• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Canım nasılsın. Artık zaman o kadar hızlı ilerliyorki. Ne günlerden bişey anlıyorum ne aylardan. Annem artık sormayı bıraktı. Neyi bekliyorsunuz diyor. Bilmiyor tabi kaç zamandır uğraştığımı. Bu ay inşallah kendiliğinden gelir. Yoksa beklemeden tüp bebek düşünmeye başlıyacağım sanırım.

yazında o kadar yorgun bi hal var ki tıpkı içimde ki gibi bazen yorulduğunu hissediyor insan.. hakkında hakkımızda hayırlısı bizimde 3 4 ay deneme süremiz var sonrasında ne olacak onu da bilmiyorum .. tüp ,aşılama , normal bişiler vesile olsa da hayırlısıyla kavuşsak yavrularımıza

Canım nasılsın. Artık zaman o kadar hızlı ilerliyorki. Ne günlerden bişey anlıyorum ne aylardan. Annem artık sormayı bıraktı. Neyi bekliyorsunuz diyor. Bilmiyor tabi kaç zamandır uğraştığımı. Bu ay inşallah kendiliğinden gelir. Yoksa beklemeden tüp bebek düşünmeye başlıyacağım sanırım.

canım nasılsın sayfana baktım da tüp bebeğe başlayacakmışsın . umarım herşey senin için çok güzel olur ilk denemen de pozitif sonuç alırsın . ben üniversite hastanesine başladım tahlillerim yenileniyor bakalım benim süreç nasıl ilerleyecek . hepimiz için hayırlısı olsun

canım nasılsın sayfana baktım da tüp bebeğe başlayacakmışsın . umarım herşey senin için çok güzel olur ilk denemen de pozitif sonuç alırsın . ben üniversite hastanesine başladım tahlillerim yenileniyor bakalım benim süreç nasıl ilerleyecek . hepimiz için hayırlısı olsun
Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur. Bu ay başlıyoruz bizde. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek sayfasını okudukça aklımdan hiç çıkmıyor. Günlerde geçmiyor. Çok okumamaya çalışıyorum bu günlede. Tabi elimden geldiğince.
Sen nasılsın peki?

Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur. Bu ay başlıyoruz bizde. İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah. Tüp bebek sayfasını okudukça aklımdan hiç çıkmıyor. Günlerde geçmiyor. Çok okumamaya çalışıyorum bu günlede. Tabi elimden geldiğince.
Sen nasılsın peki?

hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız inşallah aklından çıkaramaman normal bi sürece girdiniz nihayetinde. bende iyiyim çok şükür araştırma hastanesine başladım orası testleri tekrarlıyor testler tamamlanınca gideceğim. sonrası nolur bilmiyorum. ilk gittiğimde sağda pkos solda kist vardı. bakalım zaman ne gösterecek

canım merhaba. ben de denim. tavsiye edebileceğin doktor var mı? hsg çektirdin mi hiç?
Hsg yi baskent unversite hastanesinde cektirmistim ciglide canim gecen yil.bu yil tup bebek tedavisine basladik irenbede kaan bozkurt doktorumuz

Hsg yi baskent unversite hastanesinde cektirmistim ciglide canim gecen yil.bu yil tup bebek tedavisine basladik irenbede kaan bozkurt doktorumuz
Teşekkür ederim canım ben bugün çektirdim çok kolay oldu. Kanallar açıkmış. Allaha şükür.

Back