Acaba regl öncesi göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti arasında bir fark var mı? Her ay bu duyguları hissediyorum ben de. Tüm işaretler regl olacağımı gösteriyor olsa bile ya hamilelik de böyle bir şeyse diyorumGöğüs hassasiyetim bitiyor.. Regl ağrısı vuruyor. Dünkü erken gebelik testim negatif. Tüm işaretler salı regl olacağımı garantiledi.. Eminim olacağım...
Peki neden ben hala hamile gibi hissediyorum... Keşke regl yaklaştıkça bu hissiyatta kaybolsa.
Varmı böyle olanınız acabaKızlar bileniniz cevap verebilir mi 3 günüm geçti benim az önce pembemsi kanama gördüm ve aşırı sağ kasıgım bacağım ve belim şiddetli ağrıyor acaba kimyasal mi olacak yerleşmemidir adet mi çözemedim
Tam yumurtlama döneminde o ağrı çok normal. Yumurtalarınız çatlayacak büyüklüğe geldiğinde öyle oluyor. İyi bişey yaniKozlar 4 gün önce sümüksü akıntım oldu ilk defa bu kadar oldu anladım yumurtladıgımı suan kaşık agrım var oda otururken kalkarken yürürken sizde neden olabilir
Bende bunu merak ediyorum iki hassasiyet aynimi memedekiAcaba regl öncesi göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti arasında bir fark var mı? Her ay bu duyguları hissediyorum ben de. Tüm işaretler regl olacağımı gösteriyor olsa bile ya hamilelik de böyle bir şeyse diyorum
Kanama kirmizi olmadigi surece sorun yok biraz daha bekle derim .test yapmadizmi adet gectiyse cikar sonucKızlar bileniniz cevap verebilir mi 3 günüm geçti benim az önce pembemsi kanama gördüm ve aşırı sağ kasıgım bacağım ve belim şiddetli ağrıyor acaba kimyasal mi olacak yerleşmemidir adet mi çözemedim
Teşekkür ederim canım sen de durumlar nasıl?Uzuldum canim ama yinede umudunu kaybetme gelene kadar
Ya yaptım dün çıkmadı bugün yapmadım sağ alt karnım iğne saplaniyo gibi batmalar var pembemsi geldi durdu az biseydi 3 günüm geçti mide bulantısı baş ağrısı göğüs hassaslığı ve bel ağrım çok var bilmiyorum yarına kadar kırmızı olmazsa kan vericem zaten umarım olurKanama kirmizi olmadigi surece sorun yok biraz daha bekle derim .test yapmadizmi adet gectiyse cikar sonuc
Normalde bat kaçtı? İnşallah olmazsın bir 9 ay kimse teşrif etmezBende iki gündür ağrısını çekiyorum oldum olacak gibiyim ama henüz teşrif etmediler
Ben bir yerde okumuştum hamilelik göğüs hassasiyeti göğsün her yerinde olmuyormuş...belirli noktalar daha hassas daha doğrusu ağrılı oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.Acaba regl öncesi göğüs hassasiyeti ve hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyeti arasında bir fark var mı? Her ay bu duyguları hissediyorum ben de. Tüm işaretler regl olacağımı gösteriyor olsa bile ya hamilelik de böyle bir şeyse diyorum
Bat 15 aralıkta. Biz öyle doğru düzgün denemiyoruz henüz kararlı. Bir tek 14.gün birliktelik olmuştu herhalde. O yüzden hamile olduğumu sanmam. Benim adet dönemim rahmim ters olduğundan çok ağrılı geçer öncesinde de ağrırsa böyle işim varNormalde bat kaçtı? İnşallah olmazsın bir 9 ay kimse teşrif etmez
B bordeaux8 benim hamileliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı sanırım hatırladığım. Sadece adet günüm geçtikten ve hamile olduğumu öğrendikten sonra tutunma aşamasında keskin bir kasık ağrım olmuştu yerleştiği tarafta. Adetten önce hiç belirtim olmamış demek ki çünkü hiç anlamamıştım hamile olduğumu. 7-8 hafta gibi de bulantılarım başladı 9 ay kustum serum hastane yatışBen bir yerde okumuştum hamilelik göğüs hassasiyeti göğsün her yerinde olmuyormuş...belirli noktalar daha hassas daha doğrusu ağrılı oluyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Valla bir gün bir gün.. Sperm yolunu bulduysa yumurtlama haftası imkansız değil canımBat 15 aralıkta. Biz öyle doğru düzgün denemiyoruz henüz kararlı. Bir tek 14.gün birliktelik olmuştu herhalde. O yüzden hamile olduğumu sanmam. Benim adet dönemim rahmim ters olduğundan çok ağrılı geçer öncesinde de ağrırsa böyle işim var
Allah bağışlasın canım her hamilelik farklı oluyor.. Ben bilmiyorum.. hiç uzun süre hamile kalmadımB bordeaux8 benim hamileliğimde hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı sanırım hatırladığım. Sadece adet günüm geçtikten ve hamile olduğumu öğrendikten sonra tutunma aşamasında keskin bir kasık ağrım olmuştu yerleştiği tarafta. Adetten önce hiç belirtim olmamış demek ki çünkü hiç anlamamıştım hamile olduğumu. 7-8 hafta gibi de bulantılarım başladı 9 ay kustum serum hastane yatış
Rahim ters olunca adet de ağrılı cinsel ilişki deValla bir gün bir gün.. Sperm yolunu bulduysa yumurtlama haftası imkansız değil canımAllah şifa versin inşallah ağrılı regl çekilmez.
Sizlere en güzel duam inşallah evlat ve evlatlar sahibi olun ve inşallah kusmalı gebelik geçirmeyinAllah bağışlasın canım her hamilelik farklı oluyor.. Ben bilmiyorum.. hiç uzun süre hamile kalmadım
Amin hepimiz inşallah. Umudum yok aslında eşimin sağlık sorunlarından dolayı hala tedavi aşamasında olduğu için. Ama yine de insan belki bir ihtimal diyorSizlere en güzel duam inşallah evlat ve evlatlar sahibi olun ve inşallah kusmalı gebelik geçirmeyin
Spermler de mi sıkıntı var yoksa başka bir durum mu? Benim eşimin de sıkıntılıydı ameliyat oldu faydasını gördük çok şükür. Sonra bende sıkıntı vardı bende ameliyat oldum. 4 yıl bekledim anne olmayı çok şükür oldumAmin hepimiz inşallah. Umudum yok aslında eşimin sağlık sorunlarından dolayı hala tedavi aşamasında olduğu için. Ama yine de insan belki bir ihtimal diyor
Çok dua ediyorum, hem kendim hem de benle aynı hisleri paylaşan herkes içinSpermler de mi sıkıntı var yoksa başka bir durum mu? Benim eşimin de sıkıntılıydı ameliyat oldu faydasını gördük çok şükür. Sonra bende sıkıntı vardı bende ameliyat oldum. 4 yıl bekledim anne olmayı çok şükür oldumdemem o ki her zaman umut edin ve çok dua edin ve dua alın