- 5 Temmuz 2022
- 2.092
- 3.074
- 63
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.821
Yok yok hayatta düzelmez pis geldi pis gider. Neler yaptığını söylesem beni buradan kovarsınızAy aminnn diyelimm .inşallah oda bir gün temizlik imandandır der doğru yolu bulur
Valla kendi gibi koca bulsun mutlu mesut yaşasınlar canım ne diyim. Yani kim duysa ağzı böyle açık kalıyorYa doğacak çocuklar
Tek mi yaşıyor? O yüzden mi bu kadar bırakmış kendiniValla kendi gibi koca bulsun mutlu mesut yaşasınlar canım ne diyim. Yani kim duysa ağzı böyle açık kalıyorbazen diyorum acaba ben mi uyduruyorum düşün ne kadar etkilendiğimi.
ay kahve eşliğinde uzun uzun konuşulur bu konu tüm detaylarlaValla kendi gibi koca bulsun mutlu mesut yaşasınlar canım ne diyim. Yani kim duysa ağzı böyle açık kalıyorbazen diyorum acaba ben mi uyduruyorum düşün ne kadar etkilendiğimi.
Fark bariz ortada. İnnovitayı algılamak çok daha kolayBak bi ay önce innovita ile yaptım farkı gör bu ayda bir gebeninkine bak. T çok kop koyu çıkmıyor bunda eşit çıkıyor yakın çıkıyor en fazla. Ama innovita da pikte t kop koyu oluyor Eki Görüntüle 3175393 Eki Görüntüle 3175394 Eki Görüntüle 3175404
Yok tek degil. İnsan ailesinde ne görse onu uygular, normal sanar yaptıklarını. Hep derim temizlik kadar güzel hicbirsey yokTek mi yaşıyor? O yüzden mi bu kadar bırakmış kendini
Kesinlikle şimdi bende sipariş vereceğim reglim bitene kadar da gelmiş olur.Fark bariz ortada. İnnovitayı algılamak çok daha kolay
Demek ki toplu tedaviye ihtiyaçları var.Yok tek degil. İnsan ailesinde ne görse onu uygular, normal sanar yaptıklarını. Hep derim temizlik kadar güzel hicbirsey yokgel içelim o kahveyi benim anlatacak çok şeyim var
Hayırlı gelirde tekrar ihtiyaç duymazsın İnşAllahKesinlikle şimdi bende sipariş vereceğim reglim bitene kadar da gelmiş olur.
Amin amin canım benim hepimizin inşallahHayırlı gelirde tekrar ihtiyaç duymazsın İnşAllah
Canim inşallah güzel haberlerle gelKızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
Kendim gibi titiz olanları görünce gözlerim doluyor :) ben de sizler gibiyim. Pis insanlardan nefret ediyorum.
Çok güzel canım ya Rabbim bizlere de en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda
Valla bize bu kadarı bile yetti ama dahası nedir düşünemiyorumYok yok hayatta düzelmez pis geldi pis gider. Neler yaptığını söylesem beni buradan kovarsınız
Hahahaay kahve eşliğinde uzun uzun konuşulur bu konu tüm detaylarlaBenim eltimde çok pis çok şükür küsüz görüşmüyoruz
Canım çok teşekkür ederim darısıda inşallah sizlere. Bat gününe daha varsa kimisinde çıkmıyor üstelik günü geçmesine rağmen daha çıkmayan oluyor inşallah vardır kırmızılar gelene kadae hep ümit varCanim inşallah güzel haberlerle gelben de akşam tekrar denedim ama bişey yoktu zaten umudum yok ama bekleyecem yine de
İnşallah kuzum tez vakitte inşallah hepinizede dua ediyorum hep hepiniz duaşarımdasınızÇok güzel canım ya Rabbim bizlere de en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah
Kız midem bulandı resmenYok yok hayatta düzelmez pis geldi pis gider. Neler yaptığını söylesem beni buradan kovarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?