- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.801
Ben bir kere kaldım onda oldu azıcık ama şimdi öyle birşey gelmezse sorun mu o kafama takılmıştı ama sizler sayesinde çözdümSeptember Wind ben oğluma hamileyken hiç lekelenme kanama nişan vs ne diyorsanız onun adına ondan görmedim
Adet oldu diye biliyorum canımPapatyamaviss sen adet görmedin mi hâlâ? Test yaptıgini görmedim kuzummm hadi bizi şaşırt test paylaş belki pozitiftir
Ateş takibi sadece regl veya bebek için değil senin vücudunu tanıman, yumurtlama gününü anlaman, dpo süreni bilmen demek aynı zamanda ama yine de sen bilirsin canımBir kaç gün daha takip edip bakayım o zaman.
Önümüzdeki dönemde ateş takibi yapmayayım ben, bende işe yaramıyor demek
İlk bebeğimde su geldi nişanı hiç görmedim, ikincisinde kasılma vardı ağrı yoktu gece Nisan gelmişti kahverengi sümüksü akıntı hatta fotosunu çekmiştim bir daha göremem diye ertesi günü normal randevuma gidip doğurmuştumSeptember Wind ben oğluma hamileyken hiç lekelenme kanama nişan vs ne diyorsanız onun adına ondan görmedim
Kürtaj olmadım ben kuzum kendiliginden düşük oldu içimde parça kalmadıgı içşn gerek kalmadı beklemekten başka çarem yok
Benimde 36.4 dü canım dün bugün 36.7 çıktı yarın yüne ölçecem seninkide güzel çıkmış
Hadi inşallah bebısm yaa.stres bastı valla ya.biran önce salı gunu gelseydı varsa cıkar cıkmazsada bıdakı ay deneme yapmıcam.kendımı yorgun hıssedıyorum kafam rahat olmayıncaBenimde 36.4 dü canım dün bugün 36.7 çıktı yarın yüne ölçecem seninkide güzel çıkmış
Kuzum vallaha çok değişik bir hastalık yaşıyorum çok fena oldum ya yok böyle bir şey çocuğa bulaştırmakta korkuyorum diken üstündeyim kendi hastalığımı yaşayamıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim doktor aynısını ded influenza domuz gribi çok salgınmış dediğim gibi kolay kolay hasta olmam şoka girdim dün gece sabah olmak bilmedi. İnşallah oğluma bir şey olmadan geçer giderfnd_50 çok geçmiş olsun 3 lü bir virüs varmış domuz gribi muhtemelen ama beta ve covid ile birleşmiş olabilir, dediğin belirtileri yaşayan bu sene çok insan tanıyorum. Oğlun için endişelemeni anlıyorum ama ben bu hastalıkların belli genlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Alerjik bile olsa çok kolay atlatabilir bazen çocukları deviren hastalık bize etki etmezken bazen de tam tersi, içini ferah tut ve bence ilaçla atlatmaya çalış canım tekrardan geçmiş olsun
Amin inşallah canım benim Allah razı olsunfnd_50 canım benim çok geçmiş olsun allah şifa versin.ogluşunuda korusun inşallah allahım hasta olmaktan
Yıkılmadım ama ayakta da değilim sürünüyorum kuzumfnd_50 ne yaptın canım nasıl oldun
Domuz grıbı olmus olabılırsın kuzucumKuzum vallaha çok değişik bir hastalık yaşıyorum çok fena oldum ya yok böyle bir şey çocuğa bulaştırmakta korkuyorum diken üstündeyim kendi hastalığımı yaşayamıyorumher yanım ağrıyor çok halsizlik var burnum yüzüm gözüm yanıyor ateş çıkıyor arada
Canım acayip salgın var zaten sınıfında çocuklar yıkılıyor hastalıktan. Allahım şifa versin tüm hastalara. Sana da çok geçmiş olsun canım benim. Doktor ilerleyen süreçte kusma ishal ve öksürük de olabilir dediCanım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah, Ben 3 hafta önce oldum ateş değildi benim ki geçmek bilmeyen öksürük ama öyle böyle değil ciğerlerim çıkıyor gibi nefes alırken tıkanıyordum 10 gün öksürmekten ne yersem yiyeyim kustum ama öyle böyle kusma değil öksürükten kusarken ağzından burnumdan çıkıyordu burnum kusmuktan tıkanıyordu burun çaydanlığıyla hem açtım burnumu hayatımda böyle bir şey yaşamadım ne burnum aktı ne balgam çıktı ama öksürük ciğerlerimden geldi böylesi kötü bir şey yaşamadım 1 ayı geçti hala. yine öksürüyorum geçmiyor tıkanıyorum. Bitmiyor öksürük ne ilaç fayda ediyor hiç bir şey hep bitkisel pekmezler ballar içecekler hala tüketiyorum çok dikkatli olun arkadaşlar bende seninle aynı yaştayım BÖyle bir öksürük yaşamadım ki asla kusmam, ama bunda günde 3-4 kez kusuyordum. Çok dikkatli olun bi de bol bol su için ben günde 3 litre su içtim fazlası vardır azı yoktur
Canım annemler çok uzakta. Zaten oğlum çok hasta olduğu için geçenlerde bir ay kadar oğlum anneannesigile gitti ne güzel toparladı geldi bir daha hastalandı okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getiriyorum böyle devam edersem birkaç gün rapor alacağım evde dinleneceğim inşallah. Ama duruma göre bakacağım idare edebilirsem gideceğim çünkü bu sefer de oğlum hasta olursa onun için kullanmam gerekebilir raporu. Rapor olayı da hep olmuyorfnd_50 canım sakın korkma kovid zamanında bile aynı yatakta yatan karı kocadan biri kovid olurken diğeri olmuyordu hatta benim kaynım kovid oldu çok da zor atlattı ama ne eşi nede çocuklar kovid almadı olumsuzu çağırma lütfen. Eğer annen yada kayınvaliden sana yakınsa bir kaç gün onlar baksın oğluşuna yakında kimse yoksada maskeni tak ellerini sık sık yıka yatağını ayır eşin iyiyse bir iki gün ayrı odada eşin ilgilensin oğluşunla bol bol meyve ye sıvı tüket Allah'ın izniyle kolayca atlatacaksınız
Doktor da aynısını dedi influenza donuz gribi salgını var ondan bu dedi. Ah dinleyebilsem kuzum keşke benim eşim askeri personel o çok evde olamıyor yani her şey baba bakıyor oğlumla da ben ilgilenmek durumunda kalıyorum yarıyıl tatili gelse biraz nefes alsak iyi olur aslındaDomuz grıbı olmus olabılırsın kuzucumçoook çoook gecmıs olsun.sen kendıne bı oda yap 2 gun fln orda zaman gecır uzan dınlen vs.babasıyla vakıt gecırsın oglunda ınsallah gecmez bıtanem kımseye gönlünü rahat tut.sevmesen de kelle paça iç bol sarımsaklı limonlu,portakal suyu ve d vıtamını.bıde gunde 3 kez parol al ınsallah bır ıkı gune toparlarsın.(agostosta bende covıd olmustumda dr arkadasın tavsıyelerı bunlardı crp 15 olmasına ragmen antıbıyotık vermemıstı bunlarla toparladım)
Annemler memlekette, biz gurbet ellerdeyiz kuzum ya daha geçen gitmişti oğlum anneannesine bir ay kadar orada toparladı aldık geldik ama böyle hastalıklar devam ederse biraz daha götürüp bırakmayı düşünüyorum çok tırpanı çünkü hastalıktan oğlum da ben de o öyle diye.. inşallah canım çok teşekkür ederimBakacak biri yok mu yavrum evden göndersen. Ya covid ya da domuz gribi olmuş olabilirsin. Allah şifa versin bi an önce. İnşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın
Söküldün mü kuzum? Tam anlamıyla geldi mi? Bir de doğru ölçüm yapmıyorsun değil mi uykunu uyuyup, yataktan kalkmadan aynı saattePapatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @Deepblues ateşçi kızlar
Reglde 2. Günüm, benim ateş dusmedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?