- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.561
Aldığın internet sitesine yorum olarak yaz canim, bir daha almasınlar bari.Bu testten hem hepsiburadadan hem trendyoldan almıştım artımed kutusunun içinde bir pakette bunlar çıkmıştı. Ptt avmden aldığım artımed kutunun içinde artımed paketli içinde t1-t2 yazan çıkmıştı. T1-t2 li olan doğru sonuç verdi negatif cıktı
Canım Allah razı olsun inşallah ordada dogrulanırsa Allahın ıznıylee Rabbim sana ve tum bekleyenlere en yakın zamanda hayırlı bebısler nasıp etsınCanım testlerini göremedim sayfaları okumuyorum ama sanırım sen hamilesin doğru mu anladımçok sevindim inşallah kanda da doğrulanir. Sağlıklı bı gebeliğin olur benim aşılamam tutmayınca ocak grubunda takılmaya basladim
Yaaa inanmiyorummmm inanaamıyorumm sakaa gibiiKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Safransari @trkn0709 T TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
Erken gebelik testleri yanlıs sonuclar verıyor muuu gercekten benım sabah yaptıgım erken gebelık testıydı yaa bak bi kuşkuda kaldım sımdıErken gebelik testlerinin yanlış sonuçtan dolayı üstünü cizmistik, bunun da orijinalliğini sorgulariz artık.
Ben test yapma aşamasına hiç gelemiyorum
Yarın bat gunumdu, sabah test yapacaktım ki, bugün leke geldi.
Kan testin çıkmadı mı canımCanım Allah razı olsun inşallah ordada dogrulanırsa Allahın ıznıylee Rabbim sana ve tum bekleyenlere en yakın zamanda hayırlı bebısler nasıp etsın
Yaaa inanmiyorummmm inanaamıyorumm sakaa gibii
Erken gebelik testleri yanlıs sonuclar verıyor muuu gercekten benım sabah yaptıgım erken gebelık testıydı yaa bak bi kuşkuda kaldım sımdı
Erken yapınca yanlış sonuç veriyor canimCanım Allah razı olsun inşallah ordada dogrulanırsa Allahın ıznıylee Rabbim sana ve tum bekleyenlere en yakın zamanda hayırlı bebısler nasıp etsın
Yaaa inanmiyorummmm inanaamıyorumm sakaa gibii
Erken gebelik testleri yanlıs sonuclar verıyor muuu gercekten benım sabah yaptıgım erken gebelık testıydı yaa bak bi kuşkuda kaldım sımdı
Maşallah canım sağlıkla gelsin, kuzunKızlar 242 değerle ilk betayı gördümduygular karmaşık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Kanı nerede versin canım?Artımed test ile iki gün arayla idrar testi yapmıştım git gide koyulaştı fotoya ekledim. Diğer ay kimyasal yaşamıştım şimdi bıgüngidip kan verdim negatif geldi bn mi deliriyorum testleri ekledim dr rahim de kalımlaşmış baya 15.8 mm olmuş gebelik olabilir demişti. Allak bullak oldum. Bir de testler hemen çıktı anında bir dk içinde öyle üzgünüm ki adetim de iki gün gecikmişti
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 242 değerle ilk betayı gördümduygular karmaşık Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Özelde verdim iyi bi hastane değil uygunu diye vermiştim geçen ay kimyasal ı da buradan öğrendim ama öyle kötü oldum ki size anlatamam eşim kızdı test yapmak yok diyor doğru çıkmadı diye ama hepsi nasıl çıkar anlamıyorum anlayamıyorumKanı nerede versin canım?
2 gün vardı canımMaşallah canım sağlıkla gelsin, kuzunbat geçti mi?
Siz de gördünüz değil mi hayal görmüyorum bnKanı nerede versin canım?
Herkese merhaba bende yeni katıldım. 3 yıllık evliyim son 2 senedir gitmediğim hastane yaptirmadigim kontrol kalmadi hiçbir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimde bende çok istiyoruz öyle ki hamilelik belirtisi gibi psikolojik belirtiler yapıp her ay adet olunca hüsrana uğradığımız için esim hamile kalsam inanmayacak kadar konuyu kapatmaya hatta bebek konusu geçince konusmayarak beni dahada üzüyor ama bunun farkında değil. Bu ay Çok sıkıştığı için borç motor kazası falan derken elde avuçta olan parayida harcadık.Tabi ben yine adet oldum ve adetimin ikinci günü sabah uyandım sanki beni zorla hastaneye gönderdiler hiç planda yokken kimseye danışmadan altın yuzugumu kuyumcuda satip daha fazla beklemek eşimin para biriktirmesinj bekleyip dahada geç kalmak istemedim belki size erken gelebilir ama ben artık anne olmak istiyorum yaş 23Canım çok yakında geleceğim yanına
Canım benim umarım ikiniz de birbirinizi daha fazla üzmeden en güzel haberleri alırsınız. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahHerkese merhaba bende yeni katıldım. 3 yıllık evliyim son 2 senedir gitmediğim hastane yaptirmadigim kontrol kalmadi hiçbir sorun ve sıkıntı olmamasına rağmen olmuyor eşimde bende çok istiyoruz öyle ki hamilelik belirtisi gibi psikolojik belirtiler yapıp her ay adet olunca hüsrana uğradığımız için esim hamile kalsam inanmayacak kadar konuyu kapatmaya hatta bebek konusu geçince konusmayarak beni dahada üzüyor ama bunun farkında değil. Bu ay Çok sıkıştığı için borç motor kazası falan derken elde avuçta olan parayida harcadık.Tabi ben yine adet oldum ve adetimin ikinci günü sabah uyandım sanki beni zorla hastaneye gönderdiler hiç planda yokken kimseye danışmadan altın yuzugumu kuyumcuda satip daha fazla beklemek eşimin para biriktirmesinj bekleyip dahada geç kalmak istemedim belki size erken gelebilir ama ben artık anne olmak istiyorum yaş 23yüzüğü satıp bozdurup hastaneye gittim bütün sonuçlarımız doktorun önüne koyup olanı biteni anlatım tamam dedi ve beni jinekolojik muayene etti yumurta tembelliği dedi ve klomen ile estradiol adında iki ilaç yazdı gunde iki defa alma kaydıyla adetin ikinci günüydü bana 5.gun ilaca baslamami istedi ilaç bitince gel dedi .İlaç bitti ve ben hastaneye gittim sol tarafta bir yumurtan 13 mm olmuş dedi git 3 gün sonra gel dedi.3 gün sonra gittim ve yumurtam 19 mm akşam gel iğne yapacağız dedi tabi eşime yüzüğü satıp sana danışmadan böyle gittim diyince iki gün boyunca benimle konhsmadi yüzüğü satmam hiç hoşuna gitmemişti gelecek ayı bekleseydin ayligimdan sana ayiracaktim bebek için dedi be dayanamadım diyince ne yaparsan yap nasıl olsa herseyi tek yapabiliyorsun neden bana soruyorsun ki dedi.Bu kelimesi beni gerçekten çok üzmüştü Ama gerçekten beni sabah hastaneye sanki gitmem için cimdikliyolardi melekler şimdi bekliyorum iğnenin 10.gunu insllh tutmuştur diye her namazimda dua ediyorum .sonuç pozitif olursa buraay mujdelemeye gelirim olmasada gelirim ama hiçbir belirti yok herzamanki ben igneyide hiç hissetmedim zaten .Hamile kalırsam en son söyleyeceğim kişi esim olacak beni çok kırmıştı halbuki anlaması lazımdı ben anne olmayı çoktan ve çok istiyorum.
Ben gördüm canım. Yine kimyasal olabilir mi ya da testlerde mi sıkıntı oldu. Çünkü sahte test gördük bugün burda. Adet günü bile pozitif sonuç verdi.Siz de gördünüz değil mi hayal görmüyorum bn
Sabah bu testi yaptım hemen test verdim negatif çıktı. Üç dört test yaptım ama giderek koyulaştı üstelik. Anlam veremiyorum göğüslerim de çok acıyor adetim gelse bari değilsem deBen gördüm canım. Yine kimyasal olabilir mi ya da testlerde mi sıkıntı oldu. Çünkü sahte test gördük bugün burda. Adet günü bile pozitif sonuç verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?