4 ünde yuöurtlsma gerçekleştiyse bugün 10. Gün öğrenmiş oluyorsunuz. İlişki hangi tarihte olduCanım denememizin 5. ayı bu sefer ovulasyon testi almadan denedik gelişi güzel oldu. 4 aralık günü belim ve gögüslerimde ağrı hissettim. Hatta bu ay kesin hamile değilimdir diyordum. Bugün sabah kalktığımda kasıklarım agrı vardı aynı adet olacak gibi ha birde 2 gündür tuvalete cıkamıyorum. Elimde kalan son testleri meraktan öylesine denedim o yüzden hala inanamıyorum hatta bu ay eşimle öyle cokta birlikte olamadıkRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah bende kesin hamileyimdir hala inanamıyorum
24-28-30 Kasım 2-5 Aralık toplamda 5 kez ilişkimiz oldu4 ünde yuöurtlsma gerçekleştiyse bugün 10. Gün öğrenmiş oluyorsunuz. İlişki hangi tarihte oldu
24-28-30 Kasım 2-5 Aralık toplamda 5
anladım cnm demekki daha erken yumurtladın çünkü 10 günde çıkmazdı ıdrarda24-28-30 Kasım 2-5 Aralık toplamda 5 kez ilişkimiz oldu
Var gibi gözüküyor cnm yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yap yada bekle adete 2 gün kala falan normal gebelik yap sabredebilirsen tabiMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739692
Yumurtlama takibi taptın mı belirti mi oldu bu kadar erken test yaptınMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739692
GördümmmMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739692
Yok beklicem canim persembe yada cuma kan veririm insallahVar gibi gözüküyor cnm yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yap yada bekle adete 2 gün kala falan normal gebelik yap sabredebilirsen tabi
Tabi ki yaptim canim 4 5 aralik yumurtlamamdi ertesi gun catlamam oldu. Gunlerimi oncesinde ve sonrasinda degerlendirmistim. Belirtilerim kasik ve bel agrim coktu akintim oldu ve yaklasik 5 gun falan oluyordur heralde gogus uclarim aciyordu halada aciyor sicaklama halsizlik. Umarim yaniltmaz testYumurtlama takibi taptın mı belirti mi oldu bu kadar erken test yaptın
30 gün adet dönemim ya bu ateş ölçme yöntemi tamamen doğru değil yada yumurtlamadım anlamadım ama kasıklarım da bi kaç gün baya ağrı oldu akıntım oldu ateşim yükselmediBazı aylar yumurtlama olmayabilir senin de bu ay öyle gözüküyor tabi adet döngün çok uzun değil ise 35 gün ve üzeri ise daha bekleyebilirsin.
Ben ateş ölçme yöntemini uyguladım ve birkaç sene önce o sayfada da çok arkadaşım vardı burada o yüzden doğruluğuna inanıyorum. Çok fazla tablo gördüm. Yumurtlama olmuş olabilir ama belki çatlamamış olabilir. Çatlama olduğunda ateşte ani bir yükselme olur. Gebelik oluşursa ateş yükselerek ya da stabil yüksek devam eder. Dediğim gibi bazı aylar pas geçilebilir senin de o aylardan biri olabilir. Bu işlerde 2x2 4 etmiyor hep bir ihtimal var yine de değerlendirdiyseniz bir umut var demektir30 gün adet dönemim ya bu ateş ölçme yöntemi tamamen doğru değil yada yumurtlamadım anlamadım ama kasıklarım da bi kaç gün baya ağrı oldu akıntım oldu ateşim yükselmedi
Peki bu tabloya göre 16. Gün yumurtlamış olabilirmiyim 0.3lük bi artış varBen ateş ölçme yöntemini uyguladım ve birkaç sene önce o sayfada da çok arkadaşım vardı burada o yüzden doğruluğuna inanıyorum. Çok fazla tablo gördüm. Yumurtlama olmuş olabilir ama belki çatlamamış olabilir. Çatlama olduğunda ateşte ani bir yükselme olur. Gebelik oluşursa ateş yükselerek ya da stabil yüksek devam eder. Dediğim gibi bazı aylar pas geçilebilir senin de o aylardan biri olabilir. Bu işlerde 2x2 4 etmiyor hep bir ihtimal var yine de değerlendirdiyseniz bir umut var demektir
Onu da düşündüm ama yükseliş bana yeterli gelmedi. Beni anlaman için ateş tablosunu birkaç sefer uygulaman lazım. Hem kendini tanırsın. Faydalı olur senin için. Mesela benim adetliyken ateşim çok düşüktür bitişe doğru biraz yükselir çatlamada dibe düşer çatlamadan sonra birden yükselir. Sende böyle bilirsin kendini tabloyu tuta tuta.Peki bu tabloya göre 16. Gün yumurtlamış olabilirmiyim 0.3lük bi artış var
Yaa inşallah hamilesinizdir. Bende çizgi gördüm hafiften. Adetten 1 2 gün önce bence yine yapın testMerhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur
Eki Görüntüle 2739692
Insallah canim cok sagolYaa inşallah hamilesinizdir. Bende çizgi gördüm hafiften. Adetten 1 2 gün önce bence yine yapın test
İnşallah uzun süre tablo tutmak zorunda kalmamOnu da düşündüm ama yükseliş bana yeterli gelmedi. Beni anlaman için ateş tablosunu birkaç sefer uygulaman lazım. Hem kendini tanırsın. Faydalı olur senin için. Mesela benim adetliyken ateşim çok düşüktür bitişe doğru biraz yükselir çatlamada dibe düşer çatlamadan sonra birden yükselir. Sende böyle bilirsin kendini tabloyu tuta tuta.