Hiç sorma canımKendimize yaptığımız eziyete bak yaaa,Bu kadar mazoşist varlıklarız işte
Benim adetim bugün bitti birazdan dışarı çıkıp enerji veren ne varsa eve depolamayi düşünüyorumRegl gununu bekle canim☺ hic belli olmazben incir suyu iciyordum onu kestim incir yiyorum canim havuc yiyorum. Benimde bir problemim yok bildigim kadari ile o yuzden cigden yiyorum. Esimde bildigimiz bir problem yok ama 10 gundur yani reglimden beri aksamlari süt muz bitter cikolara findik ceviz yapiyorum neticede onunda beslenmesi sart☺ birde birliktelik zamanlari stres olmayacak kafalar rahat olunca daha iyi hissediyosun kendini.
Benimde 6 Aralık 4 gün var bende yaptım bu sabah comfort erken gebelik testi bide 5 liralık olandan çıkmadı çıkmaz heralde adet günüde kısmet artıkKızlar benim bat 5 Aralıktı yani 3 gün var, sabah göğüs hassasiyeti hissettim o yüzden bir test yapayım dedim ne olsa bol bol varçok temiz bir negatif gördüm, bu 3. denememizdi ya ne yesek ne içsek de bu bebişleri tuttursak gelseler artık diyorum
Ben de sadece folk asit kullanıyorum. Kür yapamam herhalde yaAy vallahi önerilerin varsa açığımben sadece folik asit kullanıyorum o kadar
Prolaktin nedir tam bir bilgim yok benim amaBugün uyuya kalmışım sağlık ocağına gidip test veremedim.Yarın üniversitede kendi doktoruma gideceğim bhcg ve prolaktin seviyeme baktırırım.Belki muayaneye eder bilmiyorumProlaktinde sıkıntı var yine göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.İnanın regli olmak bundan daha iyidir.Çok çektim bu Prolaktinde moralim kocaman bir 0 Eşime diyorum heralde ailemden herkes kovid oldu bu hastalığı bende geçirdikten sonra mı hamile kalacağım.Ama artık ciddi ciddi tüp bebek işini düşünüyorum
Ben bi kimyasal yaşadım canım o adete iki gün kala çıkmıştı, hem de hcg 24tü düşün yani az bir değerde bile çıkıyor bence.. olsa silik de olsa çıkardı gibime geliyorBenimde 6 Aralık 4 gün var bende yaptım bu sabah comfort erken gebelik testi bide 5 liralık olandan çıkmadı çıkmaz heralde adet günüde kısmet artık
Ya o jeller, hatta tükürük bile spermleri etkiliyormuş...Ben de sadece folk asit kullanıyorum. Kür yapamam herhalde yaiste tek fark bu aya kadar hep jel kullanarak ilişkiye giriyorduk bu ay jelsiz yapabildik. Bi etkisi olmadı ama
Bu arada dün sizin dediğiniz gibi önceden t çıkması için biraz beklerken bugün neredeyse c den 1-2 saniye önceden başladı belirmeyeKizlar merhaba yine benBugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya Eki Görüntüle 2731523
Belli olmaz canım sen yapmaya devam et, evet pike yakın gibi ama birden silikleşebilir deKizlar merhaba yine benBugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya Eki Görüntüle 2731523
Amin cumlemizinkiniAllah bağışlasın canım benim de bir oğlum var 13 yaşında bende 39 yaşındayım
Canim selam prolaktin yuksekliginde hayit otu cok ise yariyor denedn mi hic?Bugün uyuya kalmışım sağlık ocağına gidip test veremedim.Yarın üniversitede kendi doktoruma gideceğim bhcg ve prolaktin seviyeme baktırırım.Belki muayaneye eder bilmiyorumProlaktinde sıkıntı var yine göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.İnanın regli olmak bundan daha iyidir.Çok çektim bu Prolaktinde moralim kocaman bir 0 Eşime diyorum heralde ailemden herkes kovid oldu bu hastalığı bende geçirdikten sonra mı hamile kalacağım.Ama artık ciddi ciddi tüp bebek işini düşünüyorum
Oyleymis malesef. Bakalim artik jelsiz deneyelim bir deYa o jeller, hatta tükürük bile spermleri etkiliyormuş...
Millet tek ilişkiyle çocuk istemden hamile kalıyor, biz yanıp tutuşuyoruz yok yok yokOyleymis malesef. Bakalim artik jelsiz deneyelim bir de
27 yaşındayım bendeCok guzel bi duygu kuzum senin yasin kac gencsin sanirim sanada tatrisin insallah rabbim veren o alan o o bilir herseyi ne zaman verecegini aynen dedigin gibi ne bilem bende cocuk sevgisi olustu yeniden kizim 7 yqsinda bebek ozlemi basti 7 yildan sonra kendimi alikoyamiyorum buralara bakmaktan yinede once sizler dualarim sen ve diger arkadaslara insallah
Al canim yediklerimizin bir sıkıntısı olmaz ben inciri cigden yiyorum havucuda ayni sekilde ve evde tavsan gibi geziyorumBenim adetim bugün bitti birazdan dışarı çıkıp enerji veren ne varsa eve depolamayi düşünüyorumBu ayı boş geciremem. Yarın ovulasyon testlerinde başlıyorum İnşallah bu ay isteyen herkes o güzel haberi alır artık
Bi süre ovu. Testi ile takip ederek değerlendirin. Bi 4 ay daha olmazsa iyi bir dr bulun derim.Evet hsg çekildi hepsi yapıldı bende hiç sorun yok. Eşimde varikosel dendi ama şuan değerlerini etkilememiş sıkıntı yok dedi doktor.çok kararsızım eşim ameliyat mı olsa aşılamamı yaptırsak akışına mı bıraksak derken iyice psikolojim bozuldu napcağımı bilmez haldeyim bıraktım zamana.
Ben şimdiye kadar yeme içmeye çok dikkat etmiyordum. Geçen aydan beri düzenli ve organik bir hayata geçtikAl canim yediklerimizin bir sıkıntısı olmaz ben inciri cigden yiyorum havucuda ayni sekilde ve evde tavsan gibi geziyorumovulasyonu duzenli adet olsan bile mutlaka yap ve regl biter bitmez 1 gun aralikli duzenli iliski esinede kür yapabilirsin benim esimde bir problem yok bildigimiz kadariyla ama sütü seviyor her aksam gunluk sut bitter cikolata muz ceviz findik yediriyorum 1 saat gec kalsam hani kürüm diyor alistik evde bir standart oldu