Amin inşallah canım tüm bebiş isteyen kadınların kucakları boş kalmasın hayırlısını versin rabbim saglıklı sıhhatli bir sekildeYa çok üzüldüm rabbim yeni bı melek göndersin sana dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım tüm bebiş isteyen kadınların kucakları boş kalmasın hayırlısını versin rabbim saglıklı sıhhatli bir sekildeYa çok üzüldüm rabbim yeni bı melek göndersin sana dilerim
İnşallah sağlıkla gelir bebişin bu arada canım benim sen sağ ol siz sağ olun yine olur inşallah hayırlısıyla en önemlisi sağlıkCanım benim ara kanamam oldu cok az pembe yaşım 27 bir de 22 haftalık gebeliğim sonlandı bu aralar da deli gibi bebek istıyorum rabbim verirse tabi
Aslında idrar testi yapabilirsin reglin baya geçmiş varsa çıkar henceİnş ya forumda yorumları okudum adetten once yapılan bazı testlerde negatif cıkıp sonra pozitif oldugunu öğrenenler olmuş ondan beklıyorum işte belki nasipse diye
Tekrar negatifi görmeye dayanamam 4 gün daha beklicem doktor 1 hafta sonra yıne kan ver dedi. Cok erken gelmişsin varsa da cıkmaz dedi onun için beklıcem yaBayağı geçmiş üstünden canım idrar testi yapsan ya da sağlık ocağına falan gitsen sağlıklı sonuç alırsın belki Şimdi gördüm ufak kanaman olmuş sanırım ama belli olmaz olur mu olur inşallah oluuurr ama bayağı geçmiş üstünden bence bir test yaptır sen
İnşallah canım benim inşallah çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah neden olmasınAy inşallah vardır canım Olabilir ağrılar neden olmasın canım. Burda çok gördüm kasik agrisi göğüs hassasiyeti ilk belirtisi olanlar bunlar erken gebelik belirtileri zaten ki regle sekiz gün kaldı bence mümkün inşallah hamileyizdir
Ben 2 defa dermoit kistten ameliyat oldum bir yumurtlalığım alındı şimdi sag yumurtlalığım var sadece ilk bebegim tüp bebek oldu doktor uzun süre hamile kalmak için bekleme risklisin vucudun cabuk kist üretiyor dedi. Bir de kötüye meyilli hücreler varmış onun için de hemen anne olmak istiyorum.Doğru söylüyorsun aslında hemen heveslenmemek lazım ama işte elimizde de değil istiyoruz ki hemen öğrenelim. Bende pko var kızıma femara ve çatlatma ignesiyle hamile kaldım. Bu ay çörekotu kürü yaptım sanki o hiç hissetmedigim yumurtlamayı hissettim gibi o yüzden çok umutluyum. Hakkımızda hayırlısı olsun
O zaman doktoru dinle tabiki canım bize de inşallah güzel haberlerini verirsin seviniriz senin için hadi inşallahTekrar negatifi görmeye dayanamam 4 gün daha beklicem doktor 1 hafta sonra yıne kan ver dedi. Cok erken gelmişsin varsa da cıkmaz dedi onun için beklıcem ya
İnşallah canım cok tesekkur ederim iyi geceler tatlış rüyalarO zaman doktoru dinle tabiki canım bize de inşallah güzel haberlerini verirsin seviniriz senin için hadi inşallah
Yaa bunlar hep bi umut oluyor bana teşekkürlerrBn canım ovi testi silik bile sayılmazdı
Maşallah ama be güzel araştırılıp bulunmuş maalesef 3 kayıptan sonra insanları ancak yönlendiriyorlar bu testlere,dedikleriniz çok bilgilendirici olmuşBenim Mart ayında geçirdiğim kimyasal sonrası Nisan ayında doktora gittiğimde lupus antigülan testimin değeri 1.44 ve pozitif çıkmıştı.Benim kadın doğumcumda değerlerimin çok yüksek olmadığını bunun için romatolojiye gitmeme gerek olmadığını söylemişti.Haziranda tekrar kayıp yaşadığında dostinex kullanmadan dolayı geçici görme kaybı yaşadığında endokrin uzmanına gitmiş Sella mr vs.bir sürü tetkik yapıldı.Endokrin uzmanı bizlik bir skıkıntı yok arada bazı tahlilleri yenileyeceğiz ama romatoloji uzmanına da görünsen daha iyi olur.antifosfolipid sendromu da olabilir demişti.Bende zaten 5 yıldır dönem dönem baş ağrısı oluyor.Artık kafamı kesip atsınlar istiyorum o derece şiddeti,bir sürü doktora gittim migren çeşitlerinden biri olduğunu söylediler geçicşdir demişlerdi görmede de sıkıntı olduğu için ve 15 yıldır yağmur yağınca hava kapalı olunca ayaklarım ağırıyordu.Ama ilk hamile kalmaya başladıktan sonra özellikle 1.5 yıldır hergün ayak ağrılarım oluyor.En başta romatolojiye gitmeliydim ama hamilelik ve düşüklerle uğraşmaktan fırsat kalmamıştı.Gittim romatolojiye anlattım şikayetlerimi bana yeniden lupus antigülan testi yaptı.Lupus teshisi koyabilmek için 12 hafta sonra tekrar aynı testin yenilenmesi lazımmış.Bu sefer lupus 1.22 çıktı.Şuan remisyon yani uyku dönemindeymiş hastalık, bu yüzden hamile kalmamda bir sakınca yok ama hamileliğimin her ay romatoloji ve kadın doğum beraber izlemesi gerektiğini söyledi.şuan ecopirin,folik asit ,lupus için Hidroksiklorokin içerikli raporlu ilaç kullanıyorum.Artık 6 ayda bir kontrole gideceğim.Gebelik kaybı yaşayan arkadaşlara önerim sadece kadın doğumculara gitmeyin endokrinoloji ve romatolojiye de muhakkak gidin.Özellikle prolaktin seviyesi yükselen arkadaşlar muhakkak endokrin uzmanına görünmeli.
Eğer erkekte ve kadında genetik her hangi bir problem yoksa, erkekte de problem yoksa ve anne adaylarında kadın hastalıkları ile ilgili bir sıkıntısı yoksa muhakkak araştırılmalı...
Not.Antifosfolipid sendromu diye bilmek için aşağıdaki testlerin pozitif olması gerekiyormuş.Çıkan her pozitif değer bizler için riskmiş.
1-Lupus antigülan.
2-Beta2 glikoprotein
3-Anti kardiyolipin
Ben de yardım ederim seve seveBen bugün tekrar yaptım bat dündü, negatif geldi. Adet de olamadım hala. Bu ay geç yumurtladım sanırım. Nysee bu ay ovulasyon testi sipariş edeyim bakalım, daha önce hiç denemedim. Merak ediyorum bana yardım edersiniz artııık demiii kızlar
Sağ ol cnm ama şimdi evde test yaptım negatif,hayali çizgi bile yok Heralde umut kesilince hayali çizgiler bile gözükmüyormuşİçini ferah tut Allah büyük. İnşallah bebişin de sana eşlik ediyor olur sen sağlık ocağına giderken.
Bizde geçen ay aynı durumu yaşadik benim degerlendirmeler sonunda agrilarim baslamisti ve o agrilar yuzunden birliktelik olmadi erteledik fakat sonradan anladim ki ben aslinda o donem yumurtladim. Tabi gecirmis olduk gunleri tamamen telefondaki uygulamaya gore hareket etmistim ama mantik hesabi yaptigi icin birebir ayni gun yumurtlamak az kisiye denk geliyor. Kimisi akintidan vucut isisindan anliyor ama ben yakalayamadim bu yuzden ovulasyon testi aldim regl biter bitmez basladim kacirmamak adina eger regl olursan bir sonraki donem icin kullanmani tavsiye ederimAslında takip etmedim hiç yumurtlamamı dedim ya sizden çok şey öğrendim diye en başı da buydu☺ biz genel olarak reglim bitince gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik ama dediğim ağrılar başlayınca çok devam edemedik zaten öyle direkt bebiş moduna girip stres yaşamamak için akışına bıraktık aslında dediğim gibi ilk kez başladık denemeye hemen beklemiyorum açıkçası ama ama yine de böyle daha önce hiç yaşamadığım ağrıları böyle uzun yaşayınca merak ettim doğrusu ve araştırırken sizlere denk geldim ve aslında iyi ki geldim adet günümü bekliyorum bakalım
Dimi isin icinden cikamadim ilk sonra toparladim neyse ki hallettikValla gayet iyi değerlendirmişsin daha ne olsun
Rabbim nasip etsin inşallah canım tez zamandaBen 2 defa dermoit kistten ameliyat oldum bir yumurtlalığım alındı şimdi sag yumurtlalığım var sadece ilk bebegim tüp bebek oldu doktor uzun süre hamile kalmak için bekleme risklisin vucudun cabuk kist üretiyor dedi. Bir de kötüye meyilli hücreler varmış onun için de hemen anne olmak istiyorum.
Allah bağışlasın canım benim de bir oğlum var 13 yaşında bende 39 yaşındayım25 canım bı kızım var 2 buçuk yaşında
SEninle Bat larımız aynı. Üzülme inşallah çok beklemeden ikinci gebelik haberinizi alırsınız. Ben daha klomen vs denemedim. Yarın doktora gideceğim isteyeceğim direk iğne mi veriyor hap mı veriyor nasıl yapacaksa artık bir yumurta takibi isteyeceğim.2 yıldır tedavi uğraştık ama olmadı klomen falan kullandım ama nasip olmadı en son aşılama falan olacaktı o ay hamile kaldım kendiliğinden ama hüsranla sonuçlandı. Nasip değilmiş bu arada kırmızıları bende gördüm bat 1 ocak
Bat tarihlerimiz ayni dun yumurtlama agrisi yasadim ayin 30da ilk agriyi hissettim dunde krem gibi yogun bi akinti yasadim bati bekleyenlerdenimMerhaba herkese. Bende sizler gibi anne olmak için can atanlardanım. Ocak ayında bir buçuk sene olacak ama tık yok sebepsiz infertilite. Bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim hiç umudum yokken tamda bugun çift çizgiyi gördüm ilk defa. Ama tam anlamınıda bilmiyorum açıkçası.bu çok zor bir süreç yeri geldi hamilelik belirtisi yaşıyorum sandım yeri geldi bilmediğim çok şey öğrendim burdan şmdi bende üye olmak ve paylaşmak istedim. Benide alırsanız çok sevinirim. Dilerim herkes tez zamanda bu mutluluğu yaşar. Bu arada bat 15 aralık.
Hollandadayim canim, ben de monitorlere bakmistim cok detayli olmasa da ama fiyati epey yuksek gelmisti ve ekranli gulenyuzle gosteren de kullanisli oluncaSelam canım ben de clear blue nun monitörü var,Lh testi için. eskiden gittigidiyordan bulabiliyordum test çubuklarını , ama artık ancak yurt dışından sipariş verebilirim.Benimki eski tip 8 yıl öncesinin modeli ama yeni sticklerle çalışır mı ondan da emin değilim Sen hangi ülkedesin peki ?
Umarim guzel haberler gelir canimBenim BAT 5 Aralıktı ama günümün gelmesini beklemeyeceğim çünkü göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.Muhtemelen baş belası prolaktin seviyem yükseldi.Yarın gidip sağlık ocağına bhcg baktıracağım hiç umutlanmıyorum.Haftayada üniversiteye gitmek farz oldu.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız