- 8 Kasım 2020
- 36
- 28
- 35
Hayırlı olsuuuuuunn hamilesin ❤İyi akşamlar kızlar
Bat 7 aralık 2020
Kan Testi yaptırdığım tarih 1 Aralık 2020
Çıkan sonuç 27.1
Acaba bu değerler de bı sorun var mı ilk hamileliğim o yüzden çok yabancı olduğum konular şimdi den cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim
İsteyen dileyen herkese nasip olsun rabbim herkese yaşatsın burada olan herkes adına rabbim kalbimize göre versin istediğiniz her şeyi
Canim gozunaydiiin tebrik ederiimGünaydın bayanlarBugün güne çok heyecanlı başladım İdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
Doktorundan kontrollü vardır diye yazı al cts için. O şekilde çıkabiliyorsunuzMerhaba bişey sorabilir miyim pazar günü klomen bitti bu gün kontrole gittim yumurtam 14mm olmuş doktorum cumartesi sabah erkenden gel dedi bana ama hafta sonu yasak var gidemem dimi nasıl olucak cuma günü mü gitsem acaba yoksa pazartesi mi
Çok teşekkür ederimCanim gozunaydiiin tebrik ederiimonemli olan artisi takip etmek o yuzden bugun kan verip iki gun arayla 2-3 kez test yaptirsan degerin katlamdigini gorsen yeter zaten muhtelemen cok erken kesfettigin icin doktara gitmek icin belki biraz erken olabilir
Bugünü ve peşi sıra 2 günü daha değerlendirin.. ovulasyon testi iyi bisey, insan en azından gününü net belirliyor. Tüm tektikleri yaptığınız mi? Eşinizin sperm testi sizin için hormonlar hsg mesela?Merhaba herkese. Bende sizler gibi anne olmak için can atanlardanım. Ocak ayında bir buçuk sene olacak ama tık yok sebepsiz infertilite. Bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim hiç umudum yokken tamda bugun çift çizgiyi gördüm ilk defa. Ama tam anlamınıda bilmiyorum açıkçası.bu çok zor bir süreç yeri geldi hamilelik belirtisi yaşıyorum sandım yeri geldi bilmediğim çok şey öğrendim burdan şmdi bende üye olmak ve paylaşmak istedim. Benide alırsanız çok sevinirim. Dilerim herkes tez zamanda bu mutluluğu yaşar. Bu arada bat 15 aralık.
Ayy masallah canim hayirli olsunnGünaydın bayanlarBugün güne çok heyecanlı başladım İdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
Merhaba sivi aliminiza dikkat ettiniz mi? Sanirim hem sabah hem aksam yapmissiniz o gun yumurtlama olabilir ertesi gun silik cikmis catlama gibi. Degerlendirmen gerekirMerhaba kızlar ben de Aralık planında olanlardanım :) ovulasyon testi ile ilk kez deniyorum testlerim şöyle çıktı deneyenler yorumlayabilir mi çok fazla mı koyulaşması lazım çizginin yoksa herkeste öyle olmuyor mu?
Bende 12 kasımda adet oldum 24 unde ovulasyon 9 aralık bat. Sizle aynıyız.bende de 2 gündür aynı ağrılar vardı hafif kasik bel ağrısı. Bugün yok. Hatta adette kolay kolay ağrım olmaz benim..Merhaba kızlar aslında daha önce yazmıştım ama cevap alamamıştım size bir şey danışmak istiyorum bu ay ilk defa bebiş denedik biz de neredeyse 2 buçuk yıllık evliyiz,27 yaşındayım12-17 Kasım adet günlerimdi sonrasında değerlendirdik genel olarak akışa bırakarak, 23-24Kasım’dan beri de bir türlü geçmeyen bel ve kasık ağrım var. Sırtımda da vardı o tarihlerde ağrı ama şimdi biraz daha azaldı. Hiç böyle olmazdı yumurtlamada falan bile hiç bilmem ağrısın ben hiç dikkat etmezdim zaten. Sadece adetime 3-5 gün kala kasık ağrım olurdu o kadar. Adetim de gayet düzenli bat 10 Aralık bu arada. Sizce ne ağrısıdır bu fikriniz var mı Buradan çok şey öğrendim o yüzden fikrinizi almak istedim
Çok teşekkür ederimAyy masallah canim hayirli olsunnkan testi ile aralikli devam et canim henuz cok yeni miniginn
Olur canim insallah sen bu siralar dikkatli ol agir kaldirmamaya yormamaya kendini ozen gosterÇok teşekkür ederimBi sıkıntı çıkmaz inşaAllah değerler de artış olur umarım
Bugün gidemedim yarın sabah giderim arkadaşlarUmarim guzel haberler gelir canim
Şimdi git kan ver canim, adet geçince de verirsin artışına bakarlarGünaydın bayanlarBugün güne çok heyecanlı başladım İdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
T c kadar koyu olmalı hatta daha koyu canim. Yapmaya devam etMerhaba kızlar ben de Aralık planında olanlardanım :) ovulasyon testi ile ilk kez deniyorum testlerim şöyle çıktı deneyenler yorumlayabilir mi çok fazla mı koyulaşması lazım çizginin yoksa herkeste öyle olmuyor mu?
Evet en az 2 saat öncesinden sıvı almadım hep aynı saatte yapmaya çalıştım 15 ten emin olamayınca akşam da yaptım şimdiye kadar en koyu çıkan gün oldu ama kıpkırmızı değil kontrol çizgisi gibi o yüzden emin olamadım :) değerlendirmedeyim yine deMerhaba sivi aliminiza dikkat ettiniz mi? Sanirim hem sabah hem aksam yapmissiniz o gun yumurtlama olabilir ertesi gun silik cikmis catlama gibi. Degerlendirmen gerekir
Evet teste devam edicem kopkoyu görene kadar :) sağol canımT c kadar koyu olmalı hatta daha koyu canim. Yapmaya devam et
Tabiki canim sen testlerine devam et control cizgisi kadar koyu olmali kacirmayasin gunlerini ama yumurtlamayi yakalayincaya kadar bir gun degerlendirip bir gun mola vermek onemli hem rutin bir birliktelik olur hemde gunleri degerlendirmis oluyorsun ustelik spermler de kendini yenilemis oluyor. Koyuyu gorene kadar testlere devamEvet en az 2 saat öncesinden sıvı almadım hep aynı saatte yapmaya çalıştım 15 ten emin olamayınca akşam da yaptım şimdiye kadar en koyu çıkan gün oldu ama kıpkırmızı değil kontrol çizgisi gibi o yüzden emin olamadım :) değerlendirmedeyim yine deama teste de devam edeyim değil mi belki yumurtlama olmayıp iyice koyulaşır ilerleyen günlerde
Tamam canım cevabın için teşekkür ederim teste devamTabiki canim sen testlerine devam et control cizgisi kadar koyu olmali kacirmayasin gunlerini ama yumurtlamayi yakalayincaya kadar bir gun degerlendirip bir gun mola vermek onemli hem rutin bir birliktelik olur hemde gunleri degerlendirmis oluyorsun ustelik spermler de kendini yenilemis oluyor. Koyuyu gorene kadar testlere devam☺
Tamam İnşaAllahOlur canim insallah sen bu siralar dikkatli ol agir kaldirmamaya yormamaya kendini ozen goster
Şimdi hastaneyi aradım doktorumla görüşebilir miyim diye oda bana istediniz saate gelebilirsiniz herhangi6bi sıkıntı olmaz dediDoktorundan kontrollü vardır diye yazı al cts için. O şekilde çıkabiliyorsunuz