- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.881
Aynen insanın içi soguyor resmen testle takip edip gitmek daha mantıklı enazından ultrasonda gözükür idrarda kesin olurAnladım canım bı hafta olayı da sıkıntıymış ya
oo cayır cayır yumurtlama her an olabılır :)) bugun ve yarın cok onemlı.bol atraksıyolar seker :)Saat 10 da yaptım. Henüz silikleşmedi. Akşam eşkınımız bol olsun
Sağol bebişimoo cayır cayır yumurtlama her an olabılır :)) bugun ve yarın cok onemlı.bol atraksıyolar seker :)
Cok haklısınnAynen insanın içi soguyor resmen testle takip edip gitmek daha mantıklı enazından ultrasonda gözükür idrarda kesin olur
Ooo bunları testlerdede görürüzz hadiii inşallaahhSaat 10 da yaptım. Henüz silikleşmedi. Akşam eşkınımız bol olsun
Canim eşim sperm testi de normal çıktı herşey.Bugün dahil dicektim canım yanlış olmuş bugün dahil üç gün ateşin yüksek katsa dün yumurtlamışsın demektir
İnşallah bebişim hepimiz görelimOoo bunları testlerdede görürüzz hadiii inşallaahh
Aaay ne güzel haber ne güzel bi manzaraArkadaşlar sanırsam benım nu ay olduuuu12 sinde olmam gerekiyordu olmadım midem hafif bulanıyordu bide aşırı yorgun uykusuz hissediyordum 12 aralıkta
G
Kızlar benım bu ay oldu galiba12 aralık ta regl olmam lazımdı hala olmadım bu aralar sabahları midem hafif bulanıyordu aşırı yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum birde 12 aralık yani tam olmam gerekn günün akşamı peçeteye kahverengi akıntım geldı oluyorum heralde dedım ama devamı gelmedi bu sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm cok heyecanlıyım
Testlerden eminsek evet12 aralıktaki testte bir gölge görmüştüm ama umutlananadım bile mutlaka bir hata vardır diye.15 aralıktaki testte de hiç bir gölge yok. Ateşimde düşüşe geçti regl geliyor belli ki. Kimyasal böyle mi oluyor? kan vermedim bu süreçte.iki testte aynı
İnnovitanın testleri.ikisi de aynı test. 12 Aralık sabah testi yapmıştım gölge vardı gece birliktelik oldu sonraki günlerde azaldı kayboldu. Acaba birliktelik mi tutunmasını engelledi? Böyle bir şey olabilir mi?Testlerden eminsek evet
Bat tarihin ne zaman ?12 aralıktaki testte bir gölge görmüştüm ama umutlananadım bile mutlaka bir hata vardır diye.15 aralıktaki testte de hiç bir gölge yok. Ateşimde düşüşe geçti regl geliyor belli ki. Kimyasal böyle mi oluyor? kan vermedim bu süreçte.iki testte aynı
18 aralıkBat tarihin ne zaman ?
Yumurtlamanin üstünden 10 gün geçti mi ?18 aralık
Kız ben bugün yumurtlamışım yaBugün dahil dicektim canım yanlış olmuş bugün dahil üç gün ateşin yüksek katsa dün yumurtlamışsın demektir
2 aralıkta yumurtlama olduYumurtlamanin üstünden 10 gün geçti mi ?
Ne güzelKız ben bugün yumurtlamışım ya
Olsa şimdiye çıkardı zaten. Yumurtlamadan 10 gün sonra gölge görmüştüm gittikçe kayboldu. O gün birliktelik olması mı tutunmasını engelledi acaba? Eğer böyle bir şey olabilirse bir daha olmamasına dikkat etmem gerekirYumurtlamanin üstünden 10 gün geçti mi ?
Ben sanmıyorum öyle bişey olacağınıOlsa şimdiye çıkardı zaten. Yumurtlamadan 10 gün sonra gölge görmüştüm gittikçe kayboldu. O gün birliktelik olması mı tutunmasını engelledi acaba? Eğer böyle bir şey olabilirse bir daha olmamasına dikkat etmem gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?