Bende bunu merak ediyorum iki hassasiyet aynimi memedeki
Ya insan inanamıyorGunaydin canim hcgde cikmis zaten sanada hayirli olsun, lh tan ogrenende cok istersen gunundede yap dicem ama net gozukuyo
Inan canim hatta keyfini sur, ama arkadaslar hemrn gidip kan verip iki gunde bir artisi takip ediyor sende yap canimYa insan inanamıyor
İnşallah canım sen en kısa zamanda hamiş olursunInan canim hatta keyfini sur, ama arkadaslar hemrn gidip kan verip iki gunde bir artisi takip ediyor sende yap canimyaaaa bende inanmamak istiyorum
Belirtilerin nelerdi kuzum birde yumurtlama günün ne zaman di hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinMerhaba kızlar bu ay stres yapmamak icin foruma cok fazla bakmadı. 2 gün icinde adet olmam gerekiyor sabah kalktım ovulasyon testi ve normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim hic böyle cıkmamıstı
Merhaba, bat tarihiniz takviminze göre mi yoksa Ovulasyon yaparak mı tespit ettiniz? 5 gün kala böyle çıkması çok güzel. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Günaydın kızçeler dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bu sabahta kaset testle denedim bata 5 gün var aşırı hayalet çizgi çıktı yani ben bile zor gördüm O yüzden siz görmeniz için efekt uyguladım ama bu bile benim icin mucize önceden kimyasal geçirdim ekim ayında ve önceden belli olmamıştı testte 4 gün geçince belli olmuştu neyse görüntüleri atıyorum şimdikk
Tesekkurler canim insallah darisi tum biz isteyenlerin basinaİnşallah canım sen en kısa zamanda hamiş olursunOnu sağlık ocaklarındada kontrol edebiliyor muyuz yoksa hastaneye mi gitmek gerekir bu ara malum covidden dolayı
Canım denememizin 5. ayı bu sefer ovulasyon testi almadan denedik gelişi güzel oldu. 4 aralık günü belim ve gögüslerimde ağrı hissettim. Hatta bu ay kesin hamile değilimdir diyordum. Bugün sabah kalktığımda kasıklarım agrı vardı aynı adet olacak gibi ha birde 2 gündür tuvalete cıkamıyorum. Elimde kalan son testleri meraktan öylesine denedim o yüzden hala inanamıyorum hatta bu ay eşimle öyle cokta birlikte olamadıkBelirtilerin nelerdi kuzum birde yumurtlama günün ne zaman di hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin
Canım hamilesin kan testi verip doğrula mutlaka ama adet gününde veya biraz geçince ver bence kan ama tabi tercih senin hemen gidipte verebilirsin doktor bana hemen verebilceğiöi söyledi ama ben bekliyorum ki keseyi daha hızlı şekilde görmek icin erkenden gidip beklemek istemiyorumMerhaba kızlar bu ay stres yapmamak icin foruma cok fazla bakmadı. 2 gün icinde adet olmam gerekiyor sabah kalktım ovulasyon testi ve normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim hic böyle cıkmamıstı
Evet 25 günde bir adet oluyorum en son adetim 24 kasımdı adetime 5 gün kaldı 19 aralıkta olmam gerekiyor ovülasyon testi hiç kullanmadım 9 aylık evliyim 3. Denememiz ilkinde ekim ayında kimyasal oldu ondan sonraki kasım ayında doktor dinlendir kendini hemen yapma dedi zaten yapmamıza rağmende olmamıştı bu ay çok şükür tekrar kaldım inşallah sağlıklı gebeliktir ya çok korkuyorumMerhaba, bat tarihiniz takviminze göre mi yoksa Ovulasyon yaparak mı tespit ettiniz? 5 gün kala böyle çıkması çok güzel. Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Aslında bende seninle aynı fikirdeyim bende biraz daha bekleyip öyle gitmem istiyorum. Kese kaç haftalıkken gözüküyorCanım hamilesin kan testi verip doğrula mutlaka ama adet gününde veya biraz geçince ver bence kan ama tabi tercih senin hemen gidipte verebilirsin doktor bana hemen verebilceğiöi söyledi ama ben bekliyorum ki keseyi daha hızlı şekilde görmek icin erkenden gidip beklemek istemiyorum
Tatlım hamilesin bak gör, her geçen gün artar koyulaşma, git kan ver rahatla❤ tekrardan tebriklerGünaydın kızçeler dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bu sabahta kaset testle denedim bata 5 gün var aşırı hayalet çizgi çıktı yani ben bile zor gördüm O yüzden siz görmeniz için efekt uyguladım ama bu bile benim icin mucize önceden kimyasal geçirdim ekim ayında ve önceden belli olmamıştı testte 4 gün geçince belli olmuştu neyse görüntüleri atıyorum şimdikk
Hamilesiniz tebriklerMerhaba kızlar bu ay stres yapmamak icin foruma cok fazla bakmadı. 2 gün icinde adet olmam gerekiyor sabah kalktım ovulasyon testi ve normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim hic böyle cıkmamıstı
Dün dedim sana yarın daha koyu olabilir diye. Bu günü değerlendirin yarın silikleşmeye başlayabilir.Gün gün yaptığım sabah akşam ovu testleri sanki çatladı dün akşam ama biraz önce yaptım tekrar koyu çıktı neden olabilir sizce yardımcı olur musunuz bana Eki Görüntüle 2739580
Benim de bat 20 aralık ama ben 29 günde bir adet görüyorum. Acaba benim de belli olmuş mudur? Bu arada tebrikler inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder canım. Darısı bize inşallahEvet 25 günde bir adet oluyorum en son adetim 24 kasımdı adetime 5 gün kaldı 19 aralıkta olmam gerekiyor ovülasyon testi hiç kullanmadım 9 aylık evliyim 3. Denememiz ilkinde ekim ayında kimyasal oldu ondan sonraki kasım ayında doktor dinlendir kendini hemen yapma dedi zaten yapmamıza rağmende olmamıştı bu ay çok şükür tekrar kaldım inşallah sağlıklı gebeliktir ya çok korkuyorum
Tamam kuzum saolDün dedim sana yarın daha koyu olabilir diye. Bu günü değerlendirin yarın silikleşmeye başlayabilir.
Bazı aylar yumurtlama olmayabilir senin de bu ay öyle gözüküyor tabi adet döngün çok uzun değil ise 35 gün ve üzeri ise daha bekleyebilirsin.Kızlar lütfen yardım edin ben yumurtlamadım mı bu ay anlamıyorum
Erken gebelik testi alın ilk idrarla yapın veya kaset testlede olabilir benim ikisindede çıktı şuanlık ilk idrarda yapın ama kesinlikle eğer çıkmazsada adet gününüzü beklersiniz çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereBenim de bat 20 aralık ama ben 29 günde bir adet görüyorum. Acaba benim de belli olmuş mudur? Bu arada tebrikler inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam eder canım. Darısı bize inşallah