Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba regl öncesi göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti arasında bir fark var mı? Her ay bu duyguları hissediyorum ben de. Tüm işaretler regl olacağımı gösteriyor olsa bile ya hamilelik de böyle bir şeyse diyorum

Kozlar 4 gün önce sümüksü akıntım oldu ilk defa bu kadar oldu anladım yumurtladıgımı suan kaşık agrım var oda otururken kalkarken yürürken sizde neden olabilir

Kızlar bileniniz cevap verebilir mi 3 günüm geçti benim az önce pembemsi kanama gördüm ve aşırı sağ kasıgım bacağım ve belim şiddetli ağrıyor acaba kimyasal mi olacak yerleşmemidir adet mi çözemedim

Kozlar 4 gün önce sümüksü akıntım oldu ilk defa bu kadar oldu anladım yumurtladıgımı suan kaşık agrım var oda otururken kalkarken yürürken sizde neden olabilir
Tam yumurtlama döneminde o ağrı çok normal. Yumurtalarınız çatlayacak büyüklüğe geldiğinde öyle oluyor. İyi bişey yani

Bende bunu merak ediyorum iki hassasiyet aynimi memedeki

Kanama kirmizi olmadigi surece sorun yok biraz daha bekle derim .test yapmadizmi adet gectiyse cikar sonuc

Kanama kirmizi olmadigi surece sorun yok biraz daha bekle derim .test yapmadizmi adet gectiyse cikar sonuc
Ya yaptım dün çıkmadı bugün yapmadım sağ alt karnım iğne saplaniyo gibi batmalar var pembemsi geldi durdu az biseydi 3 günüm geçti mide bulantısı baş ağrısı göğüs hassaslığı ve bel ağrım çok var bilmiyorum yarına kadar kırmızı olmazsa kan vericem zaten umarım olur

Ben bir yerde okumuştum hamilelik göğüs hassasiyeti göğsün her yerinde olmuyormuş...belirli noktalar daha hassas daha doğrusu ağrılı oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Normalde bat kaçtı? İnşallah olmazsın bir 9 ay kimse teşrif etmez
Bat 15 aralıkta. Biz öyle doğru düzgün denemiyoruz henüz kararlı. Bir tek 14.gün birliktelik olmuştu herhalde. O yüzden hamile olduğumu sanmam. Benim adet dönemim rahmim ters olduğundan çok ağrılı geçer öncesinde de ağrırsa böyle işim var

Ben bir yerde okumuştum hamilelik göğüs hassasiyeti göğsün her yerinde olmuyormuş...belirli noktalar daha hassas daha doğrusu ağrılı oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
B bordeaux8 benim hamileliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı sanırım hatırladığım. Sadece adet günüm geçtikten ve hamile olduğumu öğrendikten sonra tutunma aşamasında keskin bir kasık ağrım olmuştu yerleştiği tarafta. Adetten önce hiç belirtim olmamış demek ki çünkü hiç anlamamıştım hamile olduğumu. 7-8 hafta gibi de bulantılarım başladı 9 ay kustum serum hastane yatış

Valla bir gün bir gün.. Sperm yolunu bulduysa yumurtlama haftası imkansız değil canım Allah şifa versin inşallah ağrılı regl çekilmez.

Allah bağışlasın canım her hamilelik farklı oluyor.. Ben bilmiyorum.. hiç uzun süre hamile kalmadım

Valla bir gün bir gün.. Sperm yolunu bulduysa yumurtlama haftası imkansız değil canım Allah şifa versin inşallah ağrılı regl çekilmez.
Rahim ters olunca adet de ağrılı cinsel ilişki de benim adet sürelerim kısaldı o yüzden yumurtlamanın o kadar geçe kalacağını sanmam yine de Allah büyük tabi ki. Oğluma da 11.günde hamile kalmıştım.

Amin hepimiz inşallah. Umudum yok aslında eşimin sağlık sorunlarından dolayı hala tedavi aşamasında olduğu için. Ama yine de insan belki bir ihtimal diyor
Spermler de mi sıkıntı var yoksa başka bir durum mu? Benim eşimin de sıkıntılıydı ameliyat oldu faydasını gördük çok şükür. Sonra bende sıkıntı vardı bende ameliyat oldum. 4 yıl bekledim anne olmayı çok şükür oldum demem o ki her zaman umut edin ve çok dua edin ve dua alın

Çok dua ediyorum, hem kendim hem de benle aynı hisleri paylaşan herkes için Evet sperm değerleri düşük. Şu anda ilaç tedavisi görüyor ve vitamin, bitkisel kürler gibi şeyler işte bilirsiniz. Benim de hormon testlerimde bir şey çıkmadı ama önümüzdeki ay bir rahim filmi çektirmek istiyorum. Rahim tersliği nasıl belli oluyor acaba? Vajinal ultrasonda mı yoksa rahim filminde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…