Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

adet olacaksan yarında dusebılır benımde dun atesım dustu ama gelmmedı bugun geldı gıbı , kı dusmeyedebılır
Yarın bakalım, kritik bir ateş olacak
Reglin ilk günü olan baş agrimi yaşıyorum ama

ne anlamadım ne sordun

1.63 boyum 61 kiloyum.belki 62 doğumdan çıkınca daha zayıftım ameliyatlıyım diye saldım
bebgım bende bısey sandım 1.64 70 kıloyum kı oglum bır yasında ıken 55 kıloydum 59 da sabıtlemıstım ıse dondum donelı bı sene de 10 kılo aldım oturmaktan

Canım kan ve ıdrar verdim ama henüz cıkmadı. Sadece sabah baska marka bi test yaptım onu atmıstım gördün mü bilmiyorum
Canım testlerini göremedim sayfaları okumuyorum ama sanırım sen hamilesin doğru mu anladım çok sevindim inşallah kanda da doğrulanir. Sağlıklı bı gebeliğin olur benim aşılamam tutmayınca ocak grubunda takılmaya basladim

bebgım bende bısey sandım 1.64 70 kıloyum kı oglum bır yasında ıken 55 kıloydum 59 da sabıtlemıstım ıse dondum donelı bı sene de 10 kılo aldım oturmaktan
Ama beni zorluyor bende alışkın değilim bu kilolara
O zaman spora başlayalım. Yumurtlamaya kadar tam gaz sonra hafif
Siz başlayın regl başlayınca katılcam bende

Bitanem peki nerden iletişime geçebilirim ve nasıl alabilirim?? Ne almam gerektiğini o mu öneriyor
Ben direkt Mfk dm den yazdım dönüş yaptı bana. Ama oradan dönüş alamazsan online satış sayfaları var ya orada canlı olarak yardımcı olan asistanları var ordan da yazabilirsin. Whatsap fa varmış ama ben ordan yazmadım hiç kuzum

Kızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim ya Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues Safransari trkn0709 T TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar

Eklentiler

• 8F802120-841D-4682-A897-A171A6757343.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 72
  • B4C8C462-34F5-4A0F-ADAD-4F2B55446A4F.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Resmen dolandırıcılar ya

Merhaba canım kadınlar, sizleri ve topiğinizi bir süredir takip ediyorum, artık dedim yazmalısın 36 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 yıl kadar önce haydi çocuk yapalım dedik(hemen olacak ya ), 2-3 ay olmayınca doktora gittim tsh değerlerimin bozukluğu vs. derken zehirli guatr teşhisi ile ameliyat oldum tiroid bezlerim alındı, bu süreçte cinsel isteksizlik yaşadım çünkü tüm doktorlar tsh değerlerimi görünce asla asla korunmak zorundasın diye öyle bir korkuttular ki sanki eşim yanıma gelse hamile kalıcam gibi hissettim neyse çok zor günlerdi geçti gitti psikolojik desteklerle normal evliliğimize döndük artık bu bile benim için en güzel motivasyon 1 aydır çalışmalara başladık korunmayı bıraktık geçen ay kırmızı kartı yedim bu ay bat 26 Aralık hep beraber güzel haberler alalım İnşallah

vay rezil kepaze insanlar ya ne kolay insanların umutlarıyla oynamak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…