Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım denememizin 5. ayı bu sefer ovulasyon testi almadan denedik gelişi güzel oldu. 4 aralık günü belim ve gögüslerimde ağrı hissettim. Hatta bu ay kesin hamile değilimdir diyordum. Bugün sabah kalktığımda kasıklarım agrı vardı aynı adet olacak gibi ha birde 2 gündür tuvalete cıkamıyorum. Elimde kalan son testleri meraktan öylesine denedim o yüzden hala inanamıyorum hatta bu ay eşimle öyle cokta birlikte olamadık😌 Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah bende kesin hamileyimdir hala inanamıyorum😌
4 ünde yuöurtlsma gerçekleştiyse bugün 10. Gün öğrenmiş oluyorsunuz. İlişki hangi tarihte oldu

Telefon uygulamasında ovulasyon 30 kasım gözüküyordu belki ozaman oldu yani öyle olursa 14. Gün

Merhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur🤗🙈
Screenshot_20201214-120725_Gallery.jpg

Merhaba kızlar, bata 6 gün var. Biraz once erken gebelik testi yaptim. Ilk idrar degil tabii. Ben cok silik cizgiyi direk gordum dk tutuyordum zaten. Efekt yaparak gorunmesini sagladim umarim bu testler dogru sonuc veriyordur🤗🙈
Eki Görüntüle 2739692
Var gibi gözüküyor cnm yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yap yada bekle adete 2 gün kala falan normal gebelik yap sabredebilirsen tabi 😂😂

Eki Görüntüle 2739692
Yumurtlama takibi taptın mı belirti mi oldu bu kadar erken test yaptın

Yumurtlama takibi taptın mı belirti mi oldu bu kadar erken test yaptın
Tabi ki yaptim canim 4 5 aralik yumurtlamamdi ertesi gun catlamam oldu. Gunlerimi oncesinde ve sonrasinda degerlendirmistim. Belirtilerim kasik ve bel agrim coktu akintim oldu ve yaklasik 5 gun falan oluyordur heralde gogus uclarim aciyordu halada aciyor sicaklama halsizlik. Umarim yaniltmaz test🤗

Bazı aylar yumurtlama olmayabilir senin de bu ay öyle gözüküyor tabi adet döngün çok uzun değil ise 35 gün ve üzeri ise daha bekleyebilirsin.
30 gün adet dönemim ya bu ateş ölçme yöntemi tamamen doğru değil yada yumurtlamadım anlamadım ama kasıklarım da bi kaç gün baya ağrı oldu akıntım oldu ateşim yükselmedi

30 gün adet dönemim ya bu ateş ölçme yöntemi tamamen doğru değil yada yumurtlamadım anlamadım ama kasıklarım da bi kaç gün baya ağrı oldu akıntım oldu ateşim yükselmedi
Ben ateş ölçme yöntemini uyguladım ve birkaç sene önce o sayfada da çok arkadaşım vardı burada o yüzden doğruluğuna inanıyorum. Çok fazla tablo gördüm. Yumurtlama olmuş olabilir ama belki çatlamamış olabilir. Çatlama olduğunda ateşte ani bir yükselme olur. Gebelik oluşursa ateş yükselerek ya da stabil yüksek devam eder. Dediğim gibi bazı aylar pas geçilebilir senin de o aylardan biri olabilir. Bu işlerde 2x2 4 etmiyor hep bir ihtimal var yine de değerlendirdiyseniz bir umut var demektir 🌺

Ben ateş ölçme yöntemini uyguladım ve birkaç sene önce o sayfada da çok arkadaşım vardı burada o yüzden doğruluğuna inanıyorum. Çok fazla tablo gördüm. Yumurtlama olmuş olabilir ama belki çatlamamış olabilir. Çatlama olduğunda ateşte ani bir yükselme olur. Gebelik oluşursa ateş yükselerek ya da stabil yüksek devam eder. Dediğim gibi bazı aylar pas geçilebilir senin de o aylardan biri olabilir. Bu işlerde 2x2 4 etmiyor hep bir ihtimal var yine de değerlendirdiyseniz bir umut var demektir 🌺
Peki bu tabloya göre 16. Gün yumurtlamış olabilirmiyim 0.3lük bi artış var

Eklentiler

• E8FA8B1E-9670-4B2E-BAA0-FC93E01EFA31.jpeg
    E8FA8B1E-9670-4B2E-BAA0-FC93E01EFA31.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 64
Peki bu tabloya göre 16. Gün yumurtlamış olabilirmiyim 0.3lük bi artış var
Onu da düşündüm ama yükseliş bana yeterli gelmedi. Beni anlaman için ateş tablosunu birkaç sefer uygulaman lazım. Hem kendini tanırsın. Faydalı olur senin için. Mesela benim adetliyken ateşim çok düşüktür bitişe doğru biraz yükselir çatlamada dibe düşer çatlamadan sonra birden yükselir. Sende böyle bilirsin kendini tabloyu tuta tuta.

Eki Görüntüle 2739692
Yaa inşallah hamilesinizdir. Bende çizgi gördüm hafiften. Adetten 1 2 gün önce bence yine yapın test 🥰🥰

Yaa inşallah hamilesinizdir. Bende çizgi gördüm hafiften. Adetten 1 2 gün önce bence yine yapın test 🥰🥰
Insallah canim cok sagol🤗 persembe-cums gunu yapip kan vermeyi dusunuyorum reglim pazar gunu cunku. Insallah tum isteyenlerin dualarini Allah geri cevirmezzz🙏🏻🤗

Onu da düşündüm ama yükseliş bana yeterli gelmedi. Beni anlaman için ateş tablosunu birkaç sefer uygulaman lazım. Hem kendini tanırsın. Faydalı olur senin için. Mesela benim adetliyken ateşim çok düşüktür bitişe doğru biraz yükselir çatlamada dibe düşer çatlamadan sonra birden yükselir. Sende böyle bilirsin kendini tabloyu tuta tuta.
İnşallah uzun süre tablo tutmak zorunda kalmam 🤦🏻‍♀️ Bir düşüğüm oldu ztn ateş ölçmeyi ilk kez yapıyorum ama herkeste doğru sonuç vermeyebiliyor diye yazıyordu nette paylaşmak istedim olmazsa önümüzdeki ay ovülasyon testiyle birlkte ateş ölçeyim

X