- 11 Ekim 2022
- 465
- 638
- 18
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.301
Benim de aynı gün çatladı ,erken çatlaması dezavantaj sayılır mı acabaBenim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.
Ertesi gün yumurtladim.
Aynı günün akşamı da yumurtam çatladı.
Ovulasyon takibi yaptığımdan biliyorum.
Başka da bir farklılık olmadı.
HahahahahAh kızlar ah benim bu bahtsızlığım ne olacak dün 4.30a kadar bekledim aradım tüm kanlar çıkmış beta çıkmamış hastane atlamış olabilir yarın tekrar sağlık ocağına gel dediler ben de sinirlendim bu sabah hastaneye geldim il genelinde internet çöktü muayeneler durdu ismimi bahtsız bedevi olarak değiştiricem bu kadar olmaz yaa
Oha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız nolduAh kızlar ah benim bu bahtsızlığım ne olacak dün 4.30a kadar bekledim aradım tüm kanlar çıkmış beta çıkmamış hastane atlamış olabilir yarın tekrar sağlık ocağına gel dediler ben de sinirlendim bu sabah hastaneye geldim il genelinde internet çöktü muayeneler durdu ismimi bahtsız bedevi olarak değiştiricem bu kadar olmaz yaa
Valla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaaOha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız noldu
Ay nolacak şimdi sağlık ocağına bidamı kan vereceksinValla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaa
Hastaneye geldim sistemin açılmasını bekliyorum uzun sürebilir dediler gerekirse burda yatıcam ama o kanı verip sonucu alıcamAy nolacak şimdi sağlık ocağına bidamı kan vereceksin
Biz bile çatladık seni düşünemiyorumHastaneye geldim sistemin açılmasını bekliyorum uzun sürebilir dediler gerekirse burda yatıcam ama o kanı verip sonucu alıcamzabaha kadar burdayık!!!!
Ya o zaman test yapma zamanı teşekkürler
Şimdi ben nasıl stres yapmayayımBiz bile çatladık seni düşünemiyorum
Bak yapmıyorsun ne güzel kendi halimizle dalga geçiyoruz en güzeliŞimdi ben nasıl stres yapmayayım
Güldüğüme bakma içim kan ağlıyorBak yapmıyorsun ne güzel kendi halimizle dalga geçiyoruz en güzeli
Peki canım senin sonuç ne çıktı bu arada
Benim gibi ya 2-3 gün kalası ya da tam gününde düşmesi gerekiyor canımBenim 16 si bat tarihim.
Ateşimin ne zaman düşmesi gerekiyor hamile değilsem ?
Ne durumdasın dün giremedim yorgunluktan. Test falan yaptın mı bir daha ağrıların nasıl olduIkı saat ıkı saat agrıyor allahtan ya kımyasal benı etkıledı bence malesef
Koltuk altından ölçen alıyorsun ama dil altından ölçüm yapmıyorsun daha sağlıklı sonuç veriyor bak foto bıraktımKoltuk altından ölçen mi canım yoksa dijitallermi
Amin canım benim, ya güldükçe veya öksürdükçe belim ve kaburgalarım sızlıyo hala çok enteresan:/ umarım hafifler de ilaçsız atlatırızÇok iyi yapmıssın bel ağrısı cok çektim iyi bilirim vikslede masjadan sonra strecleyebilirsn sonra sıcak su torbası tutmaya devam ben havlu koup ütületİyodum cok iyi geliyoRabbim şifa versinn sanada tümm şifa bekleyenlerede
daha iki defa kullandım kullanmadığın zamana göre evet akma az oluyor bakalım hayırlısıBize de haber ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?