Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Maşallah canım daha ne olsun patlamaya hazır bomba gibi olmuşsundur. O zamaan bu ay bebegin saglıkla gelsin inşallah

Ah ah dile kolay burda yıllarca bekleyen var, tabi biraz da uğraşacak konumuz olsun diye, yoksa herkes biliyor zaten iki gün daha beklemesi gerektiğini, aksine bir de bu grup erken test severler grubu, amacımız bu

Umarım bu ay kırmızılar gelmez ve hamiş oluruz

Kızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde

Zaten çok hafif bir çizgi gördüğüm için filtreliyorum görmesem filtreyle uğraşmam

Ah keşke senin gibi mantığım kalbime söz geçirebilse Beni ayakta tutan her an vücudumu dinleyip bulduğum belirtiler,filtreyle de olsa ufacık bir çizgi görme umudu. Regl olunca 2 3 gün kötü geçiyor ama en azından o ayın kalan günleri tutunacak bir dalım oluyor

Ah ah dile kolay burda yıllarca bekleyen var, tabi biraz da uğraşacak konumuz olsun diye, yoksa herkes biliyor zaten iki gün daha beklemesi gerektiğini, aksine bir de bu grup erken test severler grubu, amacımız bu
Canim bu filtre olayında da, erken gebelik testi olayındada, bata 10 gün kala test yapmaya başlayanların da hayal kırıklığı yaşadıklarını gördükçe üzülüyorum.

Kuzucumm neler yaptın bu surecte nasıl belırtıler oldu ovulasyonu fln takıptemıydınkısaca bı ozet gecermısın bızlere ışık olbebegınde hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah

Sağlıkla kucağına al İnşAllah canım benim maşaAllah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…