Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok dua ediyorum, hem kendim hem de benle aynı hisleri paylaşan herkes için 🙏 Evet sperm değerleri düşük. Şu anda ilaç tedavisi görüyor ve vitamin, bitkisel kürler gibi şeyler işte bilirsiniz. Benim de hormon testlerimde bir şey çıkmadı ama önümüzdeki ay bir rahim filmi çektirmek istiyorum. Rahim tersliği nasıl belli oluyor acaba? Vajinal ultrasonda mı yoksa rahim filminde mi?
Benim tek tüpümü aldılar tek tüpümle oğluma kaldım🧿🤲 inşallah eşinin de değerleri düzelir. Tüpümdeki sıkıntımı rahim filminde, rahmimin tersliği ilk jinekolojik muayanemde öğrendim canım.

Benim tek tüpümü aldılar tek tüpümle oğluma kaldım🧿🤲 inşallah eşinin de değerleri düzelir. Tüpümdeki sıkıntımı rahim filminde, rahmimin tersliği ilk jinekolojik muayanemde öğrendim canım.
İnşallah düzelir, sağolun. İnşallah siz de ikinci evladınızı sağlıkla tez zamanda kucağınıza alırsınız.

Ben ilk hamileligimde şudyen lastiğine bile dokunamiyordum ağırlık var gibi sızlama oluyordu adet öncesi göğüs hassasiyetim olmadığı için o nasıldır bilmiyorum
Tesekkurler canim regli oncesi bende oluyo hassasiyet dedigin kadar deil ama gene bi agirlik ve agri oluyo

Valla bilmiyorum bende kendimi hamile gibi hissediyorum herkes gibi 🤞 gun gectikte sag taraftaki gogsum agrisi siddetleniyo yani baya agirriyo adetten oncede agrirdida bu kadar siddetli olmazdi bakalim bilemiuorm yinede 😭
İnşallah inşallah canım yanılmıyorsundur.. Tek göğüs ağrısı spesifik bir şey çünkü.. Haberdar edersin değişen bir şeyler olursa 🌺🌺

Günaydın kızçeler dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bu sabahta kaset testle denedim bata 5 gün var aşırı hayalet çizgi çıktı yani ben bile zor gördüm O yüzden siz görmeniz için efekt uyguladım ama bu bile benim icin mucize önceden kimyasal geçirdim ekim ayında ve önceden belli olmamıştı testte 4 gün geçince belli olmuştu neyse görüntüleri atıyorum şimdikk

Eklentiler

• CFFA5E7F-4B86-49FE-9B6F-D8EEA9A376E3.png
    CFFA5E7F-4B86-49FE-9B6F-D8EEA9A376E3.png
    794 KB · Görüntüleme: 93
  • 54009110-2941-47F5-B175-8C3C6CA883A6.png
    54009110-2941-47F5-B175-8C3C6CA883A6.png
    689,8 KB · Görüntüleme: 94
Günaydın kızçeler dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bu sabahta kaset testle denedim bata 5 gün var aşırı hayalet çizgi çıktı yani ben bile zor gördüm O yüzden siz görmeniz için efekt uyguladım ama bu bile benim icin mucize önceden kimyasal geçirdim ekim ayında ve önceden belli olmamıştı testte 4 gün geçince belli olmuştu neyse görüntüleri atıyorum şimdikk
Ayyy kızlar eşimi yolcu ettim bir baktım dahada koyulaşmış efektsiz halde atıyorum hemde şimdi🙈❤️

Eklentiler

• 03AE533B-DC84-4E83-BB22-CD93C1EFA169.jpeg
    03AE533B-DC84-4E83-BB22-CD93C1EFA169.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 93
Gün gün yaptığım sabah akşam ovu testleri sanki çatladı dün akşam ama biraz önce yaptım tekrar koyu çıktı neden olabilir sizce yardımcı olur musunuz bana
IMG_20201214_074944.jpg

Gün gün yaptığım sabah akşam ovu testleri sanki çatladı dün akşam ama biraz önce yaptım tekrar koyu çıktı neden olabilir sizce yardımcı olur musunuz bana Eki Görüntüle 2739580
Canim dun attiginda en koyu 12idi sonra catlamiss gozukuyodu siliklesip geri koyulasmis pko felanmi war sende karisik geldi bana testin gu de bir kere ayni saatts yapsan daha net olur aslinda sabah aksam yapmissn dahada karisik umarim anlayan olur canim

Canim dun attiginda en koyu 12idi sonra catlamiss gozukuyodu siliklesip geri koyulasmis pko felanmi war sende karisik geldi bana testin gu de bir kere ayni saatts yapsan daha net olur aslinda sabah aksam yapmissn dahada karisik umarim anlayan olur canim
IMG_20201214_082509.jpg

Galiba bugün pik canım baya koyulasti dün akşam heralde sıvı çok aldım belki ondandır diye umuyorum ins siliklesir

Çokkk teşekkür ederim canısı darısı tüm isteyenlere allahım herkese versin bu duyguyu inşallah🤰🏻🙏🏼 Şimdi tek duam sağlıklı bir gebelik olması 🙏🏼❤️
Canim dun attigin testi esim cok dikkatli dedimki ikinci cizgi warmi bu teste ewet gozukuyo demisti insallah vardir dedim bizim gibi bebek isteyen birinin testi dedim, tekrar hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucagina alirsin 😘😘

Merhaba kızlar bu ay stres yapmamak icin foruma cok fazla bakmadı. 2 gün icinde adet olmam gerekiyor sabah kalktım ovulasyon testi ve normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim hic böyle cıkmamıstı🙄

Eklentiler

• CC6FFD95-72A2-4B11-A00E-09E812F2B353.jpeg
    CC6FFD95-72A2-4B11-A00E-09E812F2B353.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba kızlar bu ay stres yapmamak icin foruma cok fazla bakmadı. 2 gün icinde adet olmam gerekiyor sabah kalktım ovulasyon testi ve normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim hic böyle cıkmamıstı🙄
Yani bu sekilde olup hamile cıkmama olasılığı var mı? Ondan cok sevinemedim yada gidip erken gebelik testi mi almalıyım?

Yani bu sekilde olup hamile cıkmama olasılığı var mı? Ondan cok sevinemedim yada gidip erken gebelik testi mi almalıyım?
Gunaydin canim hcgde cikmis zaten sanada hayirli olsun, lh tan ogrenende cok istersen gunundede yap dicem ama net gozukuyo💃💃💃

X