- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.381
Canim sen test yaptın mı gecikmenin kaçıncı gunundesinAllah razı olsunn canım hayırlı zamanda inşallahh
Olmaz yavrum fazlası idrarla atılıyor vücuttanKızlar aynı gün içinde yanlışlıkla 2 tane folik asit yutarsak nolur bi şey olmaz dimi
Önümüzdeki aya inşallahEki Görüntüle 3176194 Evett bata 4 gün var ve erken test negatif bu ayda yokum sanırım
Yok canım sanmam olsaydı cıkardı diye düsünüyorum yumurtlamaya göreÖnümüzdeki aya inşallahama belli olmaz hala olup çıkmama şansı var bence
Canım öyle düşünme her agrı hamilelik olmayacağı gibi adette olmayabilir.hayırlısı ne ise o Olsun hepimiz için.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımregl belirtilerinin aynısı kuzu biraz daha şiddetli hali oldu
Bende bu sabah rahat duramadım test yaptım temizden bir beyaz. Rüyamda çift çizgi gördüm ikincisi çok belirgin çıktı eşime gösteriyorum bak bu böyle ama hemen sevinme bir günü geçsin öyle net olalım diyorum. O rüyanın gazı ile aldım beyaz kartı yineEki Görüntüle 3176194 Evett bata 4 gün var ve erken test negatif bu ayda yokum sanırım
En güzeli evde test tutmamak aslında, evde oldukça sınıyoruz kendimizi.1 gün gecikti benim ama hissetmiyorum bişey, evde test yok 3 gün daha geçerse alırım ama
Canım hayırlı olsun sende almanyadasın benim gibi nasıl test yaptın burda kan tahlili bir hafta sonra çıkıyor bide hangi testi kullandınSağol canim hepinizede ediyorum hepn
HahahahVarsa direkt cinsiyet öğreneceksin ona göre
Ay ne bileyim vallahi şaşkınımmKız daha neyi bekliyorsun yaaa sen
Kafamdan atamiyorum gercekten yoruldumCanım öyle düşünme her agrı hamilelik olmayacağı gibi adette olmayabilir.hayırlısı ne ise o Olsun hepimiz için.Benim daha 7 8 gün var, böyle erken başlamaz, stabill beklemedeyim
Sendeki rahatliktan istiyorumHahahahyok ya o kadarda değildir herhalde çünkü biz uzun süredir denemiyoruz 24 kasım ilk defa kornmasız ılsıkı oldu oyızden gebelik olma ıhtımalını hıc dusunmdım bile ama bu gidisli yarın obur gun yapıcam gibi gözküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?