Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ara kanamam oldu cok az pembe yaşım 27 bir de 22 haftalık gebeliğim sonlandı bu aralar da deli gibi bebek istıyorum rabbim verirse tabi
İnşallah sağlıkla gelir bebişin bu arada canım benim sen sağ ol siz sağ olun yine olur inşallah hayırlısıyla en önemlisi sağlık

İnş ya forumda yorumları okudum adetten once yapılan bazı testlerde negatif cıkıp sonra pozitif oldugunu öğrenenler olmuş ondan beklıyorum işte belki nasipse diye
Aslında idrar testi yapabilirsin reglin baya geçmiş varsa çıkar hence

Tekrar negatifi görmeye dayanamam 4 gün daha beklicem doktor 1 hafta sonra yıne kan ver dedi. Cok erken gelmişsin varsa da cıkmaz dedi onun için beklıcem ya

İnşallah canım benim inşallah çok ümitlenmek istemiyorum ama inşallah neden olmasın

Ben 2 defa dermoit kistten ameliyat oldum bir yumurtlalığım alındı şimdi sag yumurtlalığım var sadece ilk bebegim tüp bebek oldu doktor uzun süre hamile kalmak için bekleme risklisin vucudun cabuk kist üretiyor dedi. Bir de kötüye meyilli hücreler varmış onun için de hemen anne olmak istiyorum.

Tekrar negatifi görmeye dayanamam 4 gün daha beklicem doktor 1 hafta sonra yıne kan ver dedi. Cok erken gelmişsin varsa da cıkmaz dedi onun için beklıcem ya
O zaman doktoru dinle tabiki canım bize de inşallah güzel haberlerini verirsin seviniriz senin için hadi inşallah

Bn canım ovi testi silik bile sayılmazdı
Yaa bunlar hep bi umut oluyor bana teşekkürlerr
Maşallah ama be güzel araştırılıp bulunmuş maalesef 3 kayıptan sonra insanları ancak yönlendiriyorlar bu testlere,dedikleriniz çok bilgilendirici olmuş
Ben de yardım ederim seve seve

Petek11 bence kesinlikle o çizgi var ve gebelik değer 10-15 filandır

İçini ferah tut Allah büyük. İnşallah bebişin de sana eşlik ediyor olur sen sağlık ocağına giderken.
Sağ ol cnm ama şimdi evde test yaptım negatif,hayali çizgi bile yok Heralde umut kesilince hayali çizgiler bile gözükmüyormuş

Bizde geçen ay aynı durumu yaşadik benim degerlendirmeler sonunda agrilarim baslamisti ve o agrilar yuzunden birliktelik olmadi erteledik fakat sonradan anladim ki ben aslinda o donem yumurtladim. Tabi gecirmis olduk gunleri tamamen telefondaki uygulamaya gore hareket etmistim ama mantik hesabi yaptigi icin birebir ayni gun yumurtlamak az kisiye denk geliyor. Kimisi akintidan vucut isisindan anliyor ama ben yakalayamadim bu yuzden ovulasyon testi aldim regl biter bitmez basladim kacirmamak adina eger regl olursan bir sonraki donem icin kullanmani tavsiye ederim

Rabbim nasip etsin inşallah canım tez zamanda

Bat 5 Aralık. Sabah yataktan kalkarken o hareketle dahi göğüslerim acıyor şeffaf akıntı ve yüzde sivilcelenme de var Kesin yine kırmızıları göreceğim

SEninle Bat larımız aynı. Üzülme inşallah çok beklemeden ikinci gebelik haberinizi alırsınız. Ben daha klomen vs denemedim. Yarın doktora gideceğim isteyeceğim direk iğne mi veriyor hap mı veriyor nasıl yapacaksa artık bir yumurta takibi isteyeceğim.

Bat tarihlerimiz ayni dun yumurtlama agrisi yasadim ayin 30da ilk agriyi hissettim dunde krem gibi yogun bi akinti yasadim bati bekleyenlerdenim

Hollandadayim canim, ben de monitorlere bakmistim cok detayli olmasa da ama fiyati epey yuksek gelmisti ve ekranli gulenyuzle gosteren de kullanisli olunca

Umarim guzel haberler gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…