- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.521
Ya adet günü düşmüş ya 2 gün önce senin.Safransari bunlardan bazıları benim geçmiş yıllara ait bazıları da community bölümünden bulduklarım yarın kritik senin için
Evet bakarsın gelmez kırmızılar sende güldürürsün yüzleri. Benimde yarın olmam lazım 21 günde olacaksam geçen aylara göre, eğer olmazsam belki 28 güne düzeldi diye sevinecem. 28 gün gelip yine olmazsam Allah diyorum
Yarın bakalım, kritik bir ateş olacakadet olacaksan yarında dusebılır benımde dun atesım dustu ama gelmmedı bugun geldı gıbı , kı dusmeyedebılır
bizim tattlıyla sıkı bir bağ var aramızda biraz kopamıyoruz birbirimzdenAfiyet olsunayy bende son günler baklava diye ölüyorum normalde hiç sevmezdim
Evet canımYurt dışında mı yaşıyorsun canım sen
bebgım bende bısey sandımne anlamadım ne sordun
1.63 boyum 61 kiloyum.belki 62doğumdan çıkınca daha zayıftım ameliyatlıyım diye saldım
Canım testlerini göremedim sayfaları okumuyorum ama sanırım sen hamilesin doğru mu anladımCanım kan ve ıdrar verdim ama henüz cıkmadı. Sadece sabah baska marka bi test yaptım onu atmıstım gördün mü bilmiyorum
Ama beni zorluyor bende alışkın değilim bu kilolarabebgım bende bısey sandım1.64 70 kıloyum kı oglum bır yasında ıken 55 kıloydum 59 da sabıtlemıstım ıse dondum donelı bı sene de 10 kılo aldım oturmaktan
Yarın düşebilir ateşin eğer devamı gelirse bekle bakalım devamı gelmez belki yerleşme olabilir@Deepbluespozitifbiri fnd_50 Papatyamaviss
Kizlar yarın bat gunumdu. Biraz önce kahverengi leke geldi. Ama ateşim düşmemiştiEki Görüntüle 3177829
İşte dayanabilsek en fazla ben 2 gün kalasıya kadar dayanabiliyorumBende çok yoruyorum kendimi. Dayanabilirsen Bat geçmeden test yapmıcam
Ben direkt Mfk dm den yazdım dönüş yaptı bana. Ama oradan dönüş alamazsan online satış sayfaları var ya orada canlı olarak yardımcı olan asistanları var ordan da yazabilirsin. Whatsap fa varmış ama ben ordan yazmadım hiç kuzumBitanem peki nerden iletişime geçebilirim ve nasıl alabilirim?? Ne almam gerektiğini o mu öneriyor
Benim de negatif kaset test yaptım ama belki değişir bakalım hele bir bat gelsinBen feerly erken gebelik testini yaptım 6 da, oğlan uyandırınca. Kalbim kadar temizson 5 ti bugün, olsa çıkardı herhalde. Hakkımızda hayırlısı
Safransari Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Veziir @Cey1an @ekimm24 Bir hayale yolculuk bebekheyecani @imagination forever melisaa93 diğer canlar
Resmen dolandırıcılar yaKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da almıştım çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim ya
Hangi marka test acaba bu laboraquick miKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da almıştım çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Safransari trkn0709 T TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
YuhhhhKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Safransari trkn0709 T TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
vay rezil kepaze insanlar ya ne kolay insanların umutlarıyla oynamak !Kızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Safransari trkn0709 T TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
Yok canım artımed diye aldım artımed kutusunun içinden başka pakette bir test çıktı ne olduğunu bilmiyorumHangi marka test acaba bu laboraquick mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?