- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.098
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.081
yanı kırmızı gorene kadar umut kesmek yok her zamankı sloganımız tabı ama işteCanım biz beklemeye devam edelim hiç belli olmazbenim çok sancım var ölüyorum hiç bu kadar sancım olmazdı gelir bugün kırmızılar
ateş yanıltırmı hıc yaKızlar okulda bir sancım başladı çok fenayım Şuan. Kırmızılar gelecek galiba ben yarın bekliyordum ama bugün gelir. Ateş kardeş yanılmadıPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU L lavinya- savascii Safransari
Çok sevindim canım tebrik ederimKızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
kız sen nerdesın hamıle kaldında bıze soylemıyon dimiÇok sevindim canım tebrik ederim
O zaman bu senin görümcen olabilir miO ve annesi.. malesef
kı
kız sen nerdesın hamıle kaldında bıze soylemıyon dimi
ben bayağıfır günlük ped kullanıyordum bugun itibariyle onu bıraktım sirkeli suyu duydum bir hafta deneyeceğim olmadı yıkama jeli söylediler onu deneyeceğim dikkat etmek lazımKızlar idrarınızı her yaptığınızda yıkayıp kurulayıp sirkeli suyu pamuğa dökerek silim, iç çamaşırlarınızı ütülü giyin. Bende 5 aydır vardı bu şekilde kurtuldum
elma sirkesi üzüm sirkesi farkediyor muKızlar idrarınızı her yaptığınızda yıkayıp kurulayıp sirkeli suyu pamuğa dökerek silim, iç çamaşırlarınızı ütülü giyin. Bende 5 aydır vardı bu şekilde kurtuldum
Başla başla test bol nasılsaO zamana adet gunum gelıyor bebısm ya.benım adet zamanım24-25 gun.13. Gunde pik oldu zaten.o yuzden ben 10.gunden baslarım teste
Yok canım niye sorun olsun her kadının döngüsü vücudu kendine özelLuteal fazım 12 gunmus benım yada 11 guninşallah hır sorun degıldır bu
Canım testin bittiyse birde innovita denesene bence bu testin hassaslığı çok daha yüksek belki testten kaynaklıdırLaboquick markası canım hiç değiştirmedim ama yok yani bir göremedim gitti. Benim fsh 5,11 çıkmıştı normal gördü doktor 3 ay daha korunmasız devam et ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi. Son 1 ay daha denicem bakalım kısmetse sonra doktor yolu görünecek.
Ahahahahyapıstır gıtsın zaten ozlem ile D:
Olsun balım en azından artık problemi biliyorsun o açıklık kafana takılmıcak kimyasalmıydı omu yaptı diye yeni bir döngü başlıyor yeni yıl hepimize bakarsın uğur getirir valla ben diyorum hamile değilsem 1 gün bile boş beklemeyeyim hemen regli gelsin olsun ve bitsinKızlar okulda bir sancım başladı çok fenayım Şuan. Kırmızılar gelecek galiba ben yarın bekliyordum ama bugün gelir. Ateş kardeş yanılmadıPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU L lavinya- savascii Safransari
En yer kaplamayanındanGeldiiiiii
Ya sanki var gibi@Deepblues al kuzum bence ışık yok gecen ay hemen çıktı bu günlerde 12.gündeyim kuzumpozitifbiri efektsiz de ekledım gölge bence
Geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?