Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsuuuuuunn hamilesin ❤

Günaydın bayanlar Bugün güne çok heyecanlı başladımİdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
Canim gozunaydiiin tebrik ederiim onemli olan artisi takip etmek o yuzden bugun kan verip iki gun arayla 2-3 kez test yaptirsan degerin katlamdigini gorsen yeter zaten muhtelemen cok erken kesfettigin icin doktara gitmek icin belki biraz erken olabilir

Merhaba kızlar ben de Aralık planında olanlardanım :) ovulasyon testi ile ilk kez deniyorum testlerim şöyle çıktı deneyenler yorumlayabilir mi çok fazla mı koyulaşması lazım çizginin yoksa herkeste öyle olmuyor mu?

Eklentiler

• D4D3FD65-3CD9-490D-921F-F84163E5D806.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 35
Doktorundan kontrollü vardır diye yazı al cts için. O şekilde çıkabiliyorsunuz

Çok teşekkür ederim Rabbim hasretle bekleyen herkese nasip etsin Cevabınız için teşekkürler

Bugünü ve peşi sıra 2 günü daha değerlendirin.. ovulasyon testi iyi bisey, insan en azından gününü net belirliyor. Tüm tektikleri yaptığınız mi? Eşinizin sperm testi sizin için hormonlar hsg mesela?

Merhaba sivi aliminiza dikkat ettiniz mi? Sanirim hem sabah hem aksam yapmissiniz o gun yumurtlama olabilir ertesi gun silik cikmis catlama gibi. Degerlendirmen gerekir

Bende 12 kasımda adet oldum 24 unde ovulasyon 9 aralık bat. Sizle aynıyız.bende de 2 gündür aynı ağrılar vardı hafif kasik bel ağrısı. Bugün yok. Hatta adette kolay kolay ağrım olmaz benim..
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum mayıs ayında aynen boyle ağrılar filan yaşadım hattaadetim gecikti gebeyim sandım olmadi.
Haziran da 0 belirti vardı hamile kaldım.
Yani dicem ki vücudumuzu çok dinliyoruz, evet gebelik belirtisi de olabilir olmayabilirde canim. Keşke olsa tabi❤

Günaydın bayanlar Bugün güne çok heyecanlı başladımİdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
Şimdi git kan ver canim, adet geçince de verirsin artışına bakarlar

T c kadar koyu olmalı hatta daha koyu canim. Yapmaya devam et

Merhaba sivi aliminiza dikkat ettiniz mi? Sanirim hem sabah hem aksam yapmissiniz o gun yumurtlama olabilir ertesi gun silik cikmis catlama gibi. Degerlendirmen gerekir
Evet en az 2 saat öncesinden sıvı almadım hep aynı saatte yapmaya çalıştım 15 ten emin olamayınca akşam da yaptım şimdiye kadar en koyu çıkan gün oldu ama kıpkırmızı değil kontrol çizgisi gibi o yüzden emin olamadım :) değerlendirmedeyim yine de ama teste de devam edeyim değil mi belki yumurtlama olmayıp iyice koyulaşır ilerleyen günlerde

Tabiki canim sen testlerine devam et control cizgisi kadar koyu olmali kacirmayasin gunlerini ama yumurtlamayi yakalayincaya kadar bir gun degerlendirip bir gun mola vermek onemli hem rutin bir birliktelik olur hemde gunleri degerlendirmis oluyorsun ustelik spermler de kendini yenilemis oluyor. Koyuyu gorene kadar testlere devam

Tamam canım cevabın için teşekkür ederim teste devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…