Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kız midem bulandı resmeno kimse kesin kokuyor..Allah sana sabr versin gercekten..
Allah sabır vermese inan kafayı yemiştim. Evime ayak basmasını istemediğim tek kişi.. konuşulacak yer degil olsa neler anlatırdim. Psikolog bile ağzı açık dinledi daha ne diyim

Yok tek degil. İnsan ailesinde ne görse onu uygular, normal sanar yaptıklarını. Hep derim temizlik kadar güzel hicbirsey yok gel içelim o kahveyi benim anlatacak çok şeyim var
Kesinliklee aile cok cok onemli ne gördüysen o ay ne hüzel dedin temizlik gibiisi var mıı hele bittiğindeki o keyif kahvesi ohhh

Tatlım neyle ölçüyorsun peki ürün adı vs var mı

Allah sabır vermese inan kafayı yemiştim. Evime ayak basmasını istemediğim tek kişi.. konuşulacak yer degil olsa neler anlatırdim. Psikolog bile ağzı açık dinledi daha ne diyim
Birde bekar diyorsun..kendisi gibi eşi olmasa hiçkimse onunla yaşayamaz.Bence bu temizlik aileden gelen bir şey..öyle görmüş öylede devam..yazdıklarım aklımdan çıkmıyor

Yani psikologa anlatacak kadar daha neler yapıyor olabilir diye düşünmeden edemiyorum Allahım bir an once senden uzaklastırsın onu ınsallah

Evet cnm şuan ki daha belli sabaha daha güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…