Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Valla kendi gibi koca bulsun mutlu mesut yaşasınlar canım ne diyim. Yani kim duysa ağzı böyle açık kalıyor bazen diyorum acaba ben mi uyduruyorum düşün ne kadar etkilendiğimi.
ay kahve eşliğinde uzun uzun konuşulur bu konu tüm detaylarla Benim eltimde çok pis çok şükür küsüz görüşmüyoruz

Yok tek degil. İnsan ailesinde ne görse onu uygular, normal sanar yaptıklarını. Hep derim temizlik kadar güzel hicbirsey yok gel içelim o kahveyi benim anlatacak çok şeyim var
Demek ki toplu tedaviye ihtiyaçları var.

Bir de böyle bir topic açalım etrafındaki saçma insanlar yüzünden içi şişenler kahvesini yapan gelsin

Kızlar sabah göre koyulaşmış çok şükür dayanamadım bir tane daha yaptım yarın sabahda yine yapıcam ve doktora gidicem inşallah. Darısıda inşallah tüm bekleyenlere olsun Allahım hepinizin gönlündekini versin inşallah tez zamanda

Eklentiler

• IMG_20221211_214726_edit_101173414709040.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20221211_212419_com.android.gallery3d_edit_101158349950188.jpg
    257,4 KB · Görüntüleme: 55
Canim inşallah güzel haberlerle gel ben de akşam tekrar denedim ama bişey yoktu zaten umudum yok ama bekleyecem yine de

Çok güzel canım ya Rabbim bizlere de en kısa sürede sağlıkla nasip etsin inşallah

Canim inşallah güzel haberlerle gel ben de akşam tekrar denedim ama bişey yoktu zaten umudum yok ama bekleyecem yine de
Canım çok teşekkür ederim darısıda inşallah sizlere. Bat gününe daha varsa kimisinde çıkmıyor üstelik günü geçmesine rağmen daha çıkmayan oluyor inşallah vardır kırmızılar gelene kadae hep ümit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…