Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Benim de aynı gün çatladı ,erken çatlaması dezavantaj sayılır mı acaba

Ah kızlar ah benim bu bahtsızlığım ne olacak dün 4.30a kadar bekledim aradım tüm kanlar çıkmış beta çıkmamış hastane atlamış olabilir yarın tekrar sağlık ocağına gel dediler ben de sinirlendim bu sabah hastaneye geldim il genelinde internet çöktü muayeneler durdu ismimi bahtsız bedevi olarak değiştiricem bu kadar olmaz yaa

Hahahahah hayattaki şansımız.

Oha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız noldu

Oha ya tam sana etiket attım noldu diye sordum mesaj attın hissettinmi kız noldu
Valla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaa

Valla delircem en sonunda gece rüyamda sürekli beta çıkmış e nabızdan bakıyorum. Uyanıyorum bakıyorum çıkmamış uyuyorum yine aynı rüya zaten her zaman şanssızdım ama bu kadarı da fazla yaaa
Ay nolacak şimdi sağlık ocağına bidamı kan vereceksin

Koltuk altından ölçen mi canım yoksa dijitallermi
Koltuk altından ölçen alıyorsun ama dil altından ölçüm yapmıyorsun daha sağlıklı sonuç veriyor bak foto bıraktım

Eklentiler

• BBAA54F9-2322-42AE-8ED0-4378DA52E354.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 27
Amin canım benim, ya güldükçe veya öksürdükçe belim ve kaburgalarım sızlıyo hala çok enteresan:/ umarım hafifler de ilaçsız atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…