Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim bugün bitti birazdan dışarı çıkıp enerji veren ne varsa eve depolamayi düşünüyorum Bu ayı boş geciremem. Yarın ovulasyon testlerinde başlıyorum İnşallah bu ay isteyen herkes o güzel haberi alır artık

Benimde 6 Aralık 4 gün var bende yaptım bu sabah comfort erken gebelik testi bide 5 liralık olandan çıkmadı çıkmaz heralde adet günüde kısmet artık

Ay vallahi önerilerin varsa açığım ben sadece folik asit kullanıyorum o kadar
Ben de sadece folk asit kullanıyorum. Kür yapamam herhalde ya iste tek fark bu aya kadar hep jel kullanarak ilişkiye giriyorduk bu ay jelsiz yapabildik. Bi etkisi olmadı ama

Prolaktin nedir tam bir bilgim yok benim ama gogus ucunuzdan mi sivi geliyor ?

Benimde 6 Aralık 4 gün var bende yaptım bu sabah comfort erken gebelik testi bide 5 liralık olandan çıkmadı çıkmaz heralde adet günüde kısmet artık
Ben bi kimyasal yaşadım canım o adete iki gün kala çıkmıştı, hem de hcg 24tü düşün yani az bir değerde bile çıkıyor bence.. olsa silik de olsa çıkardı gibime geliyor

Ben de sadece folk asit kullanıyorum. Kür yapamam herhalde ya iste tek fark bu aya kadar hep jel kullanarak ilişkiye giriyorduk bu ay jelsiz yapabildik. Bi etkisi olmadı ama
Ya o jeller, hatta tükürük bile spermleri etkiliyormuş...

Kizlar merhaba yine ben Bugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya

Bu arada dün sizin dediğiniz gibi önceden t çıkması için biraz beklerken bugün neredeyse c den 1-2 saniye önceden başladı belirmeye

Belli olmaz canım sen yapmaya devam et, evet pike yakın gibi ama birden silikleşebilir de

Canim selam prolaktin yuksekliginde hayit otu cok ise yariyor denedn mi hic?

27 yaşındayım bende

Al canim yediklerimizin bir sıkıntısı olmaz ben inciri cigden yiyorum havucuda ayni sekilde ve evde tavsan gibi geziyorum ovulasyonu duzenli adet olsan bile mutlaka yap ve regl biter bitmez 1 gun aralikli duzenli iliski esinede kür yapabilirsin benim esimde bir problem yok bildigimiz kadariyla ama sütü seviyor her aksam gunluk sut bitter cikolata muz ceviz findik yediriyorum 1 saat gec kalsam hani kürüm diyor alistik evde bir standart oldu

Bi süre ovu. Testi ile takip ederek değerlendirin. Bi 4 ay daha olmazsa iyi bir dr bulun derim.

Merhaba kızlar  bende 7 aydir gebelik icin ugrasanlardanim hormon ve ultrasonda bisey cikmadi artk biraz daha olmazsa rahim filmi cektirecegim heralde  bakalm bu ay cok umutluyum aslinda hem clife adindaki macuna basladim duzenli kullandim hemde yumurtlama gunumu iyi degerlendirdim 7 gunum var regl gunume insallah gelmistir bana bebegim  ve yerlesme kanamasi gibi bir kanama da gordum 2 gun once regl olmadan gelen lekelenme gibiydi (regl olacagim diye korktum hatta ama internetten baktigim kadariyla yerlesme kanamasi olabilir yaziyordu) Rabbim butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin  bat 9 aralik

Ben şimdiye kadar yeme içmeye çok dikkat etmiyordum. Geçen aydan beri düzenli ve organik bir hayata geçtik benim eşimde de bir problem yok. 3 aydır deniyoruz ama öncesi biraz karışık bizim. İnşallah çok uzamadan güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…