .yumurtlama gunumu gectim acaba devam ediyor yumurtlama.

Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için inşallah bişey olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız

Amin inşallah benim hiç belirtim yok ama sadece yumurtlamada çok yogun akıntım vardı şu an ne ağrı ne sizi hiç bişey yok sizde bişey var mı ?
Kasik ağrım sizi ve batar tarzda var ama çatlatma iğnesi den galiba uykum geliyor akıntım oldu bugün farklı bir şekilde ama bakalm bekliyorum inşallah olur kızımın psikolojisi bozuldu kardeş diye diye

Kasik ağrım sizi ve batar tarzda var ama çatlatma iğnesi den galiba uykum geliyor akıntım oldu bugün farklı bir şekilde ama bakalm bekliyorum inşallah olur kızımın psikolojisi bozuldu kardeş diye diye
Allah hepimizin gönlüne göre versin beklemek zor gerçekten bakalım haftasonu belki dayanamayıp gebelik testi yapabilirim.. eğer yaza kadar olmazsa yazın tüp Bebek düşünüyoruz. İlk kızım kendiliğinden oldu ama 2. Yi tutturamadik

Yumurtlamam oldu eminim ama psikolojik galiba kasık ağrım ve bugün akıntım oldu

Benim biraz akıntım oldu bir de ovülasyon takıbı yaptım aynı gün piki gördüm inşşlah tutmuştur biraz sol kasığım geriliyor gibi bugün biraz hissettim ama kuruntu da yapıyor olabilirim

Banane banane bende istiyorum bu hamilelik günlüğünden nede yakisiyo yazıların altına arkadaşım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah
Amiiin inşallah çok teşekkür ederim Allah inşallah size de en kısa zamanda nasip etsin, isteyen herkese inşallah

Kizlar ustteki dun aksam saat 21, alttaki de bu aksam saat 21 de ki ovu. Testi. Yumurta catlamis mi? Sabah da yapmadim ki fikir yurutebileym

Eklentiler

• 20201216_232517.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 73
Benm kızım
İnşşllah kızının uğuru ile bir kardeş nasıp olur
İnşallah cnm çok istiyor inşallah olur artık durduramiyorum kardeş konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…