- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
Tamam canım öyle yapayım benŞimdi git kan ver canim, adet geçince de verirsin artışına bakarlar
Sıkma canını ben de test yaptım yine sabah çizgi ararken buldum kendimi. Karar verdiğimiz gibi BAT'ı bekleyelim bence biz. O güne kadar tekrar test yapmayacağım ben. Hatta şu an adetimi bekliyorum (-) görüp görüp hırpalamayacağım kendimi.Kızlar benim bat 5 Aralıktı yani 3 gün var, sabah göğüs hassasiyeti hissettim o yüzden bir test yapayım dedim ne olsa bol bol varçok temiz bir negatif gördüm, bu 3. denememizdi ya ne yesek ne içsek de bu bebişleri tuttursak gelseler artık diyorum
Regl gununu bekle canim☺ hic belli olmazKızlar benim bat 5 Aralıktı yani 3 gün var, sabah göğüs hassasiyeti hissettim o yüzden bir test yapayım dedim ne olsa bol bol varçok temiz bir negatif gördüm, bu 3. denememizdi ya ne yesek ne içsek de bu bebişleri tuttursak gelseler artık diyorum
Benim de bat yarin dayanamayıp yaptim testi bu sabah ama kalbim kadar temiz bir sayfa gibi hic yok 2.cizgiSağ ol cnm ama şimdi evde test yaptım negatif,hayali çizgi bile yokHeralde umut kesilince hayali çizgiler bile gözükmüyormuş
Benim de yarın bat. Dayanamayip yaptim bu sabah. Ama tertemiz bir negatif . Valla nasil yapcaz bu isleri bilemiyorumKızlar benim bat 5 Aralıktı yani 3 gün var, sabah göğüs hassasiyeti hissettim o yüzden bir test yapayım dedim ne olsa bol bol varçok temiz bir negatif gördüm, bu 3. denememizdi ya ne yesek ne içsek de bu bebişleri tuttursak gelseler artık diyorum
Benim pek umudum kalmadı kuzumSıkma canını ben de test yaptım yine sabah çizgi ararken buldum kendimi. Karar verdiğimiz gibi BAT'ı bekleyelim bence biz. O güne kadar tekrar test yapmayacağım ben. Hatta şu an adetimi bekliyorum (-) görüp görüp hırpalamayacağım kendimi.
Yaaa of yine araştırmalara başlayacağım kürdür odur budurRegl gununu bekle canim☺ hic belli olmazben incir suyu iciyordum onu kestim incir yiyorum canim havuc yiyorum. Benimde bir problemim yok bildigim kadari ile o yuzden cigden yiyorum. Esimde bildigimiz bir problem yok ama 10 gundur yani reglimden beri aksamlari süt muz bitter cikolara findik ceviz yapiyorum neticede onunda beslenmesi sart☺ birde birliktelik zamanlari stres olmayacak kafalar rahat olunca daha iyi hissediyosun kendini.
Ay vallahi önerilerin varsa açığımBenim de yarın bat. Dayanamayip yaptim bu sabah. Ama tertemiz bir negatif . Valla nasil yapcaz bu isleri bilemiyorum
Evet hsg çekildi hepsi yapıldı bende hiç sorun yok. Eşimde varikosel dendi ama şuan değerlerini etkilememiş sıkıntı yok dedi doktor.çok kararsızım eşim ameliyat mı olsa aşılamamı yaptırsak akışına mı bıraksak derken iyice psikolojim bozuldu napcağımı bilmez haldeyim bıraktım zamana.Bugünü ve peşi sıra 2 günü daha değerlendirin.. ovulasyon testi iyi bisey, insan en azından gününü net belirliyor. Tüm tektikleri yaptığınız mi? Eşinizin sperm testi sizin için hormonlar hsg mesela?
Benim esimde varikosel doktor cocugun olmaz demis 1 yildir deniyoruz olmuyor benim 3 tane cocugum var 4 istedik sonrada bu varikosel cikti hic bir tedavide dusunmedik yine bu ay 18 bat benim umudum var her ay oldugu gibi olmasada insan alisiyor galibaEvet hsg çekildi hepsi yapıldı bende hiç sorun yok. Eşimde varikosel dendi ama şuan değerlerini etkilememiş sıkıntı yok dedi doktor.çok kararsızım eşim ameliyat mı olsa aşılamamı yaptırsak akışına mı bıraksak derken iyice psikolojim bozuldu napcağımı bilmez haldeyim bıraktım zamana.
Yaa birlikte bekleyeceğiz o zaman ne güzel umarım değerlendirebilmişsindir. Bende hiç yumurtlama belirtisi yoktu hatta uygulamada görünen yumurtlamam üç gün öncesiydi öylesine test yapayım dedim o bile çift çizgi çıkmazdı ilk defa çift çizgiyi gördüm 19. Günde o umut oldu bana. Hayırlısı artık aralık ayı son dakika mutluluğumuz olur inşallahBat tarihlerimiz ayni dun yumurtlama agrisi yasadim ayin 30da ilk agriyi hissettim dunde krem gibi yogun bi akinti yasadim bati bekleyenlerdenim
Yok kuzum adetin son gunu degerlendirdik esim yanimda olmadigindan bugunleri degerlendirme olmadi bilmiom ki adetin son gunu yani 5 gunu gebelik ihtimali olurmu olmaz mi bilmiyorum o son gune gore ne umudum var gibi nede yok gibi eh iste deyip bati yinede bekliyorumYaa birlikte bekleyeceğiz o zaman ne güzel umarım değerlendirebilmişsindir. Bende hiç yumurtlama belirtisi yoktu hatta uygulamada görünen yumurtlamam üç gün öncesiydi öylesine test yapayım dedim o bile çift çizgi çıkmazdı ilk defa çift çizgiyi gördüm 19. Günde o umut oldu bana. Hayırlısı artık aralık ayı son dakika mutluluğumuz olur inşallah
Her ay artık takmıcam nasılsa olmuyor diyip yinede içinde bir umut oluyor insanda napalım umut olmadan yaşanmıyor. Benim eşimin ikinci derece şuan sorun yok ama bikaç yıl sonra değerlerin düşebilir çocuğun olmayabilir dedi. Bence eşinizde sperm analizi yaptırsın en azından boşuna zaman kaybetmezsiniz. Bizim ilk bebek olacak inşallah sizinkileri Allah bağışlasınBenim esimde varikosel doktor cocugun olmaz demis 1 yildir deniyoruz olmuyor benim 3 tane cocugum var 4 istedik sonrada bu varikosel cikti hic bir tedavide dusunmedik yine bu ay 18 bat benim umudum var her ay oldugu gibi olmasada insan alisiyor galiba
Amin kuzum bizim 3 tane oldugundan esim yanasmiyor verirse rabbimden diyerek korunmuyorda nasil olsa olmuyor diye hic cocugumuz olmasaydi bakardim caresine diyor cocuklar oldugundan onemsemiyor ben cok istemistim bende alisiyorum yavas yavas sizimhoc olmamis allahim size de nasip etsin oncelikle yasim 35 esiminde 43 senin anlayacagin benimde yaas ilerliyor artik 40dan sonra zaten hic istemem o zaman kadar oldu oldu olmadi artik torun severizHer ay artık takmıcam nasılsa olmuyor diyip yinede içinde bir umut oluyor insanda napalım umut olmadan yaşanmıyor. Benim eşimin ikinci derece şuan sorun yok ama bikaç yıl sonra değerlerin düşebilir çocuğun olmayabilir dedi. Bence eşinizde sperm analizi yaptırsın en azından boşuna zaman kaybetmezsiniz. Bizim ilk bebek olacak inşallah sizinkileri Allah bağışlasın
Bugün uyuya kalmışım sağlık ocağına gidip test veremedim.Yarın üniversitede kendi doktoruma gideceğim bhcg ve prolaktin seviyeme baktırırım.Belki muayaneye eder bilmiyorumBenim de bat yarin dayanamayıp yaptim testi bu sabah ama kalbim kadar temiz bir sayfa gibi hic yok 2.cizgihayalisi bile yok.
Evet testte 19.gün gördüm çift çizgiyi. Hayır bende pko yok herhangi bir sorun yok fakat eşimde varikosel başlangıcı varmış. Birlikte bekleyelim inşallah hyırlı haber alırız uğur getirsin :)Hoşgeldin benimde bat 15 Aralık
19.gün pik oldu anladığım kadarıyla, pko var mıydı sende ?
Evet rabbim üç tane vermiş ne mutlu hem düşünmeyince daha çabuk olur ya Allah verirse olur artık eşinde haklı. Darısı benim gibi hiç olmayanların başına kimbilir nasıl bir duygudurAmin kuzum bizim 3 tane oldugundan esim yanasmiyor verirse rabbimden diyerek korunmuyorda nasil olsa olmuyor diye hic cocugumuz olmasaydi bakardim caresine diyor cocuklar oldugundan onemsemiyor ben cok istemistim bende alisiyorum yavas yavas sizimhoc olmamis allahim size de nasip etsin oncelikle yasim 35 esiminde 43 senin anlayacagin benimde yaas ilerliyor artik 40dan sonra zaten hic istemem o zaman kadar oldu oldu olmadi artik torun severiz
Kendimize yaptığımız eziyete bak yaaa,Benim pek umudum kalmadı kuzumhatta bat geçerse test yaparım artık, daha da yapmam
Cok guzel bi duygu kuzum senin yasin kac gencsin sanirim sanada tatrisin insallah rabbim veren o alan o o bilir herseyi ne zaman verecegini aynen dedigin gibi ne bilem bende cocuk sevgisi olustu yeniden kizim 7 yqsinda bebek ozlemi basti 7 yildan sonra kendimi alikoyamiyorum buralara bakmaktan yinede once sizler dualarim sen ve diger arkadaslara insallahEvet rabbim üç tane vermiş ne mutlu hem düşünmeyince daha çabuk olur ya Allah verirse olur artık eşinde haklı. Darısı benim gibi hiç olmayanların başına kimbilir nasıl bir duygudur