Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah inşallah sağlıklısıyla tekrar müjdelesin aslında bunların hepsi stresi tetikleyen şeyler. 8 10 12 14 ya da 9 11 13 15 şeklinde ilişki olursa denk gelme olasılığı çok yüksek. Stres çok etkiliyor inan.

Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05

Bat 15 aralık olan arkadaşlar var mı belirtileriniz durum nedir. Test yapmaya o tek çizgiyi görmeye psikolojim müsait değil o yuzden adet olana kadar beklicem. Zaten olsaydı azcık belirti yaşardım ne ağrı ne hassasiyet hiç bişeyim yok yine.

Amin inşallah bende 9 gün var bata. Ama olacakmışm gibi bu aydan pek ümitli değilim. Nasip yine de
Evet canim nasipten otesi yok insallah seninde vardir. Bende hasta olucam olucam diye direttim ama icimde hep bir umut vardi bakalim yanilmazsak insallah

Kızlar yumurta çatlarkenmi ağrı akıntı olur yumurtlama olurken mi ovu kullananlar bilir sanırım bi yardım edin

Kızlar yumurta çatlarkenmi ağrı akıntı olur yumurtlama olurken mi ovu kullananlar bilir sanırım bi yardım edin
Büyürken baskı gibi bir ağrı oluyor ama çatladığında ağrı artıyor ve sancı gibi oluyor. Çatladığında karın boşluğuna akıyor sıvılar ve ağrı o yüzden daha çok oluyor.

Benim bat 15-16 bugün yaptım sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı silik çizgiyi gördüm.

Aile hekimine mesaj attım testlerimin pozitif çıktığını söyledim kan testi için ne zaman geliyim dedim yarın sabah gelmemi söyledi hamiş olduğunu öğrenen kızlar belki bilgi olur sizede normalde adet günümü bekliycektim ama doktor yarın sabah gel dedi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…