Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa 😭 uzuldum daha zamani var demekki beklicex napalim .. bendede cok umut yok oylesine yani yapcam gunum yaklastikca hamile olmadigimi dusunuyorm dipnot eltim hamileymis 🤪
İnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdi 🙈 ben 5 yıldır evliyim.. Nasip canım hayırlısı olsun.

İnşallah sürpriz olur canım sana.. Bu kadar erken hafif bir çizgi görsen ne güzel olurdu... Benim elti de geçen ay evlendi ve 2.ayına yani bu ayına hamile girdi 🙈 ben 5 yıldır evliyim.. Nasip canım hayırlısı olsun.
Canım üzülme bende evleneli şubatta 7 yıl olacak 5 yıl sonra oldu benimde rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur vardır elbet hayırlı bi vakti stres yapma diycem ama olmuyo kendimden biliyorum en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi 🥰

Benim de 4 yılı geçerken oldu canım. Allah geç olsun güç olmadan kucağını doldursun inşallah 🤲

Canım üzülme bende evleneli şubatta 7 yıl olacak 5 yıl sonra oldu benimde rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur vardır elbet hayırlı bi vakti stres yapma diycem ama olmuyo kendimden biliyorum en kısa zamanda alırsın inşallah güzel haberi 🥰
İnşallah 😊Çok teşekkür ederim canım Allah bağışlasın yavrunu..Vakti saati var diyorum artık..ama işte bilirsin şip şak hamile kalanları çok kıskanıyorum, üzülüyorum elimde değil..

Amiiin canımm inşallah.. çok teşekkür ederim.. 🌺
Yeter ki Allah ol desin🤲 bak ben hikayemi anlattım belki denk gelmemişsindir. Ben 3 kere tüp bebek denedim hiç tutmadı. Eşim ameliyat oldu. Ben ameliyat oldum sol tüpüm alındı. Rahim filmimi görünce doktor yaşın çok genç diye üzülmüştü bana. Çünkü sol tüpüm kıl gibi olması gerekirken sucuk kadardı ve doktor bana takdir i ilahi dedi tıbben bir açıklaması yoktu düşün. Sağ tüpüm de tehlikeliydi onu açmış ameliyat esnasında ve ben ameliyattan 7 ay sonra normal yolla oğluma hamile kaldım. Hiç unutmuyorum doktor bana ameliyat olman lazım demişti bende beni ortadan ikiye bölün eğer çocuğum olacaksa korkmuyorum demiştim adamın gözleri dolmuştu. Ben çok çektim ama hepsine çok şükür sonunda hediye mükafat hepsine değdi Allah a şükürler olsun 🤲 asla umudunu kaybetme Allah her şeye yeter 🤲

Benimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünü

Benimde regl ağrılarım başladı yavaştan . Kendni hissettirmeye başladı. Neden bu ay olmadı bilmiyorum . Ovülasyon testine nedense ihtiyaç duymuyorum yumurtlama günümü bildiğim hissettiğim için . Acaba yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum canım
Eğer kesinlikle bu ay olsun diyorsanız ovulasyon testi yapılabilir he acelem yok ne zaman olursa olsun derseniz tabiki almaya gerek yok ben aşırı kilolu olduğum için daha çabuk sonuç almak için test kullanicam tutmazsa aslında telefondaki uygulamaya göre yumurtlama gözüken günün gecesinde kasıklarımda sanki çalışma vardı hissediyordum

Canım yumurtlamanında 14. Günüydü yumurtlama günü ilişki olmuştu sonra olmadı. Adetime 2 gün vardı
Şasirdim cikmamasina bende yumurtlamanin 10.gunu negatif cikti testim umudumu kesmiştim demek ki cikmayabiliyormuş inşallah bende guzel haber alirim🤲🥰

X