Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

T TASUU gunaydinnn regl olacakmisim gibi agrilarim var galiba bu ayda olmadi sende durumlar nedir
Canım öyle düşünme her agrı hamilelik olmayacağı gibi adette olmayabilir.hayırlısı ne ise o Olsun hepimiz için. Benim daha 7 8 gün var, böyle erken başlamaz, stabill beklemedeyim

Eki Görüntüle 3176194 Evett bata 4 gün var ve erken test negatif bu ayda yokum sanırım
Bende bu sabah rahat duramadım test yaptım temizden bir beyaz. Rüyamda çift çizgi gördüm ikincisi çok belirgin çıktı eşime gösteriyorum bak bu böyle ama hemen sevinme bir günü geçsin öyle net olalım diyorum. O rüyanın gazı ile aldım beyaz kartı yine

Canım öyle düşünme her agrı hamilelik olmayacağı gibi adette olmayabilir.hayırlısı ne ise o Olsun hepimiz için. Benim daha 7 8 gün var, böyle erken başlamaz, stabill beklemedeyim
Kafamdan atamiyorum gercekten yoruldum regl tarihlerimizdw ayniydi yanlis hatirlamiyotsam hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Sendeki rahatliktan istiyorum ama yap netleşsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…