- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.641
Test verdiğin yerdeki ölçüm hatalı geldi banaSabah bu testi yaptım hemen test verdim negatif çıktı. Üç dört test yaptım ama giderek koyulaştı üstelik. Anlam veremiyorum göğüslerim de çok acıyor adetim gelse bari değilsem de
Papatya falı gibi diyorsun yani seviyor sevmiyor..Bi test daha patlatalımvalla bu testlerede güvenemiyorum bi cıkıyor bi cıkmıyor pazartesi sabahı sıradayım
Hehhh aynı böyle oldu seviyorum dedi ve vaz geçti ilk test 5 dakka olmadan direk çıktı diğerleri negatif testlerde dalga geçiyor eşim diyor ki ben inanmıyorum bu testlerePapatya falı gibi diyorsun yani seviyor sevmiyor..
Evde 5 farklı markanın testi var. Zulamda bekliyor silik çizgi çıkarsa aynı anda aynı idrarla yapicam hepsiniHehhh aynı böyle oldu seviyorum dedi ve vaz geçti ilk test 5 dakka olmadan direk çıktı diğerleri negatif testlerde dalga geçiyor eşim diyor ki ben inanmıyorum bu testlere
Mantıklı birkerede yap gitsinEvde 5 farklı markanın testi var. Zulamda bekliyor silik çizgi çıkarsa aynı anda aynı idrarla yapicam hepsini
Ya walla şaka yapmiyorum garantici psikopat bir yönüm var benim. ovülasyon testini bile farklı 2 marka ile teyit ederek yapıyorum geçen attım resimlerini bu şekildeMantıklı birkerede yap gitsin
Ne sakıncası olacak canım aksine son aylara dogru daha çok yaptırıyorlar. Bence yoktur bi sakıncasıKızlar regl geciktiyse ama gebe olup olmadığından emin değilsen ağda yaptırmak bi sakınca yaratır mı ya
Belki enfeksiyon sıkıntı olabilir. Onun haricinde sanmıyorum. Daha hassas ve enfeksiyona açık olabilir canımKızlar regl geciktiyse ama gebe olup olmadığından emin değilsen ağda yaptırmak bi sakınca yaratır mı ya
Eşine de ki artık kimsenin inancı kalmadı testlereHehhh aynı böyle oldu seviyorum dedi ve vaz geçti ilk test 5 dakka olmadan direk çıktı diğerleri negatif testlerde dalga geçiyor eşim diyor ki ben inanmıyorum bu testlere
Bence biraz daha silikleşmesi lazımKızlar bu akşam ki c çizgisi kadar koyu değil
Fakat çok silikte değil
Ne dersiniz?
Çatlamış mı artık
Ne bileyim yavrum ya psikolojim mi yerinde sanki :)Ne sakıncası olacak canım aksine son aylara dogru daha çok yaptırıyorlar. Bence yoktur bi sakıncası
Benim hiç değil antidepresan kullanıyorum. Senin örnek olman lazım banaNe bileyim yavrum ya psikolojim mi yerinde sanki :)
O zaman yarın bir bakıma girilir ya regl sandığım kanama da dün on dk sürüp kesildi zatenBelki enfeksiyon sıkıntı olabilir. Onun haricinde sanmıyorum. Daha hassas ve enfeksiyona açık olabilir canım
İnşallah yerleşmedirO zaman yarın bir bakıma girilir ya regl sandığım kanama da dün on dk sürüp kesildi zaten
Hamile kalmadan bi buluşup rakı sofrası mı kursak ya bu psikolojilerleBenim hiç değil antidepresan kullanıyorum. Senin örnek olman lazım bana
Ben adeti yarın beklediğim için yarının geçmesini beklicem. Pazartesi bende katılabilirim inşallah yarın gelmezse.Bugün negatif görüp umudunu yitirmeyen güzel anneler acaba yarın değil de pazartesi mi test partisi yapsak @Veziir @aysesngul @imagination foreverBir hayale yolculuk ve diğer batı yakınlaşan arkadaşlar
Bana uyar nerde yaşıyorsunHamile kalmadan bi buluşup rakı sofrası mı kursak ya bu psikolojilerle
Eğer öyleyse dile benden ne dilersen sözüm olsun sanaİnşallah yerleşmedir
Sen mutlu ol da bebiş haberini ver başka bişey istememEğer öyleyse dile benden ne dilersen sözüm olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?