Amin inşallahInsallah canim cok sagolpersembe-cums gunu yapip kan vermeyi dusunuyorum reglim pazar gunu cunku. Insallah tum isteyenlerin dualarini Allah geri cevirmezzz
Allah inşallah sağlıklısıyla tekrar müjdelesinİnşallah uzun süre tablo tutmak zorunda kalmamBir düşüğüm oldu ztn ateş ölçmeyi ilk kez yapıyorum ama herkeste doğru sonuç vermeyebiliyor diye yazıyordu nette paylaşmak istedim olmazsa önümüzdeki ay ovülasyon testiyle birlkte ateş ölçeyim
Evet canim nasipten otesi yok insallah seninde vardir. Bende hasta olucam olucam diye direttim ama icimde hep bir umut vardi bakalim yanilmazsak insallahAmin inşallahbende 9 gün var bata. Ama olacakmışm gibi bu aydan pek ümitli değilim. Nasip yine de
evet canım ; malesef bende bugün kızmızılar geldi... 2020 hiç uğurlu gelmedi, nasip seneye inşallah. :/Seninde mi 2 günün kaldı canım
İnşallah canım rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. Ne zamandır deniyorsunuzevet canım ; malesef bende bugün kızmızılar geldi... 2020 hiç uğurlu gelmedi, nasip seneye inşallah. :/
Büyürken baskı gibi bir ağrı oluyor ama çatladığında ağrı artıyor ve sancı gibi oluyor. Çatladığında karın boşluğuna akıyor sıvılar ve ağrı o yüzden daha çok oluyor.Kızlar yumurta çatlarkenmi ağrı akıntı olur yumurtlama olurken mi ovu kullananlar bilir sanırım bi yardım edin
Teşekkür ederim canımBüyürken baskı gibi bir ağrı oluyor ama çatladığında ağrı artıyor ve sancı gibi oluyor. Çatladığında karın boşluğuna akıyor sıvılar ve ağrı o yüzden daha çok oluyor.
Haziran dan beridir deniyoruzİnşallah canım rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin. Ne zamandır deniyorsunuz
Bizde aynı 7 aydır deniyoruz ben bekliyorum olmadım hala olmam da inşallahHaziran dan beridir deniyoruz
Benim bat 15-16 bugün yaptım sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı silik çizgiyi gördüm.Bat 15 aralık olan arkadaşlar var mı belirtileriniz durum nedir. Test yapmaya o tek çizgiyi görmeye psikolojim müsait değil o yuzden adet olana kadar beklicem. Zaten olsaydı azcık belirti yaşardım ne ağrı ne hassasiyet hiç bişeyim yok yine.
Senin BAT ne zamandı canım?Bizde aynı 7 aydır deniyoruz ben bekliyorum olmadım hala olmam da inşallah
Bugün canımSenin BAT ne zamandı canım?
İnşallah yanilmazsiniz ve inşallah küçük meleginiz sizinledir.Evet canim nasipten otesi yok insallah seninde vardir. Bende hasta olucam olucam diye direttim ama icimde hep bir umut vardi bakalim yanilmazsak insallah
Insallah canimm cok sagolİnşallah yanilmazsiniz ve inşallah küçük meleginiz sizinledir.