Dur canım daha çok var.. regl olmadan genelde bir iki gün önce azalıyor. Daha azalma gününe çok var inşallah sana öyle gelmiştir
Böylelerine bence direkt google doktor değerlendirmesi veya hastane değerlendirmesi yapın.. Erken gebelik testinden bir haber jinekolog var. Şeklinde yaşadığınızı anlatın... Bir daha başkasına yaptığında geri dönüşü olduğunu bilsin..Kızlar eşime söyleyince cok sevindi hemen hastaneye gittik kan vermek icin bir kadın doğumdan randevu aldım özel hastaneden doktor resmen hevesimi kursağımda bıraktı erken gebelik testi yaptım birde normal idrar testi yaptım ikisindede çift çizgi gördüm kan vermek istiyorum dedim son adet tarihimi sordu 15 kasım dedim böyle dalga gecer gibi bıyık altından güldü sonra alaycı bir tavırla erken gebelik testi mi varmıs diye sordu böyle değişik konustu. Benim ilk bebeğim olacak hic bir tecrübem yok daha anlayıslı olması gerekirken kiloma baktı karnımdan ultrosana baktı rahim duvarın kalın kanda da 1000 falan cıkar alttan bakamam daha erken dedi. Sürekli kullandıgım ilaç veya hastalıgım var mı onu sordu sonra elime vitamin icin kagıt tutusturdu. Kan sonucum 7 de internetten bakacagım
Bilmiyorum canim ya umutlarim gidiyo gunlerde gecmek vilmiyo ctsi yapcam test bakalimDur canım daha çok var.. regl olmadan genelde bir iki gün önce azalıyor. Daha azalma gününe çok var inşallah sana öyle gelmiştir
Ben negatiflere doyamıyorum.. Düzenli şekilde her gün test yapıyorumBilmiyorum canim ya umutlarim gidiyo gunlerde gecmek vilmiyo ctsi yapcam test bakalim
Teşekkür ederim. Aynen bende sizin gibi düşünüyorum direk yorum olarak yazacagım gittiğim doktor birde doç.Böylelerine bence direkt google doktor değerlendirmesi veya hastane değerlendirmesi yapın.. Erken gebelik testinden bir haber jinekolog var. Şeklinde yaşadığınızı anlatın... Bir daha başkasına yaptığında geri dönüşü olduğunu bilsin..
Siz de moralinizi bozmayın çok da güzel hamilesiniz:) kanda 100 demek istemiş olabilir mi acaba? İnşallah güzelce sağlıklı gebeliğin olur canım.. Moralini bozmaya değmez.
Doktorun da beyinsizi var canım sen üzülme hiç. Kan testini alır başka doktora gidersin için rahat eder.Kızlar eşime söyleyince cok sevindi hemen hastaneye gittik kan vermek icin bir kadın doğumdan randevu aldım özel hastaneden doktor resmen hevesimi kursağımda bıraktı erken gebelik testi yaptım birde normal idrar testi yaptım ikisindede çift çizgi gördüm kan vermek istiyorum dedim son adet tarihimi sordu 15 kasım dedim böyle dalga gecer gibi bıyık altından güldü sonra alaycı bir tavırla erken gebelik testi mi varmıs diye sordu böyle değişik konustu. Benim ilk bebeğim olacak hic bir tecrübem yok daha anlayıslı olması gerekirken kiloma baktı karnımdan ultrosana baktı rahim duvarın kalın kanda da 1000 falan cıkar alttan bakamam daha erken dedi. Sürekli kullandıgım ilaç veya hastalıgım var mı onu sordu sonra elime vitamin icin kagıt tutusturdu. Kan sonucum 7 de internetten bakacagım
Of bakalim kismet bendede olsa yapcamda almazki kocam biliyo sabirsizligimiBen negatiflere doyamıyorum.. Düzenli şekilde her gün test yapıyorumamacım bitirip bir daha ki aylarda hiç uğraşmamak... İnşallah cumartesi güzel bir haberin olur canım.
Moral bozmak için 1000 bile demiş olabilirTeşekkür ederim. Aynen bende sizin gibi düşünüyorum direk yorum olarak yazacagım gittiğim doktor birde doç.kesinlikle başka kimseye yapılmasın. Bakın onu bile anlayamadım 1000 dedi hatta ben cıkınca nasıl 1000 olur ki cogu kişinin kan testine baktım öyle brsey cok sonra oluyor. Alay eder gibi konusunca hic brsey soramadım
Ahaha çok mantıklı canımOf bakalim kismet bendede olsa yapcamda almazki kocam biliyo sabirsizligimi
Canim reglinin 3.gunu yapilan testlerse dr bana farketmez demisti yanlis hatirlamiyorsamKızlar hormon testi sabah aç karnına mı yaptırılmalı
Canim ben ovulasyon ile takip ettim catlayana kadar cok agri oldu catlayinca gecti benimKizlar yumurtlamadan sonra adet gunune kadar kasik agrisi akinti devam ediyor mu..ne gibi belirtiler oluyor.
AA sizin belirtiler benimle tutuyordu erken mi oldunuzBen kırmızıları gördüm o kadar belirtilere rağmen hayırlısı olsun hepimiz için başka bahara artık
Canım bu adetten kaç gün önce ? Hayırlı olsunKan testi sonucum cıktı.bat tarihim yarın inşallah artış olurBu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim moralim yerine geldi
Benim 17 si bel ve kasiklarda ağrı oluyor ara ara normal şekilde takılıyoruz yani 2 3 gün önce 3 gün süren beyaz pütürlü bir akıntım olmuştu o biraz umutlandirdi amaBat 15 aralık olan arkadaşlar var mı belirtileriniz durum nedir. Test yapmaya o tek çizgiyi görmeye psikolojim müsait değil o yuzden adet olana kadar beklicem. Zaten olsaydı azcık belirti yaşardım ne ağrı ne hassasiyet hiç bişeyim yok yine.
Canim hic korkma su an hamilesin hicbirseyin hicbirkimsenin bunun sevincini yasamana engel olmasina izin verme.insallah artarak ilerler..Kan testi sonucum cıktı.bat tarihim yarın inşallah artış olurBu arada kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim moralim yerine geldi
Saglikli bir hamilelik olur insallah canim hayirlisiyla kucagina alirsinKızlar sonucum çıktı
Çok teşekkür ederim inanın bana cok iyi geldinizCanim hic korkma su an hamilesin hicbirseyin hicbirkimsenin bunun sevincini yasamana engel olmasina izin verme.insallah artarak ilerler..