Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokkk teşekkür ederim canısı darısı tüm isteyenlere allahım herkese versin bu duyguyu inşallah Şimdi tek duam sağlıklı bir gebelik olması
Gözün aydın inşallah sağlıkla sıhhatle güzelbir ömür seninle olur meleğin. Dualarım seninle darısı biz bekleyenlerin başına

Kan testi sonucum cıktı.bat tarihim yarın inşallah artış olur Bu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim moralim yerine geldi
Ayy hayirli olsun canim aman bosver ne oldugu belirsiz icin keyfini aslaaa bozmaa doktor kitligi mi var kendi hasta kaybeder sen 100 tane doktor bulursun onun yerine hem oylelerine para yedirmemek gerekir sikayetvar.com a da yaz hastane ve dr belirterek ki googleda arayanin onune cikar canim senin bebisinin keyfini cikarttt

Kan tahlili çıkan arkadaşları tebrik ederim inşallah güzel ve sağlıklı şekilde ilerler Bende yarın kan vereceğim bata 4 gün kalıyor aslında bekliycektim ama ama sol kasığımın ağrısı bana baya zorluk çıkarıyor bir an önce kan tahlillerimi yaptırıp bi kadın doğuma gitmek istiyorum kasık ağrısı normalmiş rahim genişlediği içinmiş ama yinede insan korkuyor bide ilk bebeğim henüz tecrübemde yok içim rahat etmiyo

Hayırlı ugurlu olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yerleşiyo meleğin annesi korkmaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim

Listeye sonradan BAT tarihlerini verenleri de ekler misiniz? Liste güncel olursa daha iyi olur. Sanırım pozitif çıkan arkadaşların yanına hamile emojisi de eklenmemiş.

Kızlar yumurta çatlarkenmi ağrı akıntı olur yumurtlama olurken mi ovu kullananlar bilir sanırım bi yardım edin
Benim yumurtlama zamanı başladı ağrım ama rahatsız edecek şekilde değildi. Çatladığı zaman daha çok ağrı oldu akıntı ise yumurtlama döneminde azalmıyor bitene kadar devam ediyor çünkü birlikte olurken bizlerdeki akıntı spermleri kolaylıkla içeri alabilme ve daha kolay birlikte olabilme (ıslaklık) özelliğine sahipmiş. Bu yüzden bu dönemde akıntımız fazla olur. Bu arada bende ovüls. testi kullandım bu ay

Çookk teşekkür ederim

Peki ilişkinin kaçıncı günü pozitif i gordunuz

Yerleşiyo meleğin annesi korkmaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh rabbim
İnşallah inşallah valla İçime su serpiyosunuz motivasyonunuz için teşekkür ederim yeterki sağlıklı olsun ben tüm acıları çekmeye razıyım umarım güzel şeyler oluyordur

Merhaba kızlar aranıza bende katıldım :) 2 3 ay hüsran olunca buralardan uzaklaşmıştır bat 10 Ocak bu ay ilk defa klomen kullandım bakalım yumurtalama beklemedeyim:) Hepimizin kucağı en kısa sürede dolsun inşallah

Kanaman ve cok şiddetli agrın olmadıgı surece korkma canım benim
Çok şükür kanama yok şuan ağrıda sabit düzeyde ilerliyor ama belimin sol tarafını ve sol bacağımıda etkisi altına almış durumda yarın beta hcg yaptırcam hayırlısı olsun diyelim inşallah

Benim üstüme bir çizgi çekin ben bu ay oldum bı dahaki aya kısmetse insaAllah bebisi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…