Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar aslında daha önce yazmıştım ama cevap alamamıştım size bir şey danışmak istiyorum bu ay ilk defa bebiş denedik biz de neredeyse 2 buçuk yıllık evliyiz,27 yaşındayım🥰 12-17 Kasım adet günlerimdi sonrasında değerlendirdik genel olarak akışa bırakarak, 23-24Kasım’dan beri de bir türlü geçmeyen bel ve kasık ağrım var. Sırtımda da vardı o tarihlerde ağrı ama şimdi biraz daha azaldı. Hiç böyle olmazdı yumurtlamada falan bile hiç bilmem ağrısın ben hiç dikkat etmezdim zaten. Sadece adetime 3-5 gün kala kasık ağrım olurdu o kadar. Adetim de gayet düzenli bat 10 Aralık bu arada. Sizce ne ağrısıdır bu fikriniz var mı 🤷‍♀️ Buradan çok şey öğrendim o yüzden fikrinizi almak istedim 🌼🌿
PD psikolojik danışman mısınız? Yerleşme agrıları olabılır 🤗

Kızlar ben akşam yine gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi gördüm yine aklım bana oyun oynuyor olabilir mi? Bat 5 aralıktı. Hadi biriki gün öne gelse bile 2 gün var daha en az. Eğer varsa sabah tekrar yapsam koyulaşır mı acaba çizgi,akşamdan sabaha farkeder mi yani?
Benim BAT 5 Aralıktı ama günümün gelmesini beklemeyeceğim çünkü göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.Muhtemelen baş belası prolaktin seviyem yükseldi.Yarın gidip sağlık ocağına bhcg baktıracağım hiç umutlanmıyorum.Haftayada üniversiteye gitmek farz oldu.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Yok canim dune takilma sadece yumurtlama gununu degerlendirip hamile kalanlar var sakin moralini falan bozma degerlendirmissin zaten o gunu kacirmis olsan neyse ama ortada oyle bir durum yok insallah guzel haberler verirsin🌸
İnşallah canım inşallah Allah tez zamanda tüm isteyenlere içinde banada sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻İnşallah o şanslılardan oluruz ☺️🙏🏻

Yurtdışında yaşıyorum gitmeyi düşündüğüm doktor da izindeymiş. Burada bir sürü hikaye okudum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ama korkuyorum o yüzden... Sabaha daha koyu çıkar mı ki yoksa beklesem mi bilemedim
Hayırlı olsun bence hamilesin 🥰🥰 yarın sabah ilk idrarınla yap bence de 🙏darısı bize inşallah 🙏

Merhaba herkese. Bende sizler gibi anne olmak için can atanlardanım. Ocak ayında bir buçuk sene olacak ama tık yok sebepsiz infertilite. Bu ay ovulasyon testi yapmaya karar verdim hiç umudum yokken tamda bugun çift çizgiyi gördüm ilk defa. Ama tam anlamınıda bilmiyorum açıkçası.bu çok zor bir süreç yeri geldi hamilelik belirtisi yaşıyorum sandım yeri geldi bilmediğim çok şey öğrendim burdan şmdi bende üye olmak ve paylaşmak istedim. Benide alırsanız çok sevinirim. Dilerim herkes tez zamanda bu mutluluğu yaşar. Bu arada bat 15 aralık.
Hoşgeldin benimde bat 15 Aralık 🙈
19.gün pik oldu anladığım kadarıyla, pko var mıydı sende ?

Canım yurtdışında yaşıyorum ben, markası clearblue tr’de var mı emin değilim 🤗
Selam canım ben de clear blue nun monitörü var,Lh testi için. eskiden gittigidiyordan bulabiliyordum test çubuklarını , ama artık ancak yurt dışından sipariş verebilirim.Benimki eski tip 8 yıl öncesinin modeli ama yeni sticklerle çalışır mı ondan da emin değilim 🙄🙄 Sen hangi ülkedesin peki ?

Merhaba😊 yumurtlamanizi takip ediyorsaniz ve degerlendirdiyseniz iyi😊 Bat 10 Aralik ise beklemek en dogrusudur. Adet biter bitmez yumurtlama gorduyseniz gebelige yormak isterdim ama agrili donemde yumurtlama belirtisi olabilir cunku cok kisa bir sure sonra baslamis agrilar. Regl beklemek daha dogru tabi ki🌸 Bende cok anlamadigim icin yumurtlama zamanlarimi ovulasyon testleri kullanmaya basladim hem takvim hem testleri kiyaslamis oluyorum😊
Aslında takip etmedim hiç yumurtlamamı dedim ya sizden çok şey öğrendim diye en başı da buydu☺ biz genel olarak reglim bitince gün aşırı olacak şekilde değerlendirdik ama dediğim ağrılar başlayınca çok devam edemedik zaten öyle direkt bebiş moduna girip stres yaşamamak için akışına bıraktık aslında 🥰 dediğim gibi ilk kez başladık denemeye hemen beklemiyorum açıkçası ama ama yine de böyle daha önce hiç yaşamadığım ağrıları böyle uzun yaşayınca merak ettim doğrusu ve araştırırken sizlere denk geldim 🥳 ve aslında iyi ki geldim 🤸‍♀️🌿 adet günümü bekliyorum bakalım 🙏🏻🌸

O zaman yumurtlama değil cnm keşke ovu testiyle takip etseydin ama adetlerin düzenliyse sıkıntı yok adet gününü bekle umarım gebelik belirtisidir
Bu ay adet bitimine yetistiremedigim için testleri dedim bu ay böyle geçsin bide anlamıyorum hiç testten falan iyice germiyim kendimi diye düşündüm :)

PD psikolojik danışman mısınız? Yerleşme agrıları olabılır 🤗
Evet psikolojik danışmanım 🤗 bilemiyorum ki bayağı erken başlayınca bu ağrılar (reglimin bitiş tarihinden bir hafta sonra) olur mu ki diyorum 🤔 adet günümü bekliyorum bakalım ☺️ hayırlısı olsun hakkımızda inşallah isteyen herkes kavuşsun bebişine 🙏🏻🌼

Evet psikolojik danışmanım 🤗 bilemiyorum ki bayağı erken başlayınca bu ağrılar (reglimin bitiş tarihinden bir hafta sonra) olur mu ki diyorum 🤔 adet günümü bekliyorum bakalım ☺️ hayırlısı olsun hakkımızda inşallah isteyen herkes kavuşsun bebişine 🙏🏻🌼
Meslektaşız benım de adım Elif 🥰🤗🤗 bir ovulasyon testi yap derim işini garantiye al kafan rahat etsin

Meslektaşız benım de adım Elif 🥰🤗🤗 bir ovulasyon testi yap derim işini garantiye al kafan rahat etsin
Aaa öyle mi ne güzel hem meslektaşız hem adaş ☺️🥰 ovülasyon testlerini burada okuyunca öğrendim desem 🙈😁 aslında testlerin yumurtlama tarihini öğrenmek avantajıyla o gün mü bu gün mü derken stres olabilme dezavantajını yaşattığını düşünüyorum ve tam aradayım 🙈🤪 belki de kullanırım bakalım 🙏🏻🥰

Aaa öyle mi ne güzel hem meslektaşız hem adaş ☺️🥰 ovülasyon testlerini burada okuyunca öğrendim desem 🙈😁 aslında testlerin yumurtlama tarihini öğrenmek avantajıyla o gün mü bu gün mü derken stres olabilme dezavantajını yaşattığını düşünüyorum ve tam aradayım 🙈🤪 belki de kullanırım bakalım 🙏🏻🥰
Ama işte şöyle bir durum var kanamam lekelenmem oldu dediğin için ovulasyonla bak dedim belki de bu ara kanamadır yani yumurtalama kanaması 1 - 3 gün sürebiliyormuş ben de ilk defa bu Kasım da yaşadım boyle bir şeyi. Araştırdım bayagı. Sanırım bir de cok fazla şey bilmemek daha iyi çünkü cok fazla kendini vucudunu dinliyorsun her şeyden bir anlam cıkartmaya çalıyorsun. Akışa bırakmayı beceremiyor kontrol biz de olsun istiyoruz. Çok yazdım 😂😂

Merhaba kızlar aslında daha önce yazmıştım ama cevap alamamıştım size bir şey danışmak istiyorum bu ay ilk defa bebiş denedik biz de neredeyse 2 buçuk yıllık evliyiz,27 yaşındayım🥰 12-17 Kasım adet günlerimdi sonrasında değerlendirdik genel olarak akışa bırakarak, 23-24Kasım’dan beri de bir türlü geçmeyen bel ve kasık ağrım var. Sırtımda da vardı o tarihlerde ağrı ama şimdi biraz daha azaldı. Hiç böyle olmazdı yumurtlamada falan bile hiç bilmem ağrısın ben hiç dikkat etmezdim zaten. Sadece adetime 3-5 gün kala kasık ağrım olurdu o kadar. Adetim de gayet düzenli bat 10 Aralık bu arada. Sizce ne ağrısıdır bu fikriniz var mı 🤷‍♀️ Buradan çok şey öğrendim o yüzden fikrinizi almak istedim 🌼🌿
Regl olduğumuz tarih aynı canım. Bat tarihimizde aynı🤭 benimde bı haftadır kasik bel ağrım var bugün de pembe leke geldi bikac damla durdu. Hakkımızda hayırlısı olsun beklemekten baska çare yok💕

X