Gayet iyi maşallahKızlar bugün kan verdim beta 151.7 çıktı sizce iyi mi? Yarın adet günüm
Benim bat 15-16 bugün yaptım sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı silik çizgiyi gördüm.
Massallah cok iyi canimKızlar bugün kan verdim beta 151.7 çıktı sizce iyi mi? Yarın adet günüm
Hayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar sonucum çıktı
Maşallah canımKızlar sonucum çıktı
Çok da iyi çok da güzel olmuşKızlar sonucum çıktı
Nedir son durumun canım?Bugün canım
çok iyimiş :)Kızlar bugün kan verdim beta 151.7 çıktı sizce iyi mi? Yarın adet günüm
Canim gozunaydin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçmişti veya kaç gün vardı adetine cnmKızlar sonucum çıktı
Amin insallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin amin inşallah Rabbim nasip eder inşallahMaşallah canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkürler elim ayağım titriyor vallaÇok da iyi çok da güzel olmuşRabbim sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım bugün itibariyle 2 gün gecikmem olduCanim gozunaydin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçmişti veya kaç gün vardı adetine cnm
Nedir son durumun canım?
Olmadım hala canım. Ama belim ve karnımın alt kısmına ağrı girip çıkıyo ara ara olurum gibi hissediyorumNedir son durumun canım?