Yok benim kanamam ya da lekelenmem olmadı henüz öyle bir şey yazmadım hatlar karışmış olabilirAma işte şöyle bir durum var kanamam lekelenmem oldu dediğin için ovulasyonla bak dedim belki de bu ara kanamadır yani yumurtalama kanaması 1 - 3 gün sürebiliyormuş ben de ilk defa bu Kasım da yaşadım boyle bir şeyi. Araştırdım bayagı. Sanırım bir de cok fazla şey bilmemek daha iyi çünkü cok fazla kendini vucudunu dinliyorsun her şeyden bir anlam cıkartmaya çalıyorsun. Akışa bırakmayı beceremiyor kontrol biz de olsun istiyoruz. Çok yazdım
Lekelenmesi olan benimAma işte şöyle bir durum var kanamam lekelenmem oldu dediğin için ovulasyonla bak dedim belki de bu ara kanamadır yani yumurtalama kanaması 1 - 3 gün sürebiliyormuş ben de ilk defa bu Kasım da yaşadım boyle bir şeyi. Araştırdım bayagı. Sanırım bir de cok fazla şey bilmemek daha iyi çünkü cok fazla kendini vucudunu dinliyorsun her şeyden bir anlam cıkartmaya çalıyorsun. Akışa bırakmayı beceremiyor kontrol biz de olsun istiyoruz. Çok yazdım
Ayy evettRegl olduğumuz tarih aynı canım. Bat tarihimizde aynıbenimde bı haftadır kasik bel ağrım var bugün de pembe leke geldi bikac damla durdu. Hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten baska çare yok
HahhahaYok benim kanamam ya da lekelenmem olmadı henüz öyle bir şey yazmadım hatlar karışmış olabilirbenim sadece uzun zamandır bel ve kasık ağrım var İşte çok fazla şeyi bilmemek daha iyiye çıkıyor bende de en son yol o yüzden akışına bırakıyorum bakalım reglimi bekliyorum inşallah hayırlısı
Evett seninle karıştı canım aklım sen de kalmış demek kiLekelenmesi olan benimkarışmış sanırım
Fark ettim canııım olsun oluyor öyle takip etmesi biraz zorHahhahao kadar cok yazı okuyorum ki aynen hatlar karıştı kusura bakma canım. Hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah ben de Kasım 28 de adet olmalıydım hala olmadım. 25inde kan vermiştim negatifti adet belirtimde yok kasıklarımda hiç bir şey hissetmiyorum pandemi olmasa hemen soluğu hastanede alıcam ama beklıyorum bakalım. Bir sürpriz olsa dünyalar benım olurduFark ettim canııım olsun oluyor öyle takip etmesi biraz zorİnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ay inşallah vardır canımAyy evettbenim de baktığında 7-8 gündür ağrım var böyle ve hayatımda hiç böyle ağrı yaşamadım yani yumurtlama böyle olsa daha önce neden hiç yaşamadım diyorum yumurtlamayı çok bilmediğim ve takip etmediğim için Senin leke de gelmiş büyük ihtimal vardır bebişin canım hadi inşallah ağrıların başlama tarihi erken mi sence gebelik varsa eğer çok da bilmediğim için soruyorum
Bazen bende karıştırıyorum olur öyleHahhahao kadar cok yazı okuyorum ki aynen hatlar karıştı kusura bakma canım. Hayırlısı olsun inşallah
Kasım ayında senin de mi lekelenmen olmuştu canım kaçırmışım orayı?Hahhahao kadar cok yazı okuyorum ki aynen hatlar karıştı kusura bakma canım. Hayırlısı olsun inşallah
Canım benim ara kanamam oldu cok az pembe yaşım 27 bir de 22 haftalık gebeliğim sonlandı bu aralar da deli gibi bebek istıyorum rabbim verirse tabiKasım ayında senin de mi lekelenmen olmuştu canım kaçırmışım orayı?
İçini ferah tut Allah büyük. İnşallah bebişin de sana eşlik ediyor olur sen sağlık ocağına giderken.Benim BAT 5 Aralıktı ama günümün gelmesini beklemeyeceğim çünkü göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.Muhtemelen baş belası prolaktin seviyem yükseldi.Yarın gidip sağlık ocağına bhcg baktıracağım hiç umutlanmıyorum.Haftayada üniversiteye gitmek farz oldu.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah minik bebisin seninledir yaaa burada beraber beklediğimiz içinde sizlere de çok dua ediyorum rabbim tez zamanda pozitifi görmeyi nasip etsinAmin inşallah ben de Kasım 28 de adet olmalıydım hala olmadım. 25inde kan vermiştim negatifti adet belirtimde yok kasıklarımda hiç bir şey hissetmiyorum pandemi olmasa hemen soluğu hastanede alıcam ama beklıyorum bakalım. Bir sürpriz olsa dünyalar benım olurdu
Benim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra şiddetli kasık ağrılarım oldu göğüslerim acayıp şişti içime doğdu hamileyim diye ama kan da negatifi görünce büyük bir hüsran oldu hevesin kursağımda kaldıBazen bende karıştırıyorum olur öylehepimiz hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerle gelelim
Ya çok üzüldümCanım benim ara kanamam oldu cok az pembe yaşım 27 bir de 22 haftalık gebeliğim sonlandı bu aralar da deli gibi bebek istıyorum rabbim verirse tabi
İnş ya forumda yorumları okudum adetten once yapılan bazı testlerde negatif cıkıp sonra pozitif oldugunu öğrenenler olmuş ondan beklıyorum işte belki nasipse diyeİnşallah minik bebisin seninledir yaaa burada beraber beklediğimiz içinde sizlere de çok dua ediyorum rabbim tez zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin
Bayağı geçmiş üstünden canım idrar testi yapsan ya da sağlık ocağına falan gitsen sağlıklı sonuç alırsın belkiAmin inşallah ben de Kasım 28 de adet olmalıydım hala olmadım. 25inde kan vermiştim negatifti adet belirtimde yok kasıklarımda hiç bir şey hissetmiyorum pandemi olmasa hemen soluğu hastanede alıcam ama beklıyorum bakalım. Bir sürpriz olsa dünyalar benım olurdu
Doğru söylüyorsun aslında hemen heveslenmemek lazım ama işte elimizde de değil istiyoruz ki hemen öğrenelim.Benim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra şiddetli kasık ağrılarım oldu göğüslerim acayıp şişti içime doğdu hamileyim diye ama kan da negatifi görünce büyük bir hüsran oldu hevesin kursağımda kaldı