- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.841
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gelKızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
Amin canım inşallah teşekkür ederimHadi inşallah hayırlı haberlerle gel
Allah sabır vermese inan kafayı yemiştim. Evime ayak basmasını istemediğim tek kişi.. konuşulacak yer degil olsa neler anlatırdim. Psikolog bile ağzı açık dinledi daha ne diyimKız midem bulandı resmeno kimse kesin kokuyor..Allah sana sabr versin gercekten..
Kesinliklee aile cok cok onemli ne gördüysen oYok tek degil. İnsan ailesinde ne görse onu uygular, normal sanar yaptıklarını. Hep derim temizlik kadar güzel hicbirsey yokgel içelim o kahveyi benim anlatacak çok şeyim var
O kahveyi çaya çevirebiliyoz demiKesinliklee aile cok cok onemli ne gördüysen oay ne hüzel dedin temizlik gibiisi var mıı hele bittiğindeki o keyif kahvesi ohhh
Tatlım neyle ölçüyorsun peki ürün adı vs var mıCanım her gün yataktan çıkmadan aynı saatte ateşini ölçüp fertility diye bir program var oraya kaydediyorsun. Senin ateşine göre yumurtladığın zamanı da gösteriyor birkaç ay yapınca program senin hakkında bilgi sahibi oluyor sen de az çok artık biliyorsun ne zaman yumurtlayacağını. Yumurtlama öncesi ateşin senin normal kendi ateşin oluyor yumurtlama olayı bittikten sonra ateşin yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek seyrediyor ateşin düştüğü an adet olacağını anlıyorsun ya adetten iki üç gün önce ateşin düşmeye başlıyor ya da tam adet günü ateşin düşüyor. Ateşin düşmezse hamilesin :) çok zevkli, daha az stresli ve daha net bilgi veriyor :)
Birde bekar diyorsun..kendisi gibi eşi olmasa hiçkimse onunla yaşayamaz.Bence bu temizlik aileden gelen bir şey..öyle görmüş öylede devam..yazdıklarım aklımdan çıkmıyorAllah sabır vermese inan kafayı yemiştim. Evime ayak basmasını istemediğim tek kişi.. konuşulacak yer degil olsa neler anlatırdim. Psikolog bile ağzı açık dinledi daha ne diyim
Hani ne yazdım ki.. O dediklerim devede kulakBirde bekar diyorsun..kendisi gibi eşi olmasa hiçkimse onunla yaşayamaz.Bence bu temizlik aileden gelen bir şey..öyle görmüş öylede devam..yazdıklarım aklımdan çıkmıyor
Yani psikologa anlatacak kadar daha neler yapıyor olabilir diye düşünmeden edemiyorum Allahım bir an once senden uzaklastırsın onu ınsallahAllah sabır vermese inan kafayı yemiştim. Evime ayak basmasını istemediğim tek kişi.. konuşulacak yer degil olsa neler anlatırdim. Psikolog bile ağzı açık dinledi daha ne diyim
Allah yardım etsin ne deyim..kız bak senden iyi haberler bekliyorumHani ne yazdım ki.. O dediklerim devede kulak
Kızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
Psikolog erkekti. Bana dedi ki bunu yapan bir kadın miYani psikologa anlatacak kadar daha neler yapıyor olabilir diye düşünmeden edemiyorum Allahım bir an once senden uzaklastırsın onu ınsallah
Kuzum ben de çok istiyorum sağ kasık da hep ağrıyor göğüste ağrılar var ama kendimi kandırıyorum galibaAllah yardım etsin ne deyim..kız bak senden iyi haberler bekliyorum
Ay o kadar haklısın kiiPsikolog erkekti. Bana dedi ki bunu yapan bir kadın miutandım onun yerine
Gülseren Budayıcıoğlu’na anlatsaydın şimdiye dizisi çıkardı izlerdik böyle merakta kalmazdıkPsikolog erkekti. Bana dedi ki bunu yapan bir kadın miutandım onun yerine
O ve annesi.. malesefAy o kadar haklısın kiiYani çok özel degılse senın psıkologa gitmenin tek sebebi bu kadın mı
AhahahaGülseren Budayıcıoğlu’na anlatsaydın şimdiye dizisi çıkardı izlerdik böyle merakta kalmazdık
Canım bende bir şeyi merak ettim bunlar eşinin akrabaları mı? Sonradan hayatına girip seni alt üst etmişler belli kiO ve annesi.. malesef
İnşallah canım teşekkür ederimEvet cnm şuan ki daha belli sabaha daha güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?