- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.781
Anladım canım benim bende bir kere gebelik yaşadım tam adet günüm hafif pembe geldi ardından kesildi. Ben hep öyle olacak sanıyordum daha önce hiçte sormak aklıma gelmedi.
Ayy kıyamam canım benim Allah rahmet eylesin inşallah. Bende henüz bir leke olmadı belkide dediğin gibi olmadan ilerlicek en azından beklentiye girmicem öğrendiğim için ❤Yok kuzum ilk zamanlar dediğim gibi hiç olmadı kimyasal yaşadığim dönemde olmadıbazen ileri haftalarda olabilir benim ki gibi ama benim oğlumda kayinvalidemi kaybettiğimiz zaman kizimdada ev taşıma telasinda olmuştu
Ayy kıyamam canım benim Allah rahmet eylesin inşallah. Bende henüz bir leke olmadı belkide dediğin gibi olmadan ilerlicek en azından beklentiye girmicem öğrendiğim için ❤
Papatyamaviss @pozitifbiri fnd_50 @Deepblues ateşçi kızlar
Reglde 2. Günüm, benim ateş dusmedi hala.
Gayet iyi gidiyor canimBu da benimki, adete son 5, bakalım...
@Deepbluesfnd_50 Papatyamaviss @pozitifbiri melisaa93 @bebekheyecani
Etiketlediğim arkadaşlar ateş uzmanlar
Canim benim ilk 3 gün kahverengi akinti olur, o kahve lekelenme 2 gündür var.Kuzum artık senin test vakti geldi
İnşallah canımda 2 çocugum var hiç birinde böyle bişe yaşamadım öyle bir agrı giriyorki kasıgıma saniyeler sürüyor ama sanki ben 1 saattir var gibi hissediyorum belkide adet gelecek ondandır sol bek boşlugumda çok sancıyorAy inşallah güzel haberler alırsın cnm yerlesme ağrısıdır yaşadıkların
Ben canım lekelenme olmadı bendeEvet canim.
Lekelenme çok nadir yaşanan bir durum.
Hiç olmaması büyük ihtimal
İnşallah adet lekelenmesi değildir ama yüksek ihtimal aktif kanamayla ateşin düşüyor senin canımCanim benim ilk 3 gün kahverengi akinti olur, o kahve lekelenme 2 gündür var.
Sabah kalktigimda test yapacaktım belki yerleşme kanamasidir diye ama gece de lekelenme devam edince yapmadım.
3 günden sonra kahverengi lekelenme normal regle dönüşüyor. Acaba kırmızı kanama başlayınca mı ateş düşecek, böyle lekelenmede düşmüyor mu.
Birde böyle renkli tablomu paylaşayım.
Bir kaç gün daha takip edip bakayım o zaman.İnşallah adet lekelenmesi değildir ama yüksek ihtimal aktif kanamayla ateşin düşüyor senin canım
Ben öyleydim hiç lekelenme yaşamadımKızlar yaşayan tecrübelilere soruyorum her hamilelikte lekelenme kesin olurmu. Yani hiç lekenlenme görmedim ama hamileydim diyen çıkarmı.sadece bir merak sorusu
Canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah, Ben 3 hafta önce oldum ateş değildi benim ki geçmek bilmeyen öksürük ama öyle böyle değil ciğerlerim çıkıyor gibi nefes alırken tıkanıyordum 10 gün öksürmekten ne yersem yiyeyim kustum ama öyle böyle kusma değil öksürükten kusarken ağzından burnumdan çıkıyordu burnum kusmuktan tıkanıyordu burun çaydanlığıyla hem açtım burnumu hayatımda böyle bir şey yaşamadım ne burnum aktı ne balgam çıktı ama öksürük ciğerlerimden geldi böylesi kötü bir şey yaşamadım 1 ayı geçti hala. yine öksürüyorum geçmiyor tıkanıyorum. Bitmiyor öksürük ne ilaç fayda ediyor hiç bir şey hep bitkisel pekmezler ballar içecekler hala tüketiyorum çok dikkatli olun arkadaşlar bende seninle aynı yaştayım BÖyle bir öksürük yaşamadım ki asla kusmam, ama bunda günde 3-4 kez kusuyordum. Çok dikkatli olun bi de bol bol su için ben günde 3 litre su içtim fazlası vardır azı yokturKızlar Kızlar geçen burada bahsettim ya hastalıklar yıkılıyor sınıfımda çok şükür burnum bile akmadı başladığımdan beri diye. Kızlar dün gece o kadar kötüydüm ki 32 yaşındayım ben böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ateşlendim sabaha kadar tir tir titredim nasıl üşüyorum bütün kemiklerim eklem yerlerim deli gibi ağrıyor birbirinden ayrılıyor sanki. Öyle bir halsizlik oldu ki üstümde tonlarca ağrılık var sanki yük taşıyorum. Burnum kulaklarım içi kütle kütle dolu sanki duymuyorum nefes alamıyorum. Şubat ayında covid olmuştum onun iki kat fazlasını yaşadım yaşıyorum Şuan. Gece sabaha kadar oğluma bulaşırsa o nasıl dayanır diye ağladım kendimi hiç düşünemedim bile. Çünkü oğlumdan da bahsetmiştim sürekli hasta oluyor sürekli ateş antibiyotik hatta şuruplar fayda etmedi iğneler oldu kulakta sıvı birikmesi görüldü doktor dedi ki aman üst solunum yolu enfeksiyonu olmasın kulaklar daha kötüye gitmesin koruyun dedi ameliyat çok zor dedi. Böyle giderse ameliyat olacak kulaklara tüp takılacak. Korumaya çalıştım okulundan aldım kendi sınıfıma götürüp getirmeye başladım onu korumaya çalıştım kendimi koruyamamışım ona bulaşırsa nasıl dayanır bunca acıya. Şuan covid olma ihtimalim yüksek çünkü ben hasta olmam kolay kolay burnum bile akmaz ama bir kez böyle hasta olduğumda test tapıldı covid çıkmıştım bunda da yapmışsa çıkarım sanırım. Nolur dua edin oğluma bir şey olmasın
Canım ben kızımda yaşadım, Oğlumda yaşamadım. Kimisi 5 hamilelik yaşar hiç olmaz, kimi de hepsinde yaşayabilir. Bu tamamen kişinin bünyesiyle alakalıKızlar yaşayan tecrübelilere soruyorum her hamilelikte lekelenme kesin olurmu. Yani hiç lekenlenme görmedim ama hamileydim diyen çıkarmı.sadece bir merak sorusu
İnşallah canımda 2 çocugum var hiç birinde böyle bişe yaşamadım öyle bir agrı giriyorki kasıgıma saniyeler sürüyor ama sanki ben 1 saattir var gibi hissediyorum belkide adet gelecek ondandır sol bek boşlugumda çok sancıyor
Kürtaj olmadım ben kuzum kendiliginden düşük oldu içimde parça kalmadıgı içşn gerek kalmadı beklemekten başka çarem yokBelki kürtaj oldun ilaçlardan mi diyeceğim ama bekleyip gorucez inşallah güzel sonuçlara sebep olur bu ağrıların
Anladım canım benim teşekkür ederimCanım ben kızımda yaşadım, Oğlumda yaşamadım. Kimisi 5 hamilelik yaşar hiç olmaz, kimi de hepsinde yaşayabilir. Bu tamamen kişinin bünyesiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?